پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

فاصله شیراز تا اصفهان با بهره برداری از بزرگراه 25 هزار میلیاردی 134 کیلومتر کاهش می یابد.

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم تلاش کرده است تا به تعهدات توسعه زیرساختی کشور در حوزه های مختلف از جمله راه عمل کند. و همچنین تکمیل کریدور شمال به جنوب کشور با اولویت بندی و تکمیل بخشی از آن.

در روزهای آینده بزرگراه شیراز – اصفهان به طول 370 کیلومتر به عنوان بخشی از کریدور بزرگراهی شمال به جنوب کشور بین شیراز – ایزدخواست به طول 212 کیلومتر در بخشی از تلاش جمهوری اسلامی ایران برای احیای این مسیر مهم ملی و بین المللی از بندر انزلی از شمال به جنوب کشور باید محقق شود.

احداث 4 خط عبور، دو باند خروجی و دو خط برگشت در بزرگراه

بزرگراه شیراز – ایزدخاص به طول 212 کیلومتر از بزرگراه شیراز – اصفهان توسط شرکت توسعه و ساخت زیرساخت های حمل و نقل کشور با مشارکت سرمایه گذاران تکمیل و به زودی افتتاح می شود.

شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل به عنوان نماینده وزارت راه و شهرسازی 50 درصد سرمایه ساخت این بزرگراه را بر عهده دارد و 50 درصد باقیمانده سرمایه بر عهده سرمایه گذاران است. بزرگراه با هزینه ای بالغ بر 8 هزار میلیارد تومان و بر اساس ارزیابی های انجام شده ارزش فعلی این بزرگراه که 25 هزار میلیارد تومان آن در فاز عملیاتی ساخته شده است.

بزرگراه شیراز – اصفهان به دو قسمت تقسیم می شود که یک قسمت از شیراز به ایزدخواست و قسمت دیگر از ایزدخواست به اصفهان می رود. عملیات اجرایی بزرگراه شیراز – ایزدخاص به طول 225 کیلومتر در 7 قطعه برنامه ریزی شده است که قطعه اول، دوم و سوم به طول 107 کیلومتر حد فاصل شهرستان های سده و ایزدخاص با گذر از مناطقی از سد ایزدخاص، کوه مروارید است. ، روستای خسرو شیرین و رودخانه سفید رود. همچنین قطعات 4، 5، 6 و 7 به طول 118 کیلومتر بین شهرهای سده و شیراز، از تنگ براق، دشت کامفیروز، تنگ باستانک و تنگ خیره می گذرد و به بزرگراه شیراز – سپیدان متصل می شود.

قطعه دیگر این بزرگراه از ایزدخشت به اصفهان به طول تقریبی 116 کیلومتر حد فاصل شهرضا – مبارکه – ایزدخواست در دست مطالعه است و بر اساس برنامه زمان بندی به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود. امروز با اتمام عملیات اجرایی قطعات یک تا شش این بزرگراه، شاهد بهره برداری از 212 کیلومتر بزرگراه شیراز – اصفهان حدفاصل شیراز – ایزدخشت هستیم.

کاهش مسافت، افزایش ایمنی و صرفه جویی در مصرف سوخت با افتتاح اتوبان شیراز – اصفهان

از مهم ترین دستاوردهای این بزرگراه می توان به تکمیل کریدور شمال – جنوب مطابق با شبکه جاده ای آسیایی، کاهش فاصله 134 کیلومتری شیراز تا اصفهان، افزایش ایمنی سفر و کاهش 550 کشته و… اشاره کرد. صدمات در سال صرفه جویی اقتصادی 40 هزار میلیارد ریال در سال، کاهش مصرف سوخت 136 میلیون لیتر در سال، کاهش 120 دقیقه ای زمان سفر و کاهش خسارت تصادفی به میزان 3120 میلیارد ریال.

از روسازی بتنی استفاده کنید و به ملاحظات زیست محیطی احترام بگذارید

همچنین استفاده از روکش بتنی برای اولین بار در کشور، ملاحظات زیست محیطی مربوط به کاشت 100000 اصله نهال در حریم بزرگراه، رونق گردشگری در عبور از شمال غرب زیبای استان فارس و عبور از رشته کوه زاگرس از دیگر موارد است. دستاوردهای ساخت این بزرگراه مهم در کشور است. .

در طول مسیر این پروژه بزرگراه 25 پل بزرگ به طول 2370 متر و 592 پل کوچک به طول 8000 متر احداث شده است.

احداث 10 مجتمع خدمات اجتماعی در بزرگراه شیراز – ایزدخاص

در طول مسیر 10 مجتمع خدمات اجتماعی برای رفاه حال مسافران این مسیر احداث شد.

افتتاح مرتفع ترین پل بزرگراهی کشور

پل سردار سلیمانی به طول 264 متر یکی از پل های ویژه این بزرگراه است که در قطعه 3 قرار دارد و به عنوان مرتفع ترین پل بزرگراه بر روی دره رودخانه سپیدرود ساخته شده است. اجرای این پل با تکیه بر انرژی داخلی 48 ماه به طول انجامید.

بر اساس اعلام شرکت توسعه و ساخت زیربناهای حمل و نقل، کریدور بزرگراه شمال به جنوب برای اتصال دریای خزر به خلیج فارس طراحی و در حال اجراست. این کریدور از بندر انزلی شروع شده و پس از عبور از شهرهای رشت، قزوین، تهران، اصفهان و شیراز به بندر عسلویه منتهی می شود. بزرگراه شیراز – اصفهان به طول 370 کیلومتر بخش مهمی از کریدور بزرگراه شمال – جنوب است که وظیفه هدایت ترانزیت از مرکز کشور به جنوب و بالعکس را بر عهده دارد. این بزرگراه به عنوان یک مسیر کوتاه، دو مرکز مهم استان را به هم متصل می کند، بنابراین با کاهش چشمگیر طول مسیر و زمان سفر، نقش مهمی در کاهش مصرف سوخت دارد. همچنین با توجه به مشخصات فنی بالاتر این محور نسبت به جاده قدیم، این امر باعث افزایش ایمنی سفر و کاهش تصادفات رانندگی در این قسمت از کریدور می شود. از سوی دیگر با توجه به وجود دو مرکز گردشگری اصفهان و شیراز در این محور، بهره برداری از این بزرگراه برای توسعه گردشگری و صنعت گردشگری ایران و همچنین توسعه اقتصادی کشور بسیار مهم و قابل توجه خواهد بود. منطقه.

absnews

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *