سایر موضوعات

فعال سازی 8 مرکز تجاری ایرانی در آفریقا

قنادزاده ظرفیت بالای مراکز خرید تحت نظارت سازمان توسعه تجارت ایران در کشورهای هدف را یکی از مهم ترین راه های ورود به بازار دانست و گفت: شبکه 8 مرکز تجاری در سراسر قاره آفریقا فعال شده است و امکان ایجاد یک مرکز تجاری را فراهم می کند. طیف گسترده ای از خدمات به شرکت های تولیدی و صادراتی که در بازار آفریقا حضور دارند.

انتهای پیام

در ابتدای این همایش سیدمحمدصادق قنادزاده – مدیرکل دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران – با برشمردن ویژگی های نادر قاره آفریقا، به تشریح برخی از موانع موجود پرداخت و لزوم همگرایی بیشتر در همه عناصر را اعلام کرد. این سیستم برای بهره برداری کامل از ظرفیت های قاره بکر یعنی آفریقا.

همچنین در این همایش دو روسای مراکز تجاری ایران در الجزایر و کامرون به ارائه خدمات و تشریح نحوه انجام فعالیت های اقتصادی و تجاری در کشورهای متبوع پرداختند.

در ادامه این رویداد، رایزن بازرگانی الجزایر به تشریح سیاست های حمایت از سرمایه گذاران در این کشور پرداخت و از نسخه جدید قانون سرمایه گذاری الجزایر به عنوان فرصتی تاریخی برای ورود شرکت های ایرانی یاد کرد.

وی با تاکید بر اولویت ارائه خدمات فنی مهندسی و سرمایه گذاری در کشورهای شمال آفریقا، افزود: توجه ویژه شرکت ها به قوانین حمایتی و همچنین مقررات خاص کشورهای شمال آفریقا از الزامات مهم فعالیت در این کشورها است.

مدیرکل دفتر آفریقای سازمان توسعه تجارت ایران گفت: شبکه ای متشکل از هشت مرکز تجاری در سراسر قاره آفریقا فعال شده است و خدمات گسترده ای را به شرکت های تولیدی و صادراتی که تمایل به حضور در بازار آفریقا دارند ارائه می کنند. .

در ادامه این همایش، شوشتری معاون وزیر امور خارجه و مدیرکل غرب آسیا و شمال آفریقا این وزارتخانه با تاکید بر اهمیت راهبردی کشورهای شمال آفریقا، حضور تمامی سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد. جمهوری ایران برای مشاوره، کمک و همکاری با بازرگانان و صادرکنندگان ایرانی. .

وی همچنین اقدامات گسترده سازمان توسعه تجارت ایران را برای ایجاد و افزایش شناخت دوجانبه بین ایران و کشورهای قاره آفریقا برشمرد. وی از اعزام قریب الوقوع 3 مستشار به نقاط مختلف آفریقا و برگزاری جلسات متعدد تخصصی با صادرات خبر داد. اتحادیه ها و اتحادیه ها در کشور در 9 ماه گذشته.

به گفته وی، این مراکز در کنیا، اوگاندا، تانزانیا، ساحل عاج، غنا، کامرون، سنگال، نیجریه، الجزایر و آفریقای جنوبی مستقر هستند و این شبکه تا پایان سال تکمیل می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، سازمان توسعه تجارت با برگزاری همایش بررسی ظرفیت های تجاری شمال آفریقا، برخی اقدامات انجام شده برای تسهیل حضور صادرکنندگان ایرانی در آفریقا را مورد بحث و بررسی قرار داد و جزئیات این برنامه ها را ارائه کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا