آل داوود: علت اصلی چالش های فراوان در فضای مجازی موجود کشور، عدم توجه و گوش ندادن به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مقابله هوشمندانه با فضای مجازی است. متأسفانه در فضای مجازی سردار توانمند و آگاه مانند حاج قاسم سلیمانی نداشته ایم که با اجرای فرامین امام جامعه بتواند کشور را از شر اینترنت و استعمار آمریکا نجات دهد و تروریست های آمریکایی اقتدار سایبری خود را اعمال کنند. از طرق مختلف بر کشور ما وارد شود. فتنه ها و آسیب های شناختی سایبری دامن خود را گرفته است.
آل داوود: یکی از موضوعاتی که در حوزه تبیین در فضای مجازی اولویت دارد، تبیین لزوم مدیریت فضای مجازی و قویتر شدن در این فضا برای افراد است. لزوم قوی شدن در فضای مجازی این است که باید در مقیاس مدیریت و اداره فضای مجازی در دنیا حضور داشته باشیم و تنها استفاده کننده از این فضا نباشیم. مبارزه در سطح کاربر خوب است، اما کافی نیست.
آل داوود: جهاد تبیینی در فضای مجازی دامنه و ابعاد وسیعی دارد. اما اگر بخواهیم جهاد تبیینی فضای مجازی را به اختصار تعریف کنیم، می توان گفت که جهاد تبیینی فضای مجازی یک جریان جهادی انقلابی واقعی برای رفع ابهامات، اخبار جعلی و تحریفات در جامعه است. متأسفانه در شرایط کنونی به دلیل فضای مجازی و حضور کاربران ایرانی در بسترهای خارجی، ایرانیان در فضای مجازی مورد هجمه جنگ شناختی مختلط دشمن قرار گرفته و آنان را نسبت به ارزشهای اسلامی و انقلابیون خود دچار سردرگمی کرده است. در این شرایط به نظر می رسد مهم ترین لازمه و سهم جهاد، افزایش فوری مقاومت مردم در مقابل هجمه های شناختی دشمن است.
اولویت دیگر تبیین این واقعیت است که باید در مقابل دیکتاتوری رسانهای تریبونهای خارجی فعالانه و با اقتدار واکنش نشان داد و عمل کرد. وقتی از واکنش استبدادی صحبت می کنیم، منظور همان اقتدار مقامات اروپایی در برابر تروریست های آمریکایی است. مارک زاکربرگ تهدید کرد که فیس بوک و اینستاگرام را در اروپا تعطیل می کند زیرا قوانین اتحادیه اروپا از انتقال اطلاعات کاربران به ایالات متحده جلوگیری می کند. در عوض، رهبران اتحادیه اروپا با بیانیه ای که او انتظارش را نداشت پاسخ دادند و گفتند: “ما به فیس بوک و اینستاگرام نیاز نداریم، زندگی ما بدون آنها بسیار خوب خواهد بود.”
absnews
البته رهبر معظم انقلاب نیز راهکارهایی را بیان کردند که عبارتند از: جهاد تبیین، اجرای عدالت با مصادیق آن در فضای واقعی و مجازی، بصیرت افزایی، اجرای سریع دستورات بر زمین مانده، دقت کنید. به جایگاه رفیع شورای عالی فضای مجازی، به دیکتاتوری رسانه ای دشمن توجه کنید و هوشمندانه با آن برخورد کنید. به طور خلاصه، در واقع مهمترین راه برون رفت از چالش های کنونی حاکمیت سایبری، توجه کامل به منویات رهبر معظم انقلاب در فضای مجازی است که با اجرای ابلاغیه مرحله دوم قانون اساسی انجام شده است. انقلاب اسلامی رهبر معظم انقلاب در این بیانیه بر دو موضوع بسیار مهم یعنی شکستن حصر تبلیغات و امید آفرینی به عنوان اولین و موثرترین عرصه جهاد در فضای مجازی و فضای واقعی تاکید کردند.
در اینجا توجه عموم را به گفتگوی مفصل یا سید علیرضا آل داود جلب می کنیم:
آل داوود: بحث جهاد در عرصه فضای مجازی از ابعاد و زوایای مختلف مهم و ضروری است. در شرایط کنونی، پس از شیوع بیماری عروق کرونر، فعالیتهای چشمگیر اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، مذهبی و اجتماعی و… در فضای مجازی ادامه دارد و متاسفانه این فضای متروکه به دلیل نبود شبکه ملی اطلاعات تحت مدیریت و کنترل دشمنان ما قرار دارد. و متأسفانه می بینیم که در این فضا دشمن با استفاده از انواع فناوری ها در حوزه هایی مانند علم داده و هوش مصنوعی اقدام به تولید محتوای هدفمند و طراحی مخاطب با بستر پلتفرم های فرم های خارجی می کند و این باعث شده تا با تبلیغاتی احاطه شود که باید جهاد را در این زمینه تبیین کند. این تمرکز دشمن در فضای مجازی و در عرصه های مختلف، اهمیت جهاد تبیینی را در فضای مجازی دوچندان کرده است.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوزفایل حاکمیت فضای مجازی» ; یکی از موضوعات مهمی که رهبر معظم انقلاب در سال جاری بارها به آن اشاره کرده و به عنوان یک وظیفه مشخص و فوری بیان کرده اند «تبیین جهاد» است. راهنمای عالی در این زمینه در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی به اهمیت موضوع پرداخت“توضیح”و وظیفه دانشجویان در این خصوص گفت: شما جوانان و دانشجویان عزیز که به معنای واقعی کلمه ثمره قلب ملت و امید به آینده این کشور هستید، به سوال “توضیحات” توجه فرمایید. “. بسیاری از حقایق باید توضیح داده شود. در مواجهه با این حرکت فریبنده که از صد جهت به سوی ملت ایران سرازیر می شود و در افکار عمومی که یکی از اهداف بزرگ دشمنان ایران و اسلام و انقلاب اسلامی است، این توطئه دشمن و این حرکت را خنثی می کند. دشمن. «هر یک از شما، چون لکهای، مانند چراغی میدرخشد، مانند نوری در اطرافتان».
آل داوود: مهمترین هدف دشمن در جنگ شناختی ادراکی حساسیت زدایی نسبت به مبانی و مبانی انقلاب مانند حاکمیت دین و عدم تسلیم در برابر دشمن استکباری است. این جنگ با محوریت فضای مجازی در چهار مرحله روحیه، دوم، بی ثباتی، سوم، بحران و چهارم، عادی سازی طراحی شده است. در این مرحله یعنی عادی سازی حساسیت زدایی طی 10 تا 20 سال و به طور خاص بر روی نوجوانان و جوانانی که هویت این گروه را می گیرند، صورت می گیرد. یکی از مهمترین ابزارها و اجزای این جنگ، داده های بزرگ است. کلان داده های کشور ما 24 ساعته توسط دشمنان ما با پلتفرم های آمریکایی که بستر تروریسم سایبری در این کشور است به سرقت می رود و سپس با تجزیه و تحلیل آن داده ها وارد ذهن و قلب افراد می شود. ، ذهن جامعه را دستکاری می کند. تصمیمات و اعمال افراد، پیش بینی اعمال، مدیریت عواطف و احساسات، حب و بغض در دلها و تردیدها و یقینات در ذهن و مدلسازی ریاضی فرآیندهای ذهنی و ….
آل داوود: قرار گرفتن در موضع ضعف و انفعال در فضای مجازی در شرایط کنونی ناشی از مشکلات متعددی است که مهمترین آنها نبود راهبرد مناسب در حوزه مدیریت سایبری انقلاب اسلامی و عدم تلاش کافی برای اجرای برجام است. استراتژی تعیین شده در مرحله دوم. البته عوامل دیگری نیز در این زمینه موثر است که از جمله می توان به ضعف گفت و گوی عمدی بین آنها و چندپارگی نیروهای داخلی و عدم آگاهی در زمینه تبیین در فضای مجازی و رسانه ای اشاره کرد. سوادآموزی و تکنیک های متقاعدسازی پوشش داده شده است.
ای بی اس نیوز: به گفته شما دلیل اصلی چالش های بزرگ در فضای مجازی کشور چیست و راهکار مقابله با این چالش ها چیست؟
ای بی اس نیوز: به طور مشخص و ملموس در جهاد تبیین تبیین چه موضوعات و مخاطراتی باید در اولویت باشد؟
ای بی اس نیوز: به گفته شما جهاد تبیینی در فضای مجازی چه معنا و تعریفی دارد؟
ای بی اس نیوز: یکی از موضوعاتی که رهبر معظم انقلاب در ماه های اخیر بر آن تاکید داشتند، جهاد تبیین است. از آنجایی که یکی از حوزه های جهاد تبیینی حوزه فضای مجازی است، ضرورت جهاد تبیینی در فضای مجازی را چگونه ارزیابی می کنید؟
درباره این فایل بیشتر بدانید:
یکی دیگر از اولویت های تبیین جهاد در حوزه فضای مجازی، تبیین چرایی و ضرورت راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در داخل کشور است. زیرا امروزه پیشرفته ترین کشورهای دنیا دارای شبکه ملی اطلاعات هستند و به مکان و حاکمیت فضای مجازی و حکمرانی سایبری اهمیت می دهند. اکنون بسیاری از کشورها دارای شبکه های ملی اطلاعات هستند. مثلاً کره جنوبی برای ما نمونه خوبی از شبکه اطلاعات ملی است. کشورهای دیگر مانند ایالات متحده آمریکا، روسیه، چین، استرالیا، بریتانیا و غیره. شبکه ملی اطلاعات نیز داشته باشد. نکته مهم این است که متأسفانه در دولت قبل در نبود شبکه ملی اطلاعات، فضای مجازی راه را اشتباه رفته بود و در زمان کوید، کسب و کارهای 19 نفره متکی به پلتفرمها بودند، اشکال ناامن آمریکایی. دقیقا ما باید انجام دهیم؟
ای بی اس نیوز: به ضعف و انفعال در مقابل تریبون های خارجی اشاره کردید. به نظر شما مهم ترین مسائلی که ما را در مقابل دشمنان فضای مجازی در موقعیت ضعیف قرار داده است، چیست؟
یقیناً یکی از عرصه های مهم جهاد تبیینی، جهاد تبیینی در حوزه فضای مجازی است; این امر از آن جهت حائز اهمیت است که امروزه بیشتر فعالیت ها در فضای مجازی انجام می شود و مدیریت فضای مجازی برای جلوگیری از آسیب های ناشی از آن ضروری به نظر می رسد. اهمیت ضرورت، ماهیت و اولویت های جهاد در عرصه فضای مجازی را به تفصیل توضیح دهید. سیدعلیرضا آلوود «کارشناس و محقق فضای مجازی» ساختیم. مهمترین سوالاتی که این کارشناس در این گفتگو به آنها اشاره کرده است عبارتند از:
- جهاد تبیین فضای مجازی یک حرکت جهادی و انقلابی واقعی برای رفع ابهامات، اخبار جعلی و تحریفات در جامعه است.
- یکی از اولویت های جهاد تبیینی تبیین این است که باید در مقابل دیکتاتوری رسانه ای تریبون های بیگانه واکنش و اقدام فعال و با اقتدار داشت.
- تبیین چرایی و ضرورت راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در داخل کشور از مهمترین سوالات جهاد است.
- ما باید در مقیاس مدیریت و اداره فضای مجازی در دنیا حضور داشته باشیم و تنها استفاده کننده از این فضا نباشیم. مبارزه در سطح کاربر خوب است، اما کافی نیست.
- فقدان راهبرد مشخص در حوزه حکمرانی سایبری انقلاب اسلامی و عدم تلاش کافی برای اجرای بیانیه راهبردی مرحله دوم انقلاب، یکی از مهم ترین عوامل قرار گرفتن در موقعیت ضعیف در فضای مجازی است. .
- مهم ترین راه عبور از چالش های کنونی حاکمیت سایبری، توجه کامل به مطالبات رهبر معظم انقلاب در فضای مجازی است.
رویکرد صحیح و اصولی در طراحی میدان نبرد ترکیبی در فضای سایبری این است که در جنگ شناختی ترکیبی اقدامات لازم باید در 4 مرحله طراحی شود: اول رصد شناختی موقعیت دشمن، دوم تحلیل شناختی. موقعیت خود دشمن، سوم، برنامه ریزی شناختی برای مبتکران، دشمن و در نهایت اقدام تهاجمی شناختی علیه دشمن، تاب آوری آغازگر را ارتقا می دهد.
ای بی اس نیوز: یکی دیگر از موضوعاتی که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند، جنگ ترکیبی دشمن است که یکی از زمینه های اصلی این جنگ در عرصه رسانه و فضای مجازی است. لطفا بگید داستان این توله های چاق چیه…..
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز