یک سیب زمینی 300 گرمی حاوی:
علاوه بر این، حدود 30 درصد از بدن به تیامین و نیاسین نیاز دارد.
یکی از فواید سیب زمینی آب پز برای کبد این است که حاوی درصد بالایی از ویتامین های B کمپلکس است که به بدن در تشکیل سلول های خونی کمک می کند و از پروتئین ها، کربوهیدرات ها و چربی های موجود در غذاهایی که می خورید انرژی تولید می کند.
261 کالری
5 گرم فیبر.
آب پز کردن یا سرخ کردن سیب زمینی با پوست فواید موجود در آن را حفظ می کند، اگر قبل از جوشاندن پوست کنده شود، بسیاری از آنها از بین می روند.
تیمی از محققان شیمی از مرکز تحقیقات ملی مصر اخیراً مطالعه ای در مورد فواید سیب زمینی آب پز برای کبد انجام دادند و دریافتند که خوردن آن به تقویت، محافظت و احیای کبد کمک می کند.
بیش از نیمی از نیاز روزانه به ویتامین های B-6 و B-6.
خوردن سیب زمینی آب پز بسیار مهم است زیرا سرشار از آنتی اکسیدان، سلنیوم، آهن، پتاسیم، منیزیم و بسیاری از عناصر دیگر است که سیستم ایمنی را تقویت می کند.
6 گرم پروتئین.
همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین C است.
برخلاف تصور عمومی، سیب زمینی شما را چاق نمی کند مگر اینکه کره یا خامه ترش اضافه کنید که در این صورت کالری و چربی به طور چشمگیری افزایش می یابد. بنابراین اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، آن را با گیاهان یا ادویه های کم کالری مزه دار کنید.
فواید سیب زمینی آب پز برای کبد
سیب زمینی آب پز کارهای زیر را انجام می دهد:
3 گرم شکر طبیعی.
سیب زمینی آب پز و پوست کنده نیمی از محتوای ویتامین C خود را از دست می دهد و تنها 25 درصد از نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می کند.
این مطالعه همچنین نشان داد که خوردن سیب زمینی در تقویت ایمنی افراد مبتلا به شیستوزومیازیس و محافظت از کبد موثر است.
0.3 گرم چربی.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز