شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

فردا همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی در اهواز آغاز می شود.

دبیر اجرایی ششمین همایش مدیریت سیستم های آبیاری و زهکشی گفت: زمانی که کمیت کاهش می یابد باید در مسیر افزایش بهره وری آب حرکت کرد. موضوع اصلی سمینار بر پایداری تولید و بهره وری مصرف آب متمرکز است. لذا امیدواریم با دعوت از کارشناسان آگاه و تحصیلکرده آب و کشاورزی بتوانیم از راهکارهای علمی در جهت بهره وری مصرف آب و امنیت غذایی استفاده کنیم و نتایج آن برای کشور مفید واقع شود.

دکتر محمد الباجی دبیر علمی ششمین همایش مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی نیز گفت: 80 درصد منابع آبی در حوزه آبیاری اراضی کشاورزی مصرف می شود که این امر اهمیت مدیریت صحیح شبکه های آبیاری را نشان می دهد. با توجه به خشکسالی‌های اخیر و کم‌آبی در کشور، مهم‌ترین محور همایش، بهره‌وری پایدار شبکه‌های آبیاری با تمرکز بر ارتقای راندمان مصرف آب است.

وی ادامه می دهد: 251 مقاله به این همایش ارسال شد که از این تعداد 118 مقاله در نهایت پذیرفته شد. برای هر مقاله سه داور از دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و سازمان‌ها در نظر گرفته شد.

وی یادآور شد: فردا پس از افتتاحیه ششمین همایش مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی، افتتاحیه نمایشگاه موازی نیشکر را خواهیم داشت که با حضور شرکت های اصلی نیشکر برگزار می شود. ضمناً جلسات تخصصی و ارائه مقالات نیز خواهیم داشت.

دبیر علمی ششمین همایش مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی یادآور شد: 69 داور در داوری مقالات شرکت داشتند و 30 مقاله برتر در مجلات دانشگاه مهندسی آب و آبیاری شهید چمران اهواز، مدیریت آب منتشر می شود. و کاربرد و تحقیقات جدید در مهندسی آب.

ای بی اس نیوز/خوزستان دبیر اجرایی ششمین همایش مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی از برگزاری این همایش از فردا تا 20 اسفندماه خبر داد.

جعفر آل کثیر وی در نشست خبری ششمین همایش مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی که امروز (8 اسفندماه) در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، گفت: صنعت نیشکر حامی اصلی ششمین همایش مدیریت آبیاری و زهکشی است که در این همایش برگزار می شود. از فردا 18 اسفندماه به مدت دو روز در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود.

وی ادامه داد: طبق آمار در پنج جلسه اخیر همایش، 4434 نویسنده در تدوین مقاله شرکت کردند. این مقالات تا به امروز 717 بار ارجاع داده شده است و این همایش یکی از مهمترین رویدادهای کشور در این زمینه است.

گلابی افزود: دبیرخانه همایش از تیرماه 1401 فعالیت خود را آغاز کرد و دانشگاه شهید چمران اهواز از 18 تا 20 اسفند میزبان همایش خواهد بود. برگزارکنندگان اصلی این همایش علاوه بر دانشگاه شهید چمران اهواز، شرکت‌های توسعه و صنایع جانبی نیشکر، کشاورزی و صنعت کارون، انجمن علمی فناوری نیشکر ایران و سازمان آب و برق خوزستان هستند و بسیاری از شرکت‌های دیگر نیز از آنها حمایت کردند.

دکتر منا گلابی یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه آبیاری و زهکشی شهید چمران اهواز نیز در این نشست گفت: همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی اولین بار در سال 1386 در استان خوزستان زیر نظر دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد. ، سپس به صورت دوره ای در سال 1387. 89، 92 و 96 اتفاق افتاد.

انتهای پیام

الباجی گفت: در حاشیه این همایش گشت علمی و بازدید از سد دز و شبکه آبیاری شمال انجام می شود.

وی افزود: در نظر داریم در سال 1403 هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت سیستم های آبیاری و زهکشی را با تاکید بر مشارکت کشورهای ترکیه، عراق، روسیه، عمان، افغانستان و پاکستان با محوریت آبیاری و زهکشی در مناطق خشک و نیمه خشک برگزار کنیم. زمین های خشک

یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: به منظور جلب علاقه دانشجویان، بازدید علمی را در 20 اسفندماه انجام می دهیم که توسط شرکت مجری شبکه های آبیاری و زهکشی برگزار می شود. در منطقه شمال

وی با اشاره به محورهای ششمین همایش مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی گفت: به طور کلی شش محور اصلی شامل بررسی و طراحی شبکه های آبیاری و زهکشی، مسائل و مشکلات، مدیریت و بهره برداری، بهبود مدیریت مصرف آب، اثرات زیست محیطی و شماره های جدید مورد دریافت شده است.

یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: استان خوزستان مهد شبکه های آبیاری و زهکشی در کشور بوده و بیشترین تعداد شبکه در استان خوزستان به بهره برداری رسیده است.

الباجی بیان کرد: علاوه بر ارائه مقالات، کارگاه ها و نشست های تخصصی با هدف بررسی مسائل فنی، مشکلات شبکه های آبیاری و زهکشی توسط محققان و اساتید برگزار می شود و تجربیات خود را به اشتراک می گذارند.

وی افزود: از پژوهشگران و دانشجویان خواسته ایم تا مقالات خود را در این محور ارسال کنند. از دیگر محورهای همایش مدیریت و مطالعات شبکه های آبیاری و زهکشی، بهبود مدیریت و بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی، ارزیابی زیست محیطی شبکه های آبیاری و زهکشی، مباحث جدید در شبکه های آبیاری و زهکشی و مسائل و مشکلات است. در اين زمينه.

به گزارش ای بی اس نیوز، وی افزود: یکی از مشکلاتی که کشور را درگیر کرده بحث آب است. آب برای تولید مواد غذایی و اشتغال در کشور بسیار مهم است. شغل اصلی کشور کشاورزی است. تغییرات آب و هوایی جهانی که منجر به خشکسالی و کمبود آب شیرین در سراسر جهان شده است و از سوی دیگر با افزایش جمعیت نیازمند تولید مواد غذایی مواجه هستیم.

گلابی گفت: یکی دیگر از اهداف برگزاری اکسپو ایجاد ارتباط بین دانشجویان و صنعت و ایجاد علاقه و انگیزه است. امیدواریم این همایش محلی برای بهبود وضعیت شبکه و مدیریت آبیاری در کشور باشد.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *