شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

علاوه بر کمیت گندم تولیدی، کیفیت آن نیز باید در نظر گرفته شود

جعفرنجدی ادامه داد: کودهای پتاسیم و همچنین نیتروژن باید در تمام مراحل به طور همزمان به گیاه داده شود. کودهای سیلیس و پتاس نیز باید در مزارع با تراکم بالا استفاده شود و خطر پوسیدگی وجود دارد.

ای بی اس نیوز/خوزستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: عناصر مورد نیاز مصرف کنندگان باید مورد توجه تولیدکنندگان قرار گیرد، یعنی علاوه بر کمیت، کیفیت گندم تولیدی نیز اهمیت داشته باشد.

علیرضا جعفرنجدی، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان نیز در این نشست گفت: در صورتی که مزرعه ای تحت تنش زیاد است، ابتدا گیاه را بازیافت کرده تا به حالت عادی برسد، سپس کود به کارخانه تحویل داده شود. از طریق ریشه بکارید.

شهیب زاده گفت: با توجه به بارندگی های اخیر و رطوبت مزارع، احتمال زنگ زدگی نوار گندم در مزارع زیاد است. بنابراین کارشناسان و کشاورزان باید روزانه مزارع را زیر نظر داشته باشند و در صورت مشاهده علائم شروع به درگیری کنند.

وی ادامه داد: در سطح 17 هزار و 118 هکتار عملیات لازم برای مبارزه با بیماری ها و پیشگیری و در سطح 44 هزار و 792 هکتار نیز علیه مینا، سوسک سیاه و گربه نوروزی انجام شد.

ناجی شهیب زاده مدیر حفظ نباتات سازمان نیز گفت: در 297000877 هکتار از مزارع گندم استان کنترل علف های هرز باریک برگ، پهن برگ و علف های هرز دو منظوره صورت گرفته است.

سید عبدالرضا سیداحمدی، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز گفت: تاکنون 144 هزار و 179 تن کود نیتروژن، 33 میلیون و 320 تن کود فسفاته و 13 هزار و 499 تن کود فسفاته به استان منتقل شده است. کشت.

وی افزود: تاکنون جذب کود اوره در این طرح به 90 درصد، کود پتاس به 80 درصد و کود میکرو به 60 درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه کودهای نیتروژن در مدت باقی مانده باید در دو قسط به گیاه داده شود، گفت: مشاهده می شود کشاورزان پس از دادن آب اقدام به کوددهی می کنند که کاملا اشتباه است. کود باید در عمق 15-20 سانتی متر قرار داده شود.

وی افزود: 105 هزار و 109 هکتار از مزارع استان در قالب طرح افزایش تولید در مناطق خشک زیر کشت رفته است که 102 درصد افزایش نشان می دهد. همچنین 331 هزار و 307 هکتار از مزارع استان زیر کشت قراردادی ثبت شده است.

انتهای پیام

سید رحمت اله پریچهار در جلسه ستاد فنی کشاورزی گفت: 40 درصد کالری دریافتی روزانه از نان تامین می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از جهاد کشاورزی خوزستان، وی تصریح کرد: بهترین زمان سمپاشی از ابتدای پنجه زنی تا قبل از برگ ساقه است.

وی با بیان اینکه برای فعالیت های غیرشیمیایی با آفات باید از ظرفیت مراکز تحقیقاتی بیش از گذشته استفاده شود، افزود: مبارزه شیمیایی با آفات باید آخرین مرحله مبارزه باشد و این در هیچ یک از اولویت های این سازمان نیست. مورد.

همچنین رقیه سلطانی، مدیر پروژه گندم خوزستان، مساحت مصوب این طرح را در استان 184 میلیون و 551 هکتار عنوان کرد و گفت: از این میزان تاکنون 163 میلیون و 581 هکتار محقق شده است. .

وی افزود: عناصر آهن، روی و مس باید به عنوان محلول پاشی در مناطق شور زمانی که گندم در مرحله بلال قرار دارد استفاده شود.

جعفرنجدی حفظ برگ پرچم را بسیار مهم خواند و گفت: برگ پرچم و 3 برگ پرچم پایین تا 80 درصد برای عملکرد گندم موثر است. بنابراین، حفظ پرچم، تقسیم اوره با عناصر ریز مغذی برای عملکرد بهینه بسیار موثر است.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *