بازی های دیجیتالی علیه ایران بسازید
1. “جنگ کما”
Kuma Realty مجموعه ای از بازی ها را بر اساس رویدادهای واقعی مانند جنگ های افغانستان، عراق و لیبی توسعه داده و توسعه داده است. در واقع، بازیهای «کما مانند» نشان دهنده و شبیهسازی درگیریهای نظامی اخیر ایالات متحده در سراسر جهان است که سناریوهای فرضی دولت ایالات متحده را بر اساس رویدادهای تاریخی بازسازی میکند. از دیدگاه سازندگان، “Coma War” فقط یک بازی نیست، بلکه یک داستان تعاملی از جنگ علیه ترور است که اخبار و ویدیوهای لحظه ای برای هر ماموریت را پوشش می دهد.
یک میدان نبرد چند بعدی با سربازان بهعنوان رزمندگان زمینی و دشمن، نه بهعنوان گوشت و خون، بلکه بهعنوان نمادی روی صفحه رایانه ظاهر میشود، عنصری ناملموس از بعد تاریک دیپلماسی دیجیتال دولتی. این نبردها بدون تمایز بین فناوری (مجازی) و اخلاق (فضیلت) بر روی صفحه نمایش رایانه انجام می شود. “جنگ با فضیلت” این احساس متناقض را ایجاد می کند که جنگ بدون خونریزی انسانی، بهداشتی و پاک خواهد بود. نبردهایی که در واقعیت مجازی رخ می دهد الگویی برای جنگ های واقعی گذشته، حال و آینده است. مدل «جنگ با فضیلت» مستلزم آن است که جنگها به گونهای انجام شود که شهروندان بتوانند خود را در شبکههای مجازی ببینند.
2. “Battlefield 3”
«Battlefield 3» یکی از بازی هایی است که درگیری نظامی آمریکا در ایران را به تصویر می کشد. این بازی در سال 2011 منتشر شد.در این بازی شخصیت اصلی “بلک برن” از نیروهای دریایی ایالات متحده آمریکا برای مبارزه با عملیات تروریستی گروه نظامی “آزادی و آزادی” به سلیمانیه عراق و سپس به تهران سفر می کند. گروه مقاومت مردمی».
بیشتر بازی «بتلفیلد 3» در ایران می گذرد. در این بازی مردم ایران به عنوان دشمن بازی فارسی زبان و پرچم ایران به عنوان پرچم دشمن نشان داده می شوند. «بلک برن» برای حمله به نقاط مختلف ایران از جمله فرودگاه مهرآباد، شمال ایران، جزیره خارک و خلیج فارس است. وظیفه بازیکن در این بازی جلوگیری از حمل و انفجار سلاح های «گروه مقاومت و آزادی خلق» در پاریس، لندن و نیویورک است. واقعیت این است که هدف از این بازی شبیه سازی حمله به ایران و آماده سازی اذهان عمومی برای جنگ آمریکا علیه ایران است. به طور کلی، «میدان نبرد 3» منعکس کننده جاه طلبی های ژئوپلیتیک ایالات متحده در مورد ایران، افراط گرایی اسلامی و تروریسم است.
جنبه تاریک دیپلماسی دیجیتال از مداخله در انتخابات دولتی، رهبری انقلابها و قیامها تا تغییر رژیم سیاسی دولتها را شامل میشود. فرآیند تسلیح سازی دیپلماسی دیجیتال بر تعامل با شهروندان کشورهای هدف، ارتباط با جوانان (استفاده از محتوای کانال های دیجیتال) و تأثیرگذاری بر آنها برای اعمال فشار عمومی بر دولت هایشان متکی است. بخشی از سیاست دیپلماسی دیجیتال دولتها بر فناوری و اشکال نمایندگی نظم، بازدارندگی و اجبار متکی است که بیشتر به عنوان «جنگ با فضیلت» شناخته میشود.
درباره این فایل بیشتر بدانید:
absnews
«جنگ با فضیلت»، برخلاف دیگر اشکال جنگ، قدرت نامحدودی برای تغییر و دگرگونی مرگ دارد. زیرا مرگ را از دید و ذهن دور می کند. نکته مهم در «جنگ با فضیلت» در بازیهای دیجیتال این است که چگونه بازیکنان یاد میگیرند کسی را بدون مسئولیت بکشند. مرگ تجربه شده است اما عواقب آن غم انگیز نخواهد بود. «جنگ در برابر فضیلت» فقط رویارویی با آشوب و جنگ نیست، بلکه جنگ و نمایشنامه است. در قلب “جنگ با فضیلت” توانایی فنی و ضرورت اخلاقی برای تهدید و در صورت لزوم اعمال خشونت از راه دور بدون ایجاد تلفات وجود دارد.
“Coma Wars” در سال 2004 توسط گروهی از افسران بازنشسته ارتش ایالات متحده تولید شد. در حال حاضر بیش از 100 ماموریت بازی ویدیویی از طریق Kumawar.com به اشتراک گذاشته شده است که به عنوان “گزارش رویدادهای جنگ” و به عنوان “ابزار استخدام” استفاده می شود. سیاست به منظور نمایش رویدادهای آینده در بازی های خود.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوزفایل حاکمیت فضای مجازی» ; دیپلماسی دیجیتال زمانی را توصیف می کند که دولت ها از آخرین فناوری های اطلاعات و ارتباطات و نسل های وب در دیپلماسی عمومی برای تأثیرگذاری و جذب مخاطبان در خارج از کشور استفاده می کنند. بخش مهمی از دیپلماسی دیجیتال استفاده از بازی های ویدئویی یا دیجیتالی به عنوان ابزار آموزشی است. بازیگران و رهبران دیپلماتیک به جای استفاده از رسانههای اجتماعی یا محتوای تبلیغاتی رسانههای اجتماعی، میتوانند با طراحی بازیهای خاص، بازیکنان را به فکر کردن درباره مسائل خاص یا تجربه محیطهای خاص وادار کنند. دولت ها از این بازی ها هم برای آموزش و هم برای شکل دادن به فضای سیاسی و اجتماعی در روابط بین الملل استفاده می کنند. این بازیها میتوانند پیامها و روایتهای سیاسی خاصی را برای تغییر طرز تفکر بازیکنان در مورد مسائل کلیدی منتقل کنند.
بازی های ویدیویی دارای ساختارهای ایدئولوژیکی هستند که مجموعه ای از ارزش ها و ایدئولوژی ها را به کاربران تحمیل می کنند.لازم به ذکر است که این بازی ها مسئول دستکاری ایدئولوژیک موضوعاتی مانند ارتقای خدمت سربازی، مشروعیت بخشیدن به جنگ و به حداقل رساندن خشونت در کشور هستند. دنیای دیجیتال بدون مرز نبود مرزهای جغرافیایی به دولت ها این فرصت را می دهد تا جنبه تاریک و مسلح دیپلماسی دیجیتال خود را نشان دهند.
بازیکنان می توانند هر ماه سه ماموریت جدید را از طریق وب سایت Kuma War دانلود کنند تا با تحولات در سرزمین های دور در ارتباط باشند. «جنگ کما» شامل مجموعه ای از ماموریت های آنلاین مانند «فلوجه: عملیات فجر»، «عدی و قصی» و «حمله به ایران» است.
ماموریت «حمله به ایران» در سال 2005 منتشر شد و به صورت رایگان منتشر شد. در این داستان سربازان ایرانی به عنوان دشمن آمریکا و نیروهای ویژه آمریکایی به عنوان حامیان صلح جهانی پس از ورود به ایران به دنبال نابودی برنامه هسته ای ایران هستند. «جنگ کما» در این بازی به دنبال «انگیزه پیش بینی» رویدادهای احتمالی آینده مانند بمباران ایران قبل از جنگ است. با این حال، بازی «حمله به ایران» اولین بازی فرضی این مجموعه است که پیش بینی پتانسیل جنگ آمریکا با ایران را نشان می دهد. در آن زمان دولت آمریکا به طور رسمی و علنی در حال مذاکره با ایران بود. حتی برخی از تحلیلگران بر این باورند که آمریکا از تابستان 2004 به طور مخفیانه در داخل ایران ماموریت های شناسایی برای شروع جنگ انجام داده است.