اجتماعی

غذایی به نام شیر + خواص آن • رکنا


غذایی به نام شیر + خواص آن

به گزارش رکنا، برای پخت شیرگوشت که غذای شناخته شده و شناخته شده ای نیست اما در داستان ها از آن تعریف می شود باید در نظر داشت که این خورش مانند ابگوشت امروزه فقط به جای آب لوله کشی تهیه و ریخته می شود. علاوه بر این، برای خوشمزه تر کردن آن باید نکاتی را رعایت کنید.

نکته اول: پیاز و نخود یا مواد دیگر را به ذائقه خود اضافه کنید و از نظر خواص مشکلی ندارد اما نیازی به رب گوجه فرنگی نیست.

نکته دوم: این غذا باید به آرامی و روی حرارت کم پخته شود تا نسوزد.

نکته سوم: بهترین ترکیب شیر گاو یا حداقل شیر غیر صنعتی است گوشت گوشت گوسفندی است در این روش گوشت سریعتر از زمان پخت پخته می شود.

خواص شیر

برای درمان انواع ضعف های عمومی بدن مفید است.

مقوی قلب است و برای بیماری های قلبی مفید است.

برای ام‌اس مفید

برای افرادی که دیسک کمر دارند استفاده می شود.

برای سکته نیز مفید است.

بیماری های مربوط به تاندون های ضعیف را درمان می کند.

توجه: پختن گوشت گوسفندی با شیر طبیعی گاو باعث تقویت قلب می شود و در درمان بسیاری از مشکلات قلبی کاربرد دارد.

https://www.rokna.net/fa/tiny/news-889753>منبع:

خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا



اخبار خبرگزاری رکنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا