همچنین بیان شد که بخش خصوصی مخالف مقررات نیست، اما باید توجه داشت که شرکتهایی که تا به امروز در این حوزه نوآورانه سرمایهگذاری کردهاند مشکلی نخواهند داشت و موسسات و شرکتهای خاصی را در انحصار نخواهند داشت. از آنجایی که در فضای بلاک چین فرصت های زیادی برای ایران وجود دارد، باید مراقب بود که اقدامات احساسی به تهدید تبدیل نشود.
به گزارش ای بی اس نیوز، با وجود گذشت بیش از 10 سال از شکل گیری ارزهای دیجیتال و حضور پنج ساله آنها در ایران، هنوز تصمیمی برای تنظیم مقررات در این حوزه گرفته نشده است. قطعا از سال 2017 مراجع به ارزهای رمزنگاری شده و در راس آنها بیت کوین ارجاعاتی داشته اند، اما این ارجاعات در آن زمان بیشتر یک محدودیت و نوعی مخالفت با حضور این فناوری جدید در ایران بود.
تقاضای شرکت ها و اتحادیه های صنفی برای ساماندهی محدوده رمزارز
در همین راستا، به منظور ایجاد همفکری بخش خصوصی در زمینه مقررات گذاری در حوزه ارزهای رمزنگاری شده، جلسه اجماع با حضور نمایندگان انجمن های فین تک و بلاک چین، کمیسیون ارزهای دیجیتال و بلاک چین برگزار شد. مدیران ارزهای دیجیتال و فعالان تجاری هدف از این نشست بحث و تبادل نظر و تعامل با سند تحول پیشنهادی دولت برای ارزهای دیجیتال و بیان انتقادات و پیشنهادات فعالان بخش خصوصی در این زمینه بود.
این نشست به دعوت سازمان نظام صنفی رایانه ای و به میزبانی کمیسیون فین تک نصر تهران برگزار شد و تلاشی برای یکپارچه سازی بخش خصوصی در حوزه مقررات گذاری در حوزه ارزهای دیجیتال بود. به گفته نمایندگان این سازمان ها، آنها به دنبال گفتگوی مشترک بین دولت و بخش خصوصی برای تنظیم و تنظیم رمزارز هستند. همه حاضران مخالفت شدید خود را با پروژه های ممنوعه در این منطقه اعلام کردند.
نمایندگان بخش خصوصی با اشاره به مقررات در حوزه ارزهای رمزنگاری شده اظهار داشتند: باید دقت شود که شرکت هایی که تا به امروز در این حوزه نوآورانه سرمایه گذاری کرده اند مشکلی نداشته باشند یا موسسات و شرکت های خاصی را در انحصار خود درآورند زیرا فرصت های زیادی برای ایران در این زمینه وجود دارد. حوزه بلاک چین است و نباید این فرصت ها را با اقدامات احساسی به تهدید تبدیل کرد.
اما پس از آن و حضور کاربران اینترنتی در بازار ارزهای دیجیتال، چه در قالب استخراج بیت کوین که به گفته مردم و حتی خود مسئولین در کشور بسیار محبوب است و چه در قالب خرید و فروش محصولات دیجیتال. . ارزها، نشان داده است که این منطقه طبیعت جذاب آن هر روز توجه افراد مختلف را بیشتر به خود جلب می کند. به همین دلیل است که سازماندهی آنها بدون پیش داوری یا اقدامات محدودکننده ضروری است.
absnews
البته به نظر می رسد دولت سیزدهم از ابتدا قصد قانون گذاری در حوزه ارزهای دیجیتال را داشت و به همین دلیل محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور در این زمینه اظهاراتی کرد و در توییتر با هشتگ رمزارز نوشت: رمزارز یک نوآوری و یک فرصت بین المللی است، پول است. در دولت ما با هدایت صحیح و مقررات مناسب، ارزهای رمزنگاری شده به نفع منافع ملی و سرمایه مردم استفاده خواهند شد. اگر دولت فعلی زودتر چاره ای اندیشیده بود، مردم و ناظران بدون هیچ مشکلی وارد بازار ارزهای دیجیتال می شدند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز