سایر موضوعات

فاکسکان یک میلیارد دلار به سرمایه گذاری در هند اضافه می کند

گروه فناوری فاکسکان مجوز سرمایه گذاری حداقل یک میلیارد دلاری دیگر را در کارخانه در حال ساخت خود در هند که محصولات اپل را تولید خواهد کرد، به دست آورده است.

به گزارش ای بی اس نیوز، بلومبرگ به نقل از منابع آگاه می نویسد: بزرگترین سازنده قراردادی آیفون در جهان قصد دارد این مبلغ را علاوه بر 1.6 میلیارد دلاری که قبلا برای پایگاه نزدیک به 300 هکتاری از فرودگاه بنگلور اختصاص داده بود، هزینه کند. سرمایه جدید احتمالاً ظرفیت بیشتری را برای تولید دستگاه های اپل از جمله آیفون فراهم می کند.

این شرکت تایوانی حدود 2.7 میلیارد دلار برای این پایگاه اختصاص داده است، که انتظار می‌رود به مرکز قابلیت‌های تولیدی فاکسکان در هند تبدیل شود و حساب‌های هزینه اخیراً تأیید شده است. هزینه نشان می دهد که چگونه فاکسکان و سایر شرکت های تولید قراردادی در حال تغییر ظرفیت تولید از چین هستند که در رکود فرو رفته و در تلاش برای مقابله با تنش های ایالات متحده است.

فاکسکان، بزرگترین شریک تولیدی اپل، حداقل یک بار در سال جاری بودجه خود را برای کارخانه افزایش داده است. در اوایل سال 2023، این شرکت شروع به برنامه ریزی برای سرمایه گذاری 700 میلیون دلاری در این مجموعه، واقع در مرکز فناوری کارناتاکا کرد. اگرچه بخش عمده ای از سرمایه گذاری جدید به اپل اختصاص خواهد یافت، اما فاکسکان احتمالاً از بخشی از پول و کارخانه ها برای ساخت دستگاه ها و قطعات، مانند قطعات خودروهای الکتریکی، برای سایر مشتریان خود استفاده خواهد کرد.

دولت کارناتاکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که 139.11 میلیارد روپیه (1.7 میلیارد دلار) از کل سرمایه‌گذاری فاکس‌کان در این ایالت را بدون ارائه جزئیات تایید کرده است.

بلومبرگ نیوز در ماه مارس گزارش داد که فاکسکان همچنین می تواند از این پایگاه برای تولید قطعات برای تجارت خودروهای الکتریکی جدید خود استفاده کند.

در حالی که شرکت‌های چینی در میان تنش‌های بین دهلی نو و پکن از این کشور فاصله می‌گیرند، شرکای اپل تلاش‌های خود را برای ایجاد یک زنجیره تامین در هند افزایش داده‌اند. شرکت هندی تاتا، یکی دیگر از شرکای اپل، قصد دارد یکی از بزرگترین کارخانه های تولید آیفون هند را در ایالت جنوبی تامیل نادو بسازد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، سرکوب نظارتی هند علیه سازندگان گوشی‌های هوشمند مانند شیائومی و ویوو، برخی از شرکت‌های چینی را از ورود به دومین بازار بزرگ گوشی‌های هوشمند در جهان باز داشته است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا