absnews
نکته دوم: این گونه اقدامات با هدف محدود کردن آمریکایی ها در فضای مجازی نقض آشکار آزادی بیان و مغایر با اصل جریان آزاد اطلاعات است که از اصل آزادی بیان ناشی می شود. ماده 19 اعلامیه جهانی حقوق بشر مصوب 1948 می گوید: «هر کس حق آزادی عقیده و بیان دارد. «این حق شامل آزادی داشتن عقاید بدون مداخله و جستجو، دریافت و انتشار اطلاعات و عقاید از طریق همه رسانهها و بدون توجه به مرزها است.» ماده 19 میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی به وضوح بیان می کند که آزادی بیان و آزادی اطلاعات ضروری و اساسی است:هیچ کس نباید در معرض مداخله خودسرانه در حریم خصوصی، خانواده، منزل یا مکاتبات خود باشد و یا مورد تعرض آبرو و آبروی خود قرار نگیرد. هر کس حق آزادی بیان دارد. این حق شامل آزادی داشتن عقاید بدون مداخله و جستجو، دریافت و انتشار اطلاعات و عقاید از طریق تمامی رسانه ها و بدون توجه به مرزها می باشد.» عبارات «همه»، «بیان اطلاعات»، «به هر نحو» و «بدون در نظر گرفتن مرزها» به خوبی بیانگر اهمیت این مقاله است. این ماده هرگونه محدودیت در مبدأ اطلاعات را با ذکر کلمه «هر شخص» ممنوع کرده است.
قدرت های بزرگ غربی که مدعی مخالفت با دیکتاتوری های جهان هستند، خود دیکتاتورترین در عرصه سیاسی-اقتصادی هستند و دیکتاتوری های رسانه ای نیز به این دیکتاتوری ها اضافه شده اند.دیکتاتوری رسانه ای؛ یعنی مثلا شما نمی توانید نام شهید سلیمانی را وارد فضای مجازی کنید، آن را حذف می کنند. در فضای مجازی که کلید دست آنهاست، دیگر از نام و عکس شهید سلیمانی حمایت نمی کنند، امروز همین طور است، قبلا هم بود. بعد ادعا می کنند که ما طرفدار آزادی بیان هستیم و هر چه امروز هست، هر کلمه ای که مخالف سیاست های غرب است، مخالف آن سیاست ها نیست، ممنوعیت عکاسی است، ممنوعیت نشریه.
نکته 1: آمریکایی ها و شرکت های وابسته به آنها، مانند فیس بوک، توییتر، اینستاگرام و یوتیوب، محصولات شاخص خود را به عنوان پیشگامان آزادی بیان معرفی می کنند و خود را قلب پلتفرم های خود نشان می دهند و ادعا می کنند که قهرمان آزادی بیان هستند. روزانه بسیاری از حسابهای کاربری در سراسر جهان در این شبکههای اجتماعی با محدودیتهایی مانند حذف پستها و در نهایت مسدود شدن و تعلیق دائمی حسابها مواجه هستند که میتوان آن را مصداق بارز دیکتاتوری رسانهای دانست. نمونه بارز این دیکتاتوری رسانه ای را می توان در حذف نام و نشان سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی دید که فریاد اعتراض بسیاری از آزادی خواهان را در سراسر جهان برانگیخته است.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز “فایل حاکمیت فضای مجازی» ; رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای در دیدار فرماندهان نیروی هوایی با اشاره به دیکتاتوری رسانه ای دشمن در فضای مجازی فرمودند:
نکته سوم: دیکتاتوری رسانه ای آمریکایی ها و تهاجم توام سیاسی، اقتصادی و فرهنگی آنها به فضای مجازی که ناشی از خوی استکبار و وحشیانه آنهاست، توجه به حاکمیت ملی سایبری و تدوین قوانین و مقررات مربوط را بیش از پیش ضروری می کند. . هرگز. البته مهمترین و موثرترین عرصه حاکمیت سایبری ملی، تحقق شبکه ملی اطلاعات است که برای تسریع در تکمیل این شبکه که زیرساخت حیاتی ارتباطی کشور است، ضروری به نظر می رسد. موضوعی که مقام معظم رهبری بارها بر آن تاکید کرده اند.
نکته پنجم: در کشور ما به دلیل نبود راهبرد ملی حاکمیت سایبری و فضای سایبری متروک و بی نظم، جمهوری اسلامی از حقوق اساسی خود برای دفاع از جان، ناموس و حیثیت هموطنان و جامعه اسلامی در فضای مجازی محروم شده است. به رهبر معظم انقلاب، فضای مجازی باید به قتلگاه جوانان و نوجوانان تبدیل شود. لذا بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری در ابلاغیه مرحله دوم انقلاب نام ها، لازم است برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای ساماندهی فضای مجازی و حاکمیت ملی سایبری در جهت چرخاندن تخلفات مختلف انجام شود. فضای مجازی در یک فرصت
با توجه به سخنان مهم رهبر معظم انقلاب، ذکر چند نکته ضروری به نظر می رسد:
درباره این فایل بیشتر بدانید:
نکته چهارم: یکی از نکاتی که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید کرده اند، دستور جهاد تلفیقی سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و فرهنگی در برابر تهاجم ترکیبی دشمنان است. در این راستا باید گفت که حق دفاع سایبری جزء ضروری حاکمیت سایبری ملی هر کشوری است که اصول آن در قرآن کریم آمده است:فَمَن اجتَی عَلَیکم فَاعتَدُوا علی بمثلِ ما اجدی علیکم» پس هر که بر شما ستم کند، مانند او ستم کرده است (بقره، آیه 194). بنابراین در این خصوص باید گفت که بر اساس آموزه های اسلامی، حق دفاع از جغرافیای سایبری در سه سطح قبل، حین و بعد از حمله سایبری وجود دارد و بر اساس آموزه های دینی، پاسخ به حمله باید در آدرس در همان زمان و در اسرع وقت هیچ تفاوتی بین فضای مجازی و فضای واقعی وجود ندارد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز