به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، امیر سیاح رئیس مرکز ملی بهبود فضای کسب و کار در حاشیه هشتادمین جلسه شورای مقررات زدایی اعلام کرد: یکی از سخت ترین مجوزها برای حوزه تولید است. صدور مجوزهای پایه زمین بوده است زیرا متقاضی درخواست احداث واحدهای بزرگ صنعتی، خدماتی، بهداشتی و غیره می باشد که به دلیل عدم شفافیت در فرآیند اخذ مجوز و بررسی های مورد نیاز، همواره با چالش های زیادی در این فرآیند مواجه بوده است. .
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید، افزود: به منظور حمایت و تسهیل شرایط تولید، تلاش کرده ایم روند اخذ مجوزهای اولیه زمین را مدون کنیم تا متقاضیان این نوع مجوز بدانند چه اقداماتی را باید انجام دهند. برای اخذ مجوزهای اولیه زمین باید موفق شود
سیاح ادامه می دهد: کل فرآیند اخذ پروانه های پایه زمین مدون شده و از فروردین سال آینده اعلام می شود.
رئیس مرکز ملی بهبود فضای کسب و کار افزود: در حال حاضر یک میلیون هکتار از اراضی باکیفیت و زیرساختی به دلیل عدم اجرای ممنوعیت های بهداشتی غیرقابل استفاده باقی مانده است که با دانش روز همخوانی ندارد. مقرر شد در هشتادمین جلسه شورای مقررات زدایی سازمان دامپزشکی آیین نامه ممنوعیت های بهداشتی با توجه به آخرین اطلاعات و دانش علمی بازنگری شود.
وی با تاکید بر اینکه برای تسهیل شرایط کسب و کار باید دستورالعمل ها چند ماه قبل از اجرایی شدن به فعالان اقتصادی اعلام شود، خاطرنشان کرد: تعیین ماهیت کالا مانند گذشته توسط سازمان ملی استاندارد و یکساله است. تأخیر در اجرای دستورالعمل علامت گذاری استاندارد از دیگر مصوبات بود که این هشتادمین جلسه کمیته مقررات زدایی بود.
دبیر کمیته مقررات زدایی گفت: در این جلسه مقرر شد شرکت های توزیع استانی نیز در فرآیند توزیع دارو به رسمیت شناخته شوند.
absnews