فشار خون خود را کنترل کنید • رکنا

به گزارش ایلنا، دانستن میزان سدیم موجود در غذاها و بررسی روش های جدید تهیه غذا می تواند به شما در رسیدن به هدف کاهش سدیم و در نهایت کاهش فشار خون کمک کند و در صورت رعایت این نکات میزان سدیم مصرفی خود را کاهش دهید. به غذاهای کم نمک عادت کنید و دیگر عادات قدیمی را کنار بگذارید.
برچسب غذا
برچسب های مواد غذایی را بخوانید. غذاهایی را انتخاب کنید که حاوی کمتر از 2300 میلی گرم سدیم در روز باشند. سعی کنید غذا را در منزل تهیه کنید و کمتر از مواد غذایی بیرون استفاده کنید تا میزان نمک مصرفی کاهش یابد.
بدون افزودن سدیم غذا را خوشمزه کنید
مقدار نمکی که به غذاها در حین پخت و پز یا سر سفره اضافه می کنید محدود کنید. برای طعم دادن به غذاها، به جای نمک، از مخلوط ادویه و گیاهان خشک بدون نمک استفاده کنید.
غذای تازه بخرید
گوشت تازه، مرغ و غذاهای دریایی را به جای انواع فرآوری شده انتخاب کنید. بسته بندی گوشت و مرغ تازه را نیز بررسی کنید تا مطمئن شوید که نمک نداشته باشد. غذاهای کنسرو شده حاوی سدیم بالا مانند لوبیا، ماهی تن و سبزیجات را قبل از مصرف بشویید. با انجام این کار مقداری از سدیم از بین می رود. آجیل، دانه ها و میان وعده های کم سدیم یا بدون نمک را انتخاب کنید یا هویج یا کرفس را جایگزین کنید.
چاشنی ها را اضافه کنید
بسیاری از چاشنی های غذایی حاوی مقدار زیادی سدیم هستند. سس های کم سدیم را انتخاب کنید، به جای سس دادن به سالاد، روغن و سرکه اضافه کنید.
منبع: سلامت نیوز
خبر از رکنا