چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

فرمانده نهاجا: کلمه ضربه را از نام شهید “نوژه” حذف کنید.

در سال 1351 برای دوره خلبان F-4 انتخاب شد و پس از این مدت به خلبانان برتر نیروی هوایی پیوست.

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی گفت: نام کودتا “نقاب” به اشتباه کودتای “نوژه” ذکر شده است و از همه افراد و رسانه ها خواسته می شود این کلمه را علاوه بر تصحیح از کتابها حذف کنند. به

او دور از چشم ساواک ، دوستان و آشنایان خود را به شرکت در تظاهرات و راهپیمایی ها علیه رژیم پهلوی تشویق کرد.

بلافاصله پس از اطلاع از این حادثه ، پایگاه سوم جنگنده همدان با پرواز بر فراز شهر با دو هواپیمای F-4 و عبور از سد صوتی ، لحظاتی از ناراحتی را برای مهاجمان مسلح ایجاد کرد و زمینه ای را برای حضور نیروهای مسلح خود فراهم کرد. سرگرد محمد نوژه خلبان یکی از این جنگنده ها بود.

شهید “محمد نوژه” در 8 فروردین 1324 در شهر تهران و در خانواده های مذهبی به دنیا آمد. پدرش مردی متدین و متدین مسجد بود و او محمد را از کودکی با نماز و روزه آشنا کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز ، خلبان امیر سرتیپ “حمید واحدی” در حاشیه رونمایی از مجسمه شهید خلبان شهید محمد نوژه اظهار داشت: این ضربه “نقاب” است.

هنگامی که هواپیمای او به آسمان پاوه رسید ، با حجم زیادی از آتش ضدانقلاب مواجه شد که ارتفاعات شهر را فرا گرفته بود. اما با مهارت و شجاعت وصف ناپذیری ، از دیوار آتش عبور کرد و با کمک شهید چمران و اطرافیانش در ارتفاع پایین پیاده شد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تحریکات ضد انقلاب در پاوه ، هیئتی متشکل از دکتر مصطفی چمران ، سرتیپ ولی فلاحی و ابوشریف ، معاون عملیات سپاه ، با سه فروند بالگرد حامل مهمات و عازم پاوه شدند. اقلام ضروری برای ژاندارمری و سپاه پاسداران ؛ اما بالگرد حامل دکتر چمران سرنگون شد و توسط مهاجمان مسلح محاصره شد.

محمد پس از فارغ التحصیلی در سال 1342 وارد دانشکده افسری شد و پس از فارغ التحصیلی برای مطالعه سیستم های کنترل اسلحه به آمریکا رفت. پس از بازگشت از ایالات متحده ، او به دلیل عشق به پرواز در مدرسه خلبانان نیروی هوایی ثبت نام کرد.

امیر سرتیپ ، خلبان مجرد ، ادامه داد: “نوژه” نام یکی از شهدای عالی رتبه نیروی هوایی است که در عملیات پاوه در سال 58 به درجه رفیع شهادت نائل شد.

با شروع حرکت مردم مسلمان ایران ، وی در نشر و نشر اعلامیه های امام خمینی (ره) نیز فعالانه فعالیت کرد.

پس از یک عملیات موفق و در راه بازگشت به خانه ، هواپیمای او مورد اصابت عناصر ضدانقلاب قرار گرفت و از کنترل خارج شد. متأسفانه هیچ یک از خلبانان فرصتی برای استفاده از صندلی خود نداشتند و هواپیما به کوه برخورد کرد و در منطقه قشلاق ، بین پاوه و روانسر سقوط کرد.

وی افزود: در کودتا ، ضدانقلاب در تلاش بود قسمتی و گوشه ای از کشور ما را از هم جدا کند که با هوشیاری و ظرفیت نیروهای مسلح و شجاعت و رشادت های شهدایی مانند محمد نوژه ویران و متلاشی شد. “

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *