جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

طرز تهیه 5 سس و دیپ خوشمزه • رکنا

امروزه در سوپرمارکت ها و خواربارفروشی ها می توانید انواع سس ها را در طعم ها و رنگ های مختلف تهیه کنید. اما تهیه سس در خانه کار ساده ای است و زمان زیادی نیاز ندارد.

اگر می خواهید الگوهای سس خانگی خوشمزه درست کنید، این مطلب را با آموزش 5 الگوی سس مناسب برای سرو پیش غذا، سرخ کردنی و سرخ کردنی دنبال کنید.

1- چدار دیپ

دیپ نوعی سس غلیظ است که معمولا با شیر، خامه ترش، ماست یا پنیر نرم درست می شود. چدار دیپ یا سس زرد یک سس غلیظ خوشمزه است که برای سرو انواع غذاهای گوشتی مانند استیک، ساندویچ همبرگر، چیزبرگر، هات داگ، پاستا و سبزیجات کبابی عالی عمل می کند.

عناصر:

آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری

شیر: نصف لیوان

کره: 25 گرم

چدار یا گودا: 5 ورق

نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا کره را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم از روی اجاق قرار دهید تا آب شود. سپس آرد را به کره اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا شیر را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید. وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد، کمی نمک اضافه کنید و سپس برش های پنیر چدار را اضافه کنید. با قاشق به شدت هم بزنید تا برش های پنیر کاملا در شیر حل شود. توجه داشته باشید که این شیب بعد از مدتی سفت می شود. اگر متوجه شدید که دیپ شما در زمان سرو خیلی سفت است، آن را برای چند دقیقه در تابه گرم کنید.

۲- سس تارتار

سس تارتار یکی از سس های محبوب و خوشمزه است که با سس مایونز درست می شود و با غذاهای دریایی مانند میگو سرخ شده، میگو پف کرده یا سایر غذاهای سرخ شده مانند مرغ چینی، ناگت مرغ، قارچ سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده استفاده می شود.

عناصر:

سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری

خیارشور رنده شده: 2 قاشق غذاخوری

پیاز کوچک: 1 عدد

جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا سس مایونز را در ظرفی بریزید و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا سس مایونز رقیق شود. سپس پیاز ریز خرد شده را به سس مایونز اضافه کنید. در مرحله بعد خیارشور، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه را داخل سس بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

3- سس مخصوص کبابی و سرخ کردنی

سس سرخ شده یک سس و چاشنی خوشمزه است که با سیب زمینی سرخ شده، مرغ سوخاری و قارچ سرو می شود.

عناصر:

سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری

سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری

سرکه سیب: 1 قاشق چایخوری

پاپریکا: 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری

سیر رنده شده: 1 حبه

نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا سس مایونز را در ظرفی ریخته و سرکه سیب را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا سس رقیق شود؛ سپس سیر رنده شده، سس کچاپ، پاپریکا، فلفل قرمز و کمی نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

4- سس خردل

طرز تهیه 5 سس و دیپ خوشمزه

این سس که با سس مایونز و خردل درست می شود را می توان با انواع فست فود و فینگر فود سرو کرد.

مواد لازم برای تهیه سس خردل

سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری

سس خردل: 1 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا سس مایونز را در ظرف مناسبی ریخته و آبلیمو را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا سس کمی رقیق شود. سپس پیاز خرد شده، سس خردل و نمک را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود.

5- سس سیر

این سس که با سس مایونز و سیر رنده شده درست می شود، سس خوشمزه و بسیار پرطرفداری است که برای سرو انواع ساندویچ، قارچ سرخ شده یا نواری استفاده می شود.

عناصر:

سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری

آب لیمو: 1 قاشق چایخوری

سیر رنده شده: 1 حبه بزرگ

پیازچه: 1 عدد

جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا سس مایونز را با آب لیمو در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا سس رقیق شود. سپس سیر رنده شده، جعفری خرد شده و پیازچه را به همراه کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید تا سس شما یکدست شود.


اخبار خبرگزاری رکنا

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

تولید کننده میز تحریر و میز کامپیوتر چوبی

تولید کننده میز تحریر و میز کامپیوتر چوبی

میز تحریر چوبی و میز کامپیوتر چوبی؛ قلب تپنده هر فضای کاری و آموزشی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *