absnews
عراق، دومین تولیدکننده بزرگ اوپک پس از عربستان سعودی، بیش از 90 درصد از درآمد بودجه خود را به فروش نفت وابسته است و از سوی ایالات متحده تحت فشار است تا وابستگی خود به واردات گاز عراق را کاهش دهد. اگرچه ایالات متحده از سال 2018 صادرات انرژی ایران را هدف قرار داده است، اما با اعطای معافیت هایی به عراق اجازه می دهد واردات از ایران را ادامه دهد، اما هشدار داد که اگر عراق در یافتن منابع جایگزین سوخت و برق پیشرفتی نداشته باشد، معافیت ها را تمدید خواهد کرد. به پایان رساندن
به گزارش رویترز، عراق به دلیل کمبود امکانات، بیشتر گاز تولید شده با نفت را شعله ور می کند و از واردات نیروهای ایرانی برای تامین برق مورد نیاز خود استفاده می کند. بر اساس گزارش بانک جهانی، عراق در سال 2020 پس از روسیه دومین مشعل بزرگ جهان بود.
وزیر نفت عراق اعلام کرد که کشورش به دنبال کمک شرکت های نفتی بین المللی برای جمع آوری گاز با نفت برای تامین برق و کاهش وابستگی به واردات گاز و نفت از ایران است. با این حال، صنعت برق عراق به حداقل هفت میلیارد فوت مکعب در روز برای 40 گیگاوات ظرفیت نصب شده نیاز دارد، که به این معنی است که هنوز راه زیادی برای کاهش وابستگی به واردات از ایران وجود دارد. علاوه بر این، مصرف انرژی سالانه به دلیل رشد جمعیت بین 5 تا 7 درصد افزایش می یابد.
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از خبرگزاری عراقی، عادل کریم وزیر برق عراق در سفر به دوحه با سعد الکعبی وزیر انرژی قطر دیدار و درباره مسائل لجستیکی مربوط به انتقال گاز از بنادر قطر به عراق گفتگو کرد.
وزیر برق عراق و وزیر انرژی قطر در مورد امکان تامین گاز بغداد برای مقابله با کمبود برق در این کشور گفتگو کردند.
شبکه برق عراق پس از سالها جنگ ضعیف باقی مانده است که منجر به تخریب زیرساختهای حیاتی شده است، و گاز و برق متناوب از ایران به کمبود برق در عراق، بهویژه در ماههای گرم تابستان، منجر شده است. قطع برق بارها اعتراضات گسترده عراقی ها را برانگیخته و در برخی موارد دسترسی به میادین نفتی را مسدود کرده است. عراق برای جذب شرکت های چندملیتی مانند زیمنس در آلمان و جنرال الکتریک در ایالات متحده برای بازسازی زیرساخت های ویران شده خود تلاش کرده است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز