اخبار اقتصادی روز

علت عدم تعادل بنزین مصرف زیاد است

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، ناصر عشوری دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پالایشگاه در نشست خبری گفت: در نمایشگاه نفت امسال تفاهم نامه های بسیاری از پالایشگاه های کشور تبدیل می شود. در قراردادها، تفاهم نامه های جدیدی نیز منعقد خواهد شد که بخشی از این قراردادها است و تفاهم نامه ها مربوط به استفاده از توان کسب و کار دانش بنیان است.

وی افزود: بر اساس شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردمی است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم داشت و در 3 پنل تخصصی از جمله تمرکز بر کیفیت برنامه ریزی شرکت خواهیم کرد. تولید و جهش تولید تاثیر کاهش منابع مالی بر تداوم تولید و تهدیدات ناشی از کاهش نیروهای متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری از به وجود آمدن چالش هایی برای پالایشگاه لاوان در پی مهاجرت متخصصان پالایشگاه خبر داد و گفت: تاکنون مهندسان ما درخواست رفتن به خارج از کشور را داشتند، اکنون تکنسین ها و تکنسین های پالایشگاه نیز تقاضای کار در خارج از کشور را دارند. بنابراین دعوتنامه هایی از کشورهای همسایه برای کارگران ماهر پالایشگاه با حقوق 600 تا 700 میلیون تومان در ماه ارسال می شود.

وی ادامه داد: در همه ابعاد انرژی اعم از برق، گاز، بنزین و گازوئیل با نارضایتی مواجه هستیم و اگر امروز برای اصلاح روند مصرف انرژی در کشور گامی جدی برنداریم قطعا تامین انرژی خواهیم داشت. بحران در دو سال.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایشگاه گفت: ریشه عدم تعادل بنزین در بخش تولید نیست، بلکه ریشه عدم تعادل بنزین در مصرف بی رویه بنزین است. ناوگان خودرویی کشور هر سال در حال کاهش است و خودروهای فرسوده همچنان در خیابان های کشور هستند و صنعت خودروسازی ما بر اساس اصول بهینه طراحی نشده است و هزینه های بالا کار را به جایی رسانده است که به جای صادرات بنزین، سال گذشته حدود 3 میلیارد دلار بنزین صادر کردیم.

عاشوری میانگین ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور را 115 میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: این میزان از ابتدای دولت تاکنون تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت نیز تغییر محسوسی نخواهد داشت زیرا شرکت ها و پالایشگاه های فعلی نمی توانند. افزایش ظرفیت تولید هر چند پروژه هایی در پالایشگاه ها به منظور افزایش کیفیت محصول اجرا می شود.

وی افزود: دولت در حال بررسی ساخت پالایشگاه‌های بزرگ و پالایشگاه‌های نفت است که فرآیندی زمان‌بر است. در عوض بهتر است پالایشگاه های کوچکی را برنامه ریزی کنیم که با سرمایه کمتر و در زمان کمتر راه اندازی شوند و هدف آن ایجاد اشتغال و ارزآوری برای کشور باشد. »

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنایع پالایشگاهی خاطرنشان کرد: در صورت حمایت دولت از پالایشگاه های کوچک می توان پالایشگاه های 20 تا 40 هزار بشکه ای ساخت که 10 مورد آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ درآمد دارد و به دلیل پراکندگی آن سرمایه گذاری کمتری دارد. و اطلاعیه پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری بدهی دولت به پالایشگاه ها را حدود 200 همات برآورد کرد و گفت: یک راه حل این است که شرکت دوات اجازه دهد بدهی مالیاتی 50 همات پالایشگاه ها با بخشی از مطالبات آنها تسویه شود و راهکار پیشنهادی دیگر این است که در 6 محصول برتر قرار گیرد. تولید شده توسط پالایشگاه ها به ما امکان فروش در بخش مازاد را می دهد.

absnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *