با وجود پایان مهلت دو هفته ای لغو پروازهای چارتر، برخی شرکت های هواپیمایی همچنان به فروش پروازهای چارتر خود ادامه می دهند و برخی از ایرلاین ها سقف قیمت بلیت را رعایت نمی کنند.
به گزارش ای بی اس نیوز، شرکت های هواپیمایی در ماه های اخیر درخواست تغییر قیمت بلیت و پیشنهاد افزایش 100 درصدی را به شورای عالی هواپیمایی دادند و در نهایت ستاد تنظیم بازار با افزایش 29 درصدی قیمت بلیت موافقت کرد.
با وجود این، برخی از خطوط هوایی به فروش پروازهای چارتر با قیمت های بالاتر ادامه دادند. از این رو، سازمان هواپیمایی کشوری اول خردادماه مهلتی دو هفته ای برای لغو پروازهای چارتر تهران به شش مقصد پرترافیک (شش مسیر تهران به مشهد، اصفهان، شیراز، اهواز، بندرعباس و تبریز و معاونت) توسط شرکت های هواپیمایی اعلام کرد. برعکس).
با وجود این، با پایان یافتن مهلت دو هفته ای ایرلاین ها برای قطع پروازهای چارتر، برخی ایرلاین ها به فروش پروازهای چارتر ادامه می دهند.
بیشتر بدانید
قیمت جدید بلیط هواپیما اعلام شد
آخرین مهلت شرکت های هواپیمایی برای لغو پروازهای چارتر
البته حسن خوشخو – معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری – در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره مهلت دو هفته ای پروازهای چارتر خبر داد. وی به ای بی اس نیوز گفت: به ایرلاین ها هشدار داده ایم که پروازهای چارتر خود را لغو کنند و در صورت عدم رعایت طبق مقررات با آنها برخورد خواهد شد.
از سوی دیگر با وجود تعیین سقف 29 درصدی برای افزایش قیمت بلیت هواپیما، برخی شرکت های هواپیمایی و در مسیرهای خاصی این سقف قیمت را تعیین نمی کنند. به عنوان مثال در مسیر تهران – بندرعباس بلیت سامانه و اکونومی با قیمت دو میلیون و 107 هزار تومان فروخته می شود در حالی که سقف قیمت بلیت این مسیر یک میلیون و 696 هزار تومان است.
انتهای پیام