دولت بریتانیا از یک سازمان مجری قانون می خواهد که در صورت لزوم جریمه اعمال کند و دسترسی به سایت ها را مسدود کند. چنین سازمانی می تواند مدیران ارشد رسانه های اجتماعی و شرکت های فناوری را شخصاً مسئول انتشار محتوای مخرب در پلتفرم ها بداند. به منظور محافظت از کاربران اینترنت خود، چندین دولت دیگر قوانین جدیدی را در مورد تایید ارتباطات آنلاین تعریف می کنند.
absnews
قانون سنگاپور برای کنترل محتوای مخرب در اینترنت
علاوه بر واکنش دولتها به محتوای افراطی، سازمان ملل همچنین طرحی عملی برای افزایش سخنان نفرتانگیز در رسانههای اجتماعی ارائه کرده است. دبیرکل سازمان ملل درباره طرح مبارزه با سخنان مشوق تنفر در اینترنت گفت: سخنان مشوق تنفر، حمله مستقیم به ارزشهای اساسی حقوق بشر و کرامت انسانی از جمله مدارا، عشق و احترام است. دولتها، جامعه مدنی، رسانهها و بخش خصوصی باید در برابر نفرت با یکدیگر همکاری کنند. سخنان نفرت انگیز گروه های انسانی را در مقابل یکدیگر قرار می دهد و در نهایت منجر به خشونت و بحران می شود که تلاش های ما برای صلح، ثبات و توسعه پایدار را تضعیف می کند.
کنترل فضای سایبری در هند توسط قانون رایانه
تلاش بریتانیا برای پایان دادن به حاکمیت رسانه های اجتماعی
او در برنامه اقدام سازمان ملل متحد، از شبکه های اجماع برای ترویج احترام متقابل و آزادی فکر و مبارزه با سخنان نفرت دعوت کرد.
دولت آلمان همچنین فیس بوک را به دلیل زیر پا گذاشتن قوانین و انتشار سخنان نفرت انگیز 2 میلیون یورو جریمه کرد. او گفت: «قتل، توهین و سخنان نفرت انگیز، تعریفی از آزادی بیان نیست. این گونه رفتارهای تحریک آمیز باید مجازات شود.
درباره این فایل بیشتر بدانید:
واکنش سازمان ملل به محتوای مخرب و نفرت انگیز در رسانه های اجتماعی
فرانسه و درخواست تعهد کتبی از شبکه های اجتماعی
هند با 500 میلیون کاربر آنلاین و سابقه انتشار اخبار جعلی در رسانه های اجتماعی و پیام رسان ها که گاهی منجر به خشونت می شود، یکی از کشورهایی است که بررسی محتوا در آن اهمیت دارد. مقررات محتوا توسط قانونی به نام قانون فناوری اطلاعات (ITA) اداره می شود. در هند، استفاده از اینترنت برای انتشار محتوای تروریستی طبق قانون فناوری اطلاعات به عنوان جرایم سایبری مجازات می شود.
اگرچه ITA به صراحت محتوای تروریسم را بیان نمی کند، اما در سال 2015 مشخص شد که استفاده از وسایل ارتباطی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات با ماهیت بسیار توهین آمیز یا تهدیدآمیز و همچنین اخبار نادرست که باعث نفرت و دشمنی می شود، ممنوع است. در این راستا، شرکت های فناوری موظفند در صورت دریافت حکم دادگاه یا دولت، محتوا را حذف کنند.
بریتانیا همچنین قوانین جدیدی را برای نظارت بر اینترنت و مقابله با گسترش خشونت، محتوای افراطی، اخبار جعلی و محتوای مضر برای کودکان وضع کرده است. این پیشنهاد یکی از تهاجمی ترین اقدامات در جهان برای کنترل محتوای مخرب در شبکه های اجتماعی و فضای آنلاین است. این در حالی است که فشار سیاسی بریتانیا بر شبکه های اجتماعی روز به روز در حال افزایش است. این طرح رسما فیس بوک، گوگل و دیگر پلتفرم های بزرگ اجتماعی را هدف قرار می دهد. قانونگذاران معتقدند این پلتفرم ها سودآوری و گسترش را به محدود کردن محتوای مخرب ترجیح می دهند.
در اکتبر 2016، سنگاپور آیین نامه عملکرد اینترنت را تصویب کرد که اساس کار خدمات اینترنتی و ارائه دهندگان محتوا در سنگاپور را تشکیل می دهد. علاوه بر این، یک چارچوب تنظیمی اینترنت وجود دارد که رویکرد سنگاپور به مقررات آنلاین را تشریح می کند و با کد عملکرد اینترنت مرتبط است. قانون حفاظت از محتوای آنلاین و دستکاری (POFMA) نیز در اکتبر 2019 در سنگاپور به تصویب رسید تا انتشار اطلاعات نادرست، مخرب و خشونت آمیز را از طریق دستورهای اصلاح و حذف محتوا تنظیم کند. چارچوب قانونی این کشور به طور خاص محتوای تروریستی آنلاین را هدف قرار می دهد. البته در این زمینه ممنوعیت محتوای آنلاین که نفرت انگیز است نیز مبنای حذف محتوا است.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوزفایل حاکمیت فضای مجازی» ; ترویج خشونت، افراط گرایی و نفرت یکی از معضلات اخلاقی است که در سال های اخیر به بهانه های مختلف حوادث بسیاری را در نقاط مختلف جهان به وجود آورده است. با بررسی ریشههای اصلی هر یک از این حوادث مشخص شد که فضای مجازی و شبکههای اجتماعی بستر مرکزی برای تبلیغ این حوادث و دامن زدن به دیگر حوادث مشابه بوده است. گسترش روزافزون خشونت، افراط گرایی و نفرت در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و انحصار غول های رسانه ای جهانی در سال های اخیر به حدی ادامه یافته که دولت ها نیز به آن واکنش نشان داده اند. بسیاری از کشورها تصمیم گرفته اند شبکه های اجتماعی و تاثیر آن ها بر جامعه را به هر طریقی کنترل کنند، از قانون گذاری گرفته تا جریمه و ممنوعیت. در اینجا چند نمونه آورده شده است:
هشدارهای متعدد دولت فرانسه مبنی بر استفاده از شبکه های اجتماعی آمریکایی مانند فیس بوک و اسنپ چت برای نفرت پراکنی و ترویج افکار افراطی و نژادپرستانه علیرغم تشدید این واکنش به عنوان نمونه در مواجهه با سخنان نفرت انگیز و خشونت ذکر شده است. هیچ نتیجه ای در زمان میزبانی اجلاس سران G7 در فرانسه در سپتامبر 2019 حاصل نشد. نامه تعهدی به نام منشور اینترنت باز، ایمن و رایگان قرار بود توسط رهبران شبکه های اجتماعی اصلی آمریکا امضا شود، اما بدون حمایت و موضع روشن. از دولت آمریکا
فیس بوک توسط دولت آلمان 2 میلیون یورو جریمه شد
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز