ظرفیت فعالان صنایع غذایی ایران
دبیر انجمن ماشین سازان صنایع غذایی گفت: برخی از ماشین آلات این صنعت تا 90 درصد و برخی دیگر تا 70 درصد عمق ساخت داخلی دارند و به طور متوسط می توان عمق ساخت داخلی این ماشین ها را 60 عنوان کرد. ٪.
به گزارش تحریریه خبرگزاری صنعت؛ آقای ناصر خزایی، دبیر انجمن صنفی سازندگان ماشین آلات صنایع غذایی گفت: 80 درصد ماشین آلات صنایع لبنی، 60٪ ماشین آلات بسته بندی و تولید آرد، 90٪ ماشین آلات تولید کنسانتره، 80٪ ماشین آلات تولید شیرینی و شکلات، بستنی و کنسرو و همچنین ماشین آلات پرکن مانند آب معدنی و تولید مواد غذایی. خط مانند خمیر، کاملاً ساخت کشور است.
گزارش مهدی محمدزاده خبرنگار خبرگزاری صنعت