اجتماعی

افزایش 30 هزار بشکه ای تولید نفت در آب های خلیج فارس • رکنا

به گزارش رکنا به نقل از ایلناو به نقل از نفت فلات قاره ایران، علیرضا متلی جهرمی در این خصوص گفت: با اجرای طرح افزایش ظرفیت تولید میدان ابوذر و همچنین ساخت و نصب. از مبدل های حرارتی نیروگاه خشکه ابوذر، ظرفیت تولید نفت این شرکت 30 هزار بشکه در روز افزایش می یابد و از ماه گذشته چاه F8-5 میدان مشترک فروزان با تولید نزدیک به هزار بشکه به بهره برداری رسید. بشکه در روز روز

مدیر منطقه عملیاتی خارک افزود: در قالب طرح افزایش ظرفیت تولید میدان ابوذر، حدود 2 کیلومتر خط لوله 18 اینچی اجرا و راه اندازی شد. علیرغم استفاده از خط لوله دریایی 26 اینچ طی 2 سال گذشته، رفع گلوگاه های موجود در مسیرهای ارتباطی کارخانه ها ضروری بود که پس از آن با استفاده از زیرساخت ها و ظرفیت های موجود، این خط لوله در چهار مسیر اصلی طراحی و اجرا شد. و در کمترین زمان ممکن مورد بهره برداری قرار گرفت.

تعالی جهرمی در تشریح مراحل مختلف اجرای پروژه گفت: در مرحله اول پروژه، خط لوله 18 اینچی از کارخانه دورود 2 تا خط لوله موجود در نزدیکی کارخانه و همچنین مکانی که از ایستگاه تقویت نیرو به کارخانه ابوذر و سپس خط لوله دیگری ساخته شد. حدود 500 متر از محل انشعاب بارگیری تا کارخانه ابوذر امتداد یافت که قابلیت های عملیاتی و پایداری تولید را به میزان قابل توجهی افزایش داد.

وی همچنین در مورد ساخت و نصب مبدل های حرارتی در نیروگاه ابوذر با توجه به نقش حیاتی مبدل های حرارتی بر کیفیت نفت مربوط به نیروگاه های ابوذر و فروزان و همچنین تعداد زیادی از این مبدل ها صحبت کرد. خارج از خدمت هستند، بازسازی آنها در دستور کار قرار گرفته و برای اولین بار در عمر کارخانه چندین پوسته و تیوب باندل در اجرای چندین پروژه به طور همزمان ساخته و نصب شده است.

به گفته وی، با توجه به محدودیت‌های فعلی، اولین باندل لوله از طریق بندر بوشهر تحویل و پس از انجام آزمایش‌های فنی لازم در پایان تیرماه در خارک نصب شد که منجر به افزایش چشمگیر تولید در بندر بوشهر شد. منطقه خارک

وی افزود: در ادامه پروژه ساخت 5 باندل تیوب کارخانه خشکبار فروزان، واحد برنامه ریزی و هماهنگی تعمیرات در حال پایش است و علاوه بر آن تا پایان سال چندین دستگاه دیگر ساخته و نصب می شود. .

مدیر منطقه عملیاتی خارک گفت: یکی از ویژگی‌های بارز این پروژه استفاده حداکثری از ظرفیت تولید داخلی و اقدامات هماهنگ مدیریت مهندسی و ساخت، مدیریت تولید و منطقه عملیاتی خارک مطابق با سیاست‌های منطقه عملیاتی خارک است. مدیریت ارشد سازمان.

معطلی جهرمی ادامه داد: در منطقه عملیاتی خارک کلیه واحدهای نوسازی و تعمیر، بهره برداری، معاینه فنی و خوردگی فلزات، تامین و کالا، مهندسی فرآوری، برنامه ریزی و کنترل پروژه، حراست، امور پیمانکاری و … هستند. … نقش موثری در اجرای پروژه داشت.



رکنا نیوز

اخبار خبرگزاری رکنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا