فرار مالیاتی در ایران در راس مبارزه با پولشویی قرار دارد

رئیس مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی گفت: تبصره 3 ماده 8 قانون مبارزه با پولشویی به مرکز اطلاعات مالی اجازه داده است برخی خدمات و تعاملات حرفه ای را به عنوان تعاملات حرفه ای پرخطر گزارش و استفاده از آنها را ممنوع کند. .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، هادی خانی رئیس مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی در گفتگو با برنامه پایش شبکه خبر در خصوص موضوع سقف کارت به کارت برای فرار مالیاتی. فرار مالیاتی گفت: برخی فعالان اقتصادی با هدف فرار مالیاتی از کارتخوان استفاده می کنند.
سوال: هدف از این سیاست (تعیین سقف یک میلیارد تومان برای هر کارت) چیست؟
خانی: شما اشاره کردید که یکی از مهمترین جرایم پولشویی در قوانین و مقررات مبارزه با پولشویی جمهوری اسلامی ایران، فرار مالیاتی است. در ارزیابیها و بررسیهایی که بهویژه در ماههای اخیر انجام دادهایم، متوجه شدهایم که برخی فعالان اقتصادی به بهانه مشمول نشدن در تورهای بازرسی، حمایت لازم را از مردم و مشتریان خود ندارند. استفاده از دستگاه های کارتخوان و دلیل آن: گرایش این افراد به استفاده از کارت های بین بانکی بوده است.
وی افزود: در قانون مبارزه با پولشویی تبصره 3 ماده 8 آیین نامه اجرایی این قانون، مرکز اطلاعات مالی این اختیار را دارد که برخی خدمات و تعاملات تجاری را به عنوان تعاملات تجاری پرخطر اعلام و استفاده از آنها را به ویژه ممنوع کند. موقعیت. و در راستای مبارزه با فرار مالیاتی، مبارزه با جرم پولشویی و فرار مالیاتی، این اطلاعیه به سیستم بانکی کشور ابلاغ شد که کلیه اشخاص حقیقی که فاقد پرونده مالیاتی هستند، در صورتی که ماهیانه بیش از یک میلیارد تومان باشند. یا بیش از 200 تراکنش کارت به کارت در حساب خود داشته باشند داشتن محتوای غیرتجاری مشمول تعاملات تجاری پرخطر بوده و استفاده از این سرویس ممنوع است.
سوال: از آنجایی که می گویید افراد فاقد سابقه مالیاتی هستند یعنی این قانون شامل عموم مردم می شود، آیا این موضوع صحت دارد که فاقد سابقه مالیاتی هستند؟
خانی: بله، هر شخص حقیقی که سابقه مالیاتی نداشته باشد از تاریخی که ما اعلام کردیم نمی تواند ماهانه بیش از یک میلیارد تومان یا بیش از 200 تراکنش کارت به کارت انجام دهد، مگر اینکه به نظام مالیاتی مراجعه نکند. ثبت نام کنید، زیرا در حالی که ما به تازگی این موضوع را با محبت از این ارقام اعلام کرده ایم، البته به سمتی می رویم که دامنه این نوع محدودیت در خدمات و خدماتی را که (قطع) پایان می دهد، مشخص کنیم.