چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
نامه نگاری جمعی از خبرنگاران با رئیس جمهور؛  افزایش عوارض بحران مسکن را تشدید کرد - اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟ | تحلیل دلایل انتشار محتوای خشونت آمیز در فضای مجازی/ راهبرد جهانی پیشگیری چیست؟ – اخبار فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل – اخبار کسب و کار ای بی اس نیوز

یکی دیگر از دلایلی که شبکه های اجتماعی مستعد پرخاشگری و خشونت هستند، فضا و محیط صمیمی این پلتفرم هاست. به همان اندازه که صمیمانه باشیم، باید منتظر شوخی یا سخنان مبتذل بیشتری باشیم. نه تنها دلایل روی سکو متفاوت است، بلکه علل خشونت و فحشا برای شخصیت های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، دلیل فحاشی در صفحه یک سیاستمدار ممکن است تخریب آن چهره یا رقابت های جناحی باشد، دلیل فحاشی در صفحه یک بازیگر ممکن است حسادت یا بی احترامی به مواضع این بازیگر و … باشد. به عنوان یکی از جدیدترین نمونه های Is.

absnews

بدیهی است که افزایش استفاده کاربران از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی با تداوم انتشار مطالب در این فضا همراه خواهد بود و این موضوع نقش انکارناپذیری در ترویج مطالب خشن و نفرت انگیز دارد. به طور خاص، فیس بوک، اینستاگرام و توییتر می توانند شبکه های اجتماعی باشند که کاربران را بیشتر در معرض تهاجم و خشونت قرار دهند. یکی از دلایل می تواند تب لایک باشد. لایک ها باعث ایجاد غرور کاذب در فرد می شود که گویی کسانی که شما را لایک کرده اند حامی، فالوور یا دنبال کننده قوی شما هستند. بنابراین اعتماد به نفس کاذب ایجاد می کند و باعث خودشیفتگی زیادی می شود که می تواند منجر به رفتارهای پرخاشگرانه کاربران شود.

فرانسه قانون مشابهی را در سال 2019 با NetDG وضع کرد. این قانون که توسط امانوئل مکرون و حزبش حمایت می‌شود، پلتفرم‌های آنلاین را ملزم می‌کند تا محتوای توهین‌آمیز و نفرت‌انگیز را در عرض ۲۴ ساعت از کاربران حذف کنند. اگر این پلتفرم قانون را نقض کند با جریمه 1.25 میلیون یورویی مواجه می شود. اما در سال 2020، شورای قانون اساسی فرانسه (دادگاهی که قوانین را بررسی می کند تا آنها را قانون اساسی کند) آنها را لغو کرد. به گفته دادگاه، این قانون به پلتفرم‌ها اجازه می‌دهد تا هرگونه محتوای پرچم‌گذاری شده را حذف کنند، خواه سخنان مشوق نفرت‌انگیز باشد یا نباشد، تا از جریمه و مجازات جلوگیری کنند.

** اقدامات کشورهای مختلف در سراسر جهان برای مبارزه با نفرت

آلمان یکی از کشورهایی است که در این زمینه قانون گذاری کرده است. NetzDG که با نام فیس بوک نیز شناخته می شود، برای مبارزه با سخنان نفرت انگیز و اطلاعات نادرست در رسانه های اجتماعی راه اندازی شد. این قانون شبکه‌های اجتماعی با بیش از ۲ میلیون کاربر را ملزم می‌کند که محتوای غیرقانونی صریح را ظرف ۲۴ ساعت و محتوای غیرقانونی ضمنی را ظرف ۷ روز پس از ارسال حذف کنند. شبکه اجتماعی متخلف با جریمه ای تا سقف 50 میلیون یورو مواجه است. محتوای حذف شده باید حداقل 10 هفته بعد حذف شود و پلتفرم ها باید هر 6 ماه یک بار گزارش شفافیت محتوای غیرقانونی را ارسال کنند.

درباره این فایل بیشتر بدانید:

** زمینه های انتشار نفرت در فضای مجازی

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوزفایل حاکمیت فضای مجازی» ; در سال‌های اخیر با گسترش روزافزون محتوای خشونت‌آمیز، افکار افراطی و تنفر در پی رویدادهای مختلف در سراسر جهان مواجه بوده‌ایم که ردپای فضای مجازی و به‌ویژه شبکه‌های اجتماعی در این رویدادها به وضوح دیده می‌شود. نگاهی دقیق تر به تحولات نشان می دهد که وجه مشترک اکثر اعمال خشونت آمیز در فضای واقعی، تسلط آنها بر یک محور است و آن محور کانونی چیزی جز فضای مجازی نیست.

تدوین قوانین سختگیرانه در فضای مجازی یکی از راهکارهای کشورهای مختلف جهان برای مقابله با پدیده انتشار مطالب خشن، اخبار جعلی و نفرت پراکنی در فضای مجازی است. به عنوان مثال، گوگل بر اساس قانون حفاظت از داده های اروپا موظف است در صورت عدم رعایت قوانین، 4 درصد از درآمد جهانی خود را به اتحادیه اروپا بپردازد. اگر گوگل این جریمه را پرداخت نکند، با پیگرد قانونی و محدودیت ها یا حتی فیلتر شدن سایت و نرم افزار خود در کشور جریمه شده و همچنین دعاوی بین المللی در سراسر جهان مواجه خواهد شد.

اگرچه محتوای خشونت آمیز، توهین آمیز و توهین آمیز از زمان شکل گیری در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی وجود داشته است، اما با شکل گیری فعالیت افراد، گروه ها و سازمان های فعال در عرصه های مختلف یا حامیان جریان های مختلف سیاسی یا هنر و حتی دولت ها، بسیاری از فضای مجازی لشکرهایی ایجاد شده است که از این فضا و ویژگی های انحصاری آن برای سرکوب نظرات مخالف و تبدیل این فضا به میدان جنگ متناسب با اهداف و برنامه های خود استفاده می کنند.

علاوه بر مطالب منتشر شده در فضای مجازی، باید نقش شرکت ها و شبکه های اجتماعی بزرگ فناوری را نیز در نظر بگیریم که با تبدیل شدن به غول های فناوری، قدرت و نفوذ زیادی پیدا کرده اند. از آنجایی که انحصار این شرکت ها اجازه رشد کسب و کارهای کوچک را نمی دهد و به دلیل کثرت کاربران، از این بستر برای تبلیغ محتوای نفرت انگیز در سطح وسیع استفاده شده است. در واقع، هر کاربری می تواند محتوای مشمئز کننده خود را برای جمعیت زیادی ارسال کند و این پلتفرم ها در واقع تبلیغ محتوای افراطی را آسان کرده اند.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *