سایر موضوعات

ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی به 200 میلیون تن می رسد

وی افزود: حدود 100 پروژه پتروشیمی در کشور در حال ساخت است، بنابراین پیش بینی می شود از ذخایر نفت و گاز کشور برای تکمیل زنجیره ارزش محصولاتی مانند متانول استفاده شود و منجر به کاهش فروش نفت خام و تولید نفت شود. محصولات نهایی با ارزش افزوده بیشتر

وی با بیان اینکه استفاده از پتروشیمی های مختلف در دنیا رو به رشد است و بر اساس آمارها هر 20 سال یک بار تقاضا دو برابر می شود که بر اقتصاد و صنعت تاثیرگذار است، در کنفرانس ملی تحول دیجیتال و اقتصاد دانش بنیان که با هدف حمایت و توانمندسازی راهکارهای نوآورانه ای از سوی فعالان و صاحب نظران صنعت گرفته شده است، وی افزود: باید با استفاده از ظرفیت های موجود و بهره گیری از دانش و فناوری های نوین، این صنعت ارزشمند را در کشور خود رشد دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنعت پتروشیمی توسعه مراکز جدید پتروشیمی را موجب تحول صنعت پتروشیمی ایران دانست و گفت: مکران، پارسیان انرژی بار، فاز دوم ماهشهر و جاسک از مراکز جدید پتروشیمی ارزش آفرین هستند. صنعت با توجه به برنامه ریزی های تدوین شده برای تولید محصولاتی که نقش مهم و راهبردی در پتروشیمی ایفا می کند که علاوه بر تامین نیاز داخلی، در افزایش صادرات نیز نقش داشته باشد.

شهمیرزایی گفت: همکاری صنعت پتروشیمی با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی و بنگاه های دانش بنیان می تواند منجر به تحول در این صنعت ارزش آفرین شود و خوشبختانه شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی دستاوردهای مطلوبی را در این زمینه به ثبت رسانده است. داخلی سازی فناوری ها دانش و کاتالیزورها به طوری که تا پایان فعالیت در دولت سیزدهم تمامی کاتالیست های مورد استفاده در صنعت پتروشیمی ایران جانمایی شود.

انتهای پیام

وی ادامه داد: برای کاهش واردات پتروشیمی ها و رفع نیاز به واردات مواد اولیه از خارج از کشور که در داخل کشور تامین می شود باید به برق داخلی تکیه کنیم.

شهمیرزایی گفت: سیاست گذاری و برنامه ریزی برای توسعه صنعت پتروشیمی بر اساس استراتژی جامعه ملی صنایع پتروشیمی انجام می شود و از تمامی هلدینگ ها، سرمایه گذاران، صندوق های بازنشستگی و فعالان این صنعت پیشرو و ارزش آفرین می خواهیم سرمایه گذاری در این صنعت با هدف تکمیل زنجیره ارزش و تولید محصولات نهایی.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر نقش مهم و تاثیرگذار همکاری صنعت و فناوری تاکید کرد و گفت: باید از فناوری های مختلف برای توسعه استفاده شود و فناوری های دیجیتال در صنعت پتروشیمی به دلیل قابلیت های این صنعت پیشرفته قابل استفاده است. .

به گزارش ای بی اس نیوز، مرتضی شهمیرزایی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی ایران باید به استفاده از فناوری‌های دیجیتال در مسیر توسعه پایدار و متوازن توجه و تاکید داشته باشد، گفت: این صنعت باید در مسیر توسعه پایدار و متوازن قرار گیرد. رشد و توسعه قرار داده شده است.

مدیرعامل شرکت ملی صنعت پتروشیمی گفت: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی ایران هم اکنون حدود 90 میلیون تن است که تا پایان برنامه هشتم توسعه به حدود 200 میلیون تن می رسد و سبد پتروشیمی ایران تنوع بیشتری خواهد داشت. .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا