جهت گیری فرهنگی ، تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی از دیگر انتظاراتی است که در شرایط حمله مداوم رسانه های خارجی به این مفاهیم رادیویی در دوران جدید می توان انتظار داشت. با تقویت هر یک از آنها ، گردهم آوردن جامعه برای اجرای برنامه های پیشرفت آسان تر می شود.
پیامهای آیت الله “سید ابراهیم رییسی” و “محمد مخبر” معاون اول رئیس جمهور در بررسی انتظارات دولت از رسانه ملی در دوره جدید جبلی قابل توجه است. رئیس جمهور در پیام تبریک خود گفت: “امیدواریم با ارائه طرح ها و پروژه های هوشمند ، شاهد افزایش تولیدات فرهنگی باشکوه ، جذاب ، امیدوار کننده و پر جنب و جوش برای گسترش شیوه زندگی باشیم. ایرانی-اسلامی ، برای حفظ و ارتقاء استقلال فرهنگی باشد که انقلاب اسلامی علاوه بر انجام فعالیتهای م effectiveثر و به سبک مرحله دوم انقلاب ، فراگیر و متمدن در این رسانه باشد. امید و نشاط در مرکز تقاضای رئیس جمهور برای رسانه ملی است ، امیدی که می تواند در برابر این سیاه نمایی رسانه های خارجی مقاومت کند و منبع نشاط برای جامعه و جنبشی در جهت توسعه و پیشرفت باشد.
از ابتدای انقلاب اسلامی ، نقش آموزش و پرورش در رسانه ملی مورد توجه ویژه بنیانگذار انقلاب ، امام خمینی قرار گرفت و اکنون پس از چهارده سال ، رهبر معظم انقلاب نیز اهمیت ویژه ای به این موضوع می دهند. مسئله.
تعیین اهداف و چشم انداز دوره جدید فعالیت سازمان صداوسیما بر عهده مدیر جدید خواهد بود و در آغاز این تصور ، آگاهی و آگاهی از انتظارات رهبران و حامیان کشور است. از نیازهای ویژه در همین راستا ، مقام معظم رهبری در پیام انتصاب جبلی روز چهارشنبه فرمودند: “رسانه ملی دانشگاهی است برای افزایش سطح آگاهی و دانش عمومی ، و محلی برای مقابله با امواج خصمانه تحریف و آزار و اذیت و یک آسایشگاه برای چشم ها. و قلب همه برای لذت بردن. “” زیبایی و هنر ، و مکانی برای گسترش امید و نشاط در فضای عمومی کشور. “
با این اوصاف به نظر می رسد در شرایط کنونی مهمترین انتظار مدیریت جهاد رادیو توضیح حقایق در برابر تحریفات دشمن است.
زمان حساس و رسالت سنگین رسانه ملی
مخبر همچنین در پیام تبریک خود به جبلی یادآور شد: “امیدوارم در دوران تصدی شما شاهد توسعه و تعمیق تعامل بین دولت و سازمان صداوسیما برای حل مسائل باشیم. زیرا معتقدم که سازمان صدا و سیما ، به عنوان پل ارتباطی بین ملت و دولت ، می تواند نقشی تعیین کننده و بی بدیل در انعکاس نگرانی ها ، مشکلات و خواسته های مردم و با توضیح دقیق برنامه ها ، برنامه ها و خدمات “ساختمان اعتماد به ایجاد و گسترش وحدت ملی برای حل مشکلات پیش روی کشور و مردم کمک خواهد کرد. ” راه تعامل موثر بین دولت و رسانه ملی در دولت های یازدهم و دوازدهم به دلایلی مسدود شد. در دولت جدید به نظر می رسد این مسیر هموارتر از همیشه است که می توان آن را به عنوان عاملی امیدوارکننده در ایجاد همان نشاط و امیدی که رئیس جمهور می خواهد تعریف کرد.
رسالت جمهوری اسلامی صدا و سیما نه تنها سرگرمی ، بلکه آموزش مردم برای بهبود زندگی آنها است. در قسمت دیگر پیام رهبر معظم انقلاب ، مسئله مقابله با تحریف ها نیز مطرح شده است. دوشنبه گذشته (26 اکتبر) ، همراه با اربعین حسینی ، رهبری از اهمیت مقابله با حملات دشمن ، امکانات فضای مجازی و رسانه ها برای روشن سازی و پاسخگویی به ابهامات قدردانی کردند و تأکید کردند: “حقیقت ، استفاده از روش های اخلاقی و بیان مشکلات منطقی ، متانت ، عقلانیت کامل و استفاده از عواطف انسانی و پرهیز از توهین ، تهمت ، دروغ و فریب در مواجهه با افکار عمومی.
جبلی در شرایطی به عنوان رئیس رسانه ملی انتخاب شد که دولت سیزدهم ، در آغاز کار خود ، بیش از هر زمان دیگر به حمایت این رسانه ها نیاز دارد تا اقدامات اساسی را برای بهبود وضعیت دشوار کشور انجام دهد. جامعه و افکار عمومی در کنار آن این تنها در سایه تعامل دولت و رادیو اتفاق می افتد ، اما در عین حال ، این تعامل می تواند عامل بسیاری از تغییرات در جامعه باشد و عبور از شرایط کنونی را آسان تر کند.
ارتباط بین دولت و ملت را می توان مهمترین توصیف یک رسانه ملی در شرایط کنونی دانست. از یک سو ، حلقه ای که می تواند دستاوردها را منتشر و مورد بحث قرار دهد ، اهداف و برنامه ها را توضیح داده و اطلاع دهد و در نهایت ، با ارائه فرصت برای مسئولان برای ارائه دیدگاه های خود ، دولت و برنامه های این موسسه را به مردم. از سوی دیگر ، با انعکاس مشکلات و مشکلات زندگی مردم به صورت عینی و واقعی ، نقش ویژه ای در رساندن صدای جامعه به متولیان امر ایفا می کند. این تعامل نیاز امروز کشور است. تعدد مشکلات و مشکلات کنونی کشور ، رسالت همه رسانه های ملی دلسوز را افزایش داده است و در عین حال ، مسئولیت صدا و سیما به عنوان مهمترین و موثرترین آنها بیش از سایرین است. مقامات در شرایط کنونی هم به مردم و هم به حمایت آنها احتیاج دارند و مردم باید به گوش مسئولان برسند و پاسخی دریافت کنند. آیت الله رییسی از اولین روزهای پیروزی در انتخابات بر نقش ویژه مردم در دولت سیزدهم تأکید کرد. او در اولین مصاحبه تلویزیونی خود گفت: “ما سعی خواهیم کرد رابطه ای نزدیک با مردم برقرار کنیم زیرا من به شدت به این ارتباط نیاز دارم. من برای آگاهی از مشکلات بازار و خیابان به این ارتباط نیاز دارم ، نه از این ارتباط. “من این را برای خودم به عنوان یک فرد مسئول ، بلکه برای بسیاری از مقامات ضروری می دانم و تغییر رفتارم را نیز در نظر می گیرم زیرا اساساً باعث نمی شود من کار دیگری انجام دهم.”
حفظ این پیوند در سایه رسانه ها آسان تر از گستره و نفوذ رادیو خواهد بود. پرداختن به چالش های نوع کرونا ، مسئله مهم حمایت از تولید داخلی ، توجه و استفاده از توانمندی ها ، افزایش آگاهی از شرایط خاص اجتماعی و سیاسی و ترغیب مردم به تصمیمات دولتی همه می تواند در سایه برنامه جهانی انجام شود. باید تحقق یابد همانطور که رئیس جمهور گفت ، دولت به شدت به این ارتباط نیاز دارد.
انتظارات مقامات در مقابل رسانه ملی
به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز ، همزمان با پایان ماموریت “عبدالعلی علی عسگری” در رأس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ، رهبر معظم انقلاب “پیمان جبلی” را به این سمت منصوب کردند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز