فعالیت 300 شرکت با ایده در ساخت قطعات هواپیما

یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس در گفتگو با آنا اعلام کرد:

استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس از فعالیت 300 شرکت ملی و متخصص که در کشور در ساخت و طراحی قطعات هواپیما ایده دارند خبر داد.
فتح الله امی، عضو گروه هوافضا و استاد دانشگاه تربیت مدرس در گفت وگو با خبرنگار آنا، ضمن تایید خبر بررسی های سنگین موتور هواپیماهای بوئینگ و ایرباس در ایران، گفت: کار هواپیما را می توان به دو دسته تقسیم کرد. سه بخش کلی که شامل ساختار هواپیما، کنترل و اویونیک است. و این یک موتور هواپیما است.
استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: در سال های تحریم کارهای تعمیر و نگهداری متعددی توسط متخصصان داخلی و داخلی انجام شد و صلاحیت خاصی در این زمینه کسب شد. علاوه بر این، برخی از قطعات از هواپیماهای اسقاط شده تهیه می شوند و در فرآیند تعمیرات اساسی و تعمیر استفاده می شوند. برخی از قطعات نیز از بازارهای غیر رسمی می آیند.
تعمیرات اساسی موتور هواپیما در کشور
رئیس سابق پژوهشگاه هوافضای ایران گفت: در گذشته موتورهای هواپیما با این موتور به خارج از کشور منتقل می شد و پس از تعمیر بازگردانده می شد، اما اکنون بررسی، تعمیر و اورهال موتور هواپیما در داخل انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 300 شرکت هوافضا فعال در زمینه تولید قطعات صنعت هوانوردی ایران فعالیت می کنند و بخشی از قطعات موتور لازم برای تعمیر موتور هواپیما نیز در داخل کشور تولید می شود. با تلاش این شرکت ها این شرکت ها در زمینه تولید قطعاتی مانند صندلی هواپیما، قطعات بدنه و قطعات موتور فعالیت می کنند و در صورتی که محصولات آنها بتواند استانداردهای مطلوب را داشته باشد، مورد بهره برداری قرار می گیرد.
دریافت مجوز طراحی هواپیمای 12 نفره
امی گفت: پژوهشگاه هوافضای ایران توانست مجوز طراحی هواپیمای 12 نفره را بگیرد که طراحی کلی آن به پایان رسیده است.