اخبار اقتصادی روز

عضو کمیسیون تلفیق: باید تلاش کنیم بین منابع و مصارف بودجه 1403 تعادل برقرار شود.

یکی از اعضای کمیسیون تلفیق بودجه 1403 شورای اسلامی با تاکید بر لزوم ایجاد تعادل در منابع و مصارف در بودجه کشور گفت: اساسا مهمترین مشکل ما در بودجه سال آینده کشور تلاش برای حفظ تعادل است. بین منابع و مخارج ما، زیرا ایجاد مخارج غیرمنابعی جز تورم و عدم تعادل بودجه به اداره کشور کمکی نمی کند و عدم تعادل نیز باعث ایجاد نقدینگی و تحمیل هزینه بر خانواده می شود.

احمد راستینه در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با تاکید بر اینکه بودجه 1403 باید بر حمایت از رونق تولید و کاهش تورم متمرکز شود، اظهار کرد: بودجه سال آینده باید دارای دو ویژگی مهم و تمرکز بر دو موضع باشد؛ در این راستا بودجه سال آینده باید دو ویژگی مهم داشته باشد. حمایت از رشد تولید برای کاهش تورم، حمایت از خانواده و جوانان جمعیت و کاهش هزینه های خانوار از اولویت های بودجه 1403 است که باید تصمیمات مربوطه در این زمینه لحاظ شود.

وی افزود: کاهش هزینه های تولید و وضع قوانین مالی محکم برای دفاع از سرمایه گذاری داخلی، آزادسازی ظرفیت های ملی و افزایش بهره وری در استفاده از منابع کردستان از دیگر مواردی است که باید مورد توجه اعضای کمیسیون تلفیق بودجه و سایرین باشد. نمایندگان مجلس در جریان این روند. فرآیند بودجه

این عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1403 بر لزوم ایجاد تعادل در منابع و مصارف در بودجه کشور تاکید کرد و گفت: اساسا مهمترین هدف ما در بودجه سال آینده این است که سعی کنیم بین منابع و مصارف خود توازن برقرار کنیم؛ بنابراین در بودجه سال آینده باید تعادلی بین منابع و مصارف کشور ایجاد شود. زیرا ایجاد مصارف غیرمنابعی جز در موارد تورم و عدم تعادل بودجه کمکی به اداره کشور نمی کند و عدم تعادل نیز باعث ایجاد نقدینگی و تحمیل هزینه به خانواده می شود.

راستینه در پایان تاکید کرد: باید تلاش کنیم در بودجه 1403 ضمن توجه به وجود تعادل بین منابع و هزینه ها، در راستای افزایش بهره وری و تمرکز منابع بر تولید، کنترل تورم و حمایت از آن، تحول پیدا کنیم. معیشت خانوار .

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *