در طول بیش از هفت دهه اشغال سرزمین فلسطین ، رژیم اشغالگر صهیونیستی بارها حقوق مردم فلسطین را نقض کرده و علیه صاحبان اصلی این سرزمین مرتکب جنایت شده است. سیاست های این رژیم سال ها با ساخت و توسعه مناطق صهیونیستی و بی خانمانی مردم فلسطین و محاصره نوار غزه ادامه داشته است. نیاز به مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی هر روز اهمیت بیشتری پیدا می کند و برخی از سران کشورهای عربی با عادی سازی روابط با این رژیم در جنایات آن علیه مردم فلسطین شریک هستند.
این رژیم در 70 سال گذشته بیشتر قلمرو کشورهای دیگر ، از بلندی های جولان در سوریه تا اردن در کرانه باختری را اشغال کرده است و تعدادی از قطعنامه های شورای امنیت درباره اشغال سرزمین فلسطین را در اختیار دارد.
سعید خطیب زاده ، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با یادآوری اقدام تحقیرآمیز رهبری بحرین در برقراری روابط عمومی با رژیم صهیونیستی ، از رهبری بحرین خواست تا از رژیم اشغالگر قدس استقبال کند. سخنگوی وزارت خارجه هرگونه اقدامی برای تثبیت حضور مخرب اسرائیل در منطقه در میان تشدید تنش ها و ناامنی را محکوم کرد.
دونالد ترامپ ، رئیس جمهور سابق آمریکا و دامادش جارد کوشنر و مشاور او آگوست گذشته توافقی را با عنوان “توافق ابراهیم” با هدف خروج رژیم صهیونیستی از انزوای منطقه ای منعقد کردند. به درخواست دولت ترامپ ، بحرین ، امارات متحده عربی ، مراکش و سودان به “توافق ابراهیم” پیوستند تا روابط سیاسی عادی با رژیم برقرار کنند. پیش از این ، تنها دو کشور عربی مصر و اردن با اسرائیل معاهده صلح داشتند.
خطیب زاده از بی اعتنایی رژیم صهیونیستی به جنایات روزانه مردم مظلوم و مظلوم اما مقاوم فلسطین توسط رهبری بحرین ابراز تاسف کرد.
در بخشی دیگر از بیانیه الوفاق آمده است: رژیم آل خلیفه حق برقراری ارتباط با اسرائیل و دعوت از مسئولان آن رژیم را ندارد و هر گونه تماس با اسرائیل محکوم و غیرقابل قبول است و ملت ما این کار را نخواهد کرد. چنین چیزی را بپذیرید و تهدید کنید. آنها ثبات کشور خود را می دانند.
وی با تأکید بر اینکه این انگ از دست حاکمان بحرین برداشته نخواهد شد ، گفت: ساکنان این منطقه با روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت خواهند کرد.
وزیر خارجه اسرائیل یایر لاپید امروز برای اجرای توافقنامه ابراهیم از منامه دیدن کرد و سفارت خود را در منامه افتتاح کرد و با همتای بحرینی خود مذاکره کرد. سخنگوی وزارت خارجه اسرائیل گفت که در این سفر پنج تفاهم نامه از جمله توافقنامه همکاری بین بیمارستان ها و شرکت های آب و برق امضا می شود. نفتالی بنت ، نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس ، همچنین در سفری به نیویورک با وزیر خارجه امارات متحده عربی و یک وزیر بحرینی در 76 امین مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار کرد.
دونالد ترامپ تصور می کرد که می تواند از این عادی سازی روابط بین تل آویو و کشورهای عربی برای جلب حمایت یهودیان طرفدار رژیم و طرفدار آمریکا در انتخابات استفاده کند ، اما موفق نشد. ماه گذشته ، جارد کوشنر مرکزی را به نام موسسه صلح ابراهیم به مناسبت اولین سالگرد عادی سازی روابط بین اعراب و رژیم صهیونیستی افتتاح کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز ، تاریخ هشت دهه خاورمیانه نشان می دهد که رژیم صهیونیستی تهدیدی جدی برای صلح و امنیت منطقه است. این رژیم قوانین بین المللی را نقض کرده و اقدامات خرابکارانه و تروریستی متعددی مرتکب شده است. اساساً رویکرد رژیم اشغالگر قدس در سیاست خارجی بر توسعه طلبی و رفتارهای بی ثبات کننده استوار است.
در همین رابطه ، حسین امیرعبداللهیان ، وزیر امور خارجه در توئیتی نوشت: دولت بحرین از وزیر خارجه رژیم جعلی صهیونیستی استقبال می کند ، خیانتی آشکار به آرمانهای ملت مظلوم و مقاوم فلسطین. ما فقط یک کشور به نام فلسطین می شناسیم و پایتخت آن اورشلیم است. بدون شک ، تل آویو تنها ناامنی در بحرین است.
اتحادیه بحق الوفاق نیز در بیانیه ای بر مخالفت قاطع خود با این سفر تاکید کرد. الوفاق در این بیانیه گفت: “همه بحرینی ها با هتک حرمت به سرزمین و کشور خود مخالفند و ما تأکید می کنیم که هرگونه حضور صهیونیست ها در بحرین به معنای تحریک احساسات بحرینی و تلاش مأیوس کننده برای شکستن اراده آنها و نقض بزرگ حق ملت برای … این یک اصل و سرنوشت آنها است.
بحرینی ها در اعتراض به سفر وزیر خارجه اسرائیل یائر لاپید به این کشور و افتتاح رسمی سفارت تل آویو در منامه به خیابان ها آمدند. نیروهای دولتی بحرین همچنین با شلیک گاز اشک آور تظاهرکنندگان را سرکوب کردند. تظاهرکنندگان پرچم فلسطین را در دست داشتند و اعلامیه های “نه به سازش” در دست داشتند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز