چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
نامه نگاری جمعی از خبرنگاران با رئیس جمهور؛  افزایش عوارض بحران مسکن را تشدید کرد - اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

«فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟ » تبیین اصول و راهکارهای اساسی حاکم بر جهاد در فضای مجازی اینترنتی | موبایل – اخبار کسب و کار ای بی اس نیوز

absnews

اصل 6: توضيحات و توضيحات در مناطق مختلف جغرافيايي بايد مورد توجه قرار گيرد. ما باید به دنیا و امت اسلامی و ملت و کشور و منطقه کوچکی که در آن هستیم توجه کنیم و برنامه ریزی کنیم. پرسش ها و حجاب هایی که بر حقایق می افتد در این چهار سطح جغرافیایی قرار دارد و باید به همه این لایه ها بپردازیم. انقلاب اسلامی در مسیر نورانی خود پرسش ها، شبهات، رقابت ها و دشمنی های بسیاری را برانگیخته است. ما باید به همه این سطوح بپردازیم.

اصل پنجم: رعایت اولویت ها و رعایت مهم ترین و مهم ترین ها در تبیین (در فضای مجازی) بسیار مهم است. برخی مسائل اساسی و ریشه دارتر است، وقت و انرژی بیشتری می گیرد و مسائل گاهی منطقه ای، گاهی ملی و گاهی فراملی است و باید به وزن مسائل توجه کرد و مسائل اصلی و فرعی را مطرح کرد.

اصل هفتم: تبیین و روشنگری باید مردم پایه و پایه باشد. بر اساس رشد و انگیزه مردم و مشارکت جدی آنها توانستیم انقلاب را شکل دهیم و جهش های بزرگی داشته باشیم. بدون حضور فعال مردم این حرکت امکان پذیر نیست.

اصل سوم: تبیین (در فضای مجازی) باید جامع باشد، به این معنا که هم در سطح عالی به حقایق اسلام و انقلاب و سرزمین توجه شود و هم از حوزه های مختلفی که مورد حمله و شبهه قرار می گیرد دفاع و روشن شود. در بسیاری از قسمت ها انجام نشود و در قسمت های دیگر مورد غفلت قرار گیرد.

یقینا یکی از مهمترین عرصه های جهاد، جهاد تبیینی در فضای مجازی است که از این جهت حائز اهمیت است که فضای مجازی بستر مناسبی برای نفوذ در افکار عمومی و فریب مردم توسط دشمنان خارجی و اتباع با انتشار اخبار جعلی است. شایعات و لجن ها علیه انقلاب و ارزش های انقلاب پخش شد. لذا در شرایط کنونی جهاد تبیین در زمینه های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و… در فضای مجازی رعایت اصول و راهکارها از اهمیت بالایی برخوردار است. در اینجا به تبیین این اصول و راهکارها از دیدگاه آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه های علمیه کشور و نماینده مجلس خبرگان رهبری می پردازیم. اصول و راهبردها از دیدگاه ایشان عبارتند از:

اصل دوم: اصل بعدی جذابیت و استفاده از انواع هنر برای تأثیرگذاری بر روشنگری در دل و جان مردم است. بصیرت افزایی حوزویان و گروه های مختلف تبلیغی و جهادی علاوه بر درایت و استدلال، جاذبه های هنری لازم در این مسیر را به طور جدی در دستور کار قرار دهد.

اصل دهم: آخرین اصل، داشتن استراتژی، برنامه و سیستم منظم و منسجم در مراکز فرماندهی و هماهنگ با جامعه هدف در هر بخش است. اقدامات اساتید و محققین مبلغان و منبری ها همگی پراکنده و فردی به نظر می رسد، اما باید حداقل ملایم و منسجم بر اساس یک راهبرد کلان، منسجم و نظام مند باشد که وظیفه مراکز فرماندهی در حوزه است. معرفی و کمک به راهبردها و سیستم ها در بدن.

گاهی در یک لحظه بخشی از حوزه های اسلام و انقلاب و حوزه زیر سوال می رود یا مورد هجمه قرار می گیرد، این قسمت باید در اولویت قرار گیرد. حوزه های علمیه از قدیم الایام در توسعه علوم اسلامی فعال بوده اند، اما بسیاری از طغیان ها و تولیدات شاخص زمانی رخ داد که شیعیان مورد هجوم مخالفان قرار گرفتند، مثلاً الذریع، اعیان الشیعه، ال. – غدیر، حتی به نوعی المیزان شریف و اصول فلسفه و روش رئالیسم حکمت نهایی بسیاری از کتاب های شهید مطهری و شهید صدر.

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوزفایل حاکمیت فضای مجازی» ; جهاد تبین را می توان یکی از مهمترین ادعاهای رهبر معظم انقلاب به آحاد امت به ویژه جوانان دانست. در همین راستا رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از مراسم عزاداری اربعین حسینی درباره اهمیت موضوع «تبیین» و وظیفه طلاب در این حوزه فرمودند: توضیح دهید » توجه کنید. بسیاری از حقایق باید توضیح داده شود. در مواجهه با این حرکت فریبنده از صد جهت به سوی ملت ایران و تحت تأثیر قرار دادن افکار عمومی که یکی از اهداف بزرگ دشمنان ایران و اسلام و انقلاب اسلامی است، تبیین «این توطئه دشمن و این حرکت را خنثی می کند». دشمن. «هر یک از شما، چون لکه‌ای، مانند چراغی می‌درخشد، مانند نوری در اطرافتان». 1400/07/05

اصل 8: جوانگرایی تبیین و کمک به نقش جوانان به ویژه جوانان، دانشجویان، فعالان فرهنگی، هنری و اجتماعی است. این افراد نخبگان موثر جامعه هستند و این حرکت باید به صورت شبکه ای و در ارتباط دائمی با آنها ترویج شود.

اصل اول: تبیین باید منطقی و حکیمانه باشد (ادعای خیر ربک با حکمت و موعظه نیکو) تبیین بر اساس عقل و منطق و برهان و استدلال و آمار صحیح. از دروغ، اغراق و هر چیز غیر واقعی باید پرهیز کرد. زیرا ما حقایق زیادی داریم که هرگز نیازی به اغراق در بیان نادرست در تبلیغ و توضیح خود نداریم.

اصل چهارم: در جهاد تبیین، حتی در جایی که نیاز به دفاع باشد، باید با روحیه فعال و پرخاشگرانه وارد میدان شد، نه منفعلانه و نه در حد انجام وظیفه.

اصل 9: اصل دیگر حفظ و تقویت روحیه و نشاط جهادی و انقلابی با حفظ اصول قدیمی است. عقل و عقلانیت را نیز باید رعایت کرد. در این رویکرد عاقلانه، کار بدون این روحیه پیشرفت نخواهد کرد. نباید منتظر کاری دیگران باشیم، هرکسی باید با روحیه جهادی خود و البته با هم افزایی و هماهنگی بیشتر وارد میدان شود.

درباره این فایل بیشتر بدانید:

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *