رضا نوشادی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوران تحریم گفت: در سال 1388 تحریم هایی علیه بانک مرکزی، شرکت ملی گاز و شرکت ملی نفت اعمال شد. . ظرفیت تولید، پالایش، حمل و توزیع گاز 400 میلیون مترمکعب بوده و امروز پس از 15 سال محاصره، ظرفیت تولید به 875 میلیون مترمکعب رسیده است و ظرفیت پالایش، حمل و توزیع این مجموعه بیش از 1000 میلیون متر مکعب پیچیده ترین انتقال فناوری فناوری ساخت توربین و کمپرسور توسط شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرایی شرکت ملی گاز ایران اجرا شده است.
نوشادی به لزوم سرمایهگذاری و مشارکت مردم و بخشهای مختلف صنعت اشاره کرد و افزود: صنعت گاز در جایگاهی قرار دارد که این امکان را به آن میدهد تا با ادامه این مسیر شریف، سطح مشارکت مردمی را گسترش داده و به رشد روزافزون صنعت گاز پاسخ دهد. مصرف چه در مسیر توسعه و تولید انرژی و فرآورده، چه مصارف خانگی و تجاری نیازمند هم افزایی گسترده است. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت پیک مصرف که متاسفانه ابتدا تولید را تحت تاثیر قرار می دهد، تصمیم گرفتیم وارد حوزه جذب سرمایه گذاری و معرفی پروژه های ذخیره سازی گاز شویم که پروژه عظیم هوشمندسازی مصرف گاز و بهبود مصرف انرژی است. در فشرده سازی ایستگاه های تقویتی انجام می دهند.
در ادامه این نشست، علی رضا بیات، مدیر سرمایه گذاری و بازرگانی شرکت ملی گاز ایران نیز بر اهمیت صنعت گاز در بحث تولید تاکید کرد و گفت: سرمایه گذاری در همه زمینه ها یکی از مهمترین موارد است. اصول اساسی توسعه در هر صنعتی و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگها و شریان های اقتصاد می گذرد و توسعه این صنعت بدون شک موجب توسعه سایر بخش های تولیدی مانند فولاد و فولاد می شود. صنایع پتروشیمی و سایر بخش های صنعتی.