به گزارش ایلنا، امروزه فست فودها در تمام دنیا جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده اند به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به غذاهای مدرن یا به اصطلاح فست فودها تغییر کرده است.
ویژگی مهم فست فودها هر چقدر هم که طعم و مزه داشته باشند، زمان کوتاهی است که برای تهیه آنها صرف می شود. در این میان پیراشکی یکی از انواع فست فودهای محبوب است که طرفداران زیادی دارد. سیب زمینی سرخ شده، مرغ سرخ شده، قارچ سرخ شده، پیاز سرخ شده و… همه انواع غذاهای سرخ شده خوشمزه هستند که یکی از منوهای اصلی رستوران های فست فود به حساب می آیند.
گل کلم سرخ شده از آن دسته غذاهای سرخ شده پرطرفدار است که علاوه بر طعم خوب و سیرکننده می تواند یک فست فود سالم برای کودکان نیز باشد. زیرا گل کلم فواید زیادی برای سلامتی دارد. در این مقاله طرز تهیه گل کلم سرخ شده در منزل و همچنین نکات و تکنیک های مهم مربوط به تهیه آن به شما کاربران عزیز ارائه می شود.
مواد لازم برای تهیه گل کلم سرخ شده
گل کلم: 300 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
آرد: 100 گرم
آب یخ: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
نکات گل کلم
گل کلم یکی از بارزترین سبزیجات و سرشار از فیبر است که حاوی انواع ویتامین های گروه c، b، k و مقادیر قابل توجهی پتاسیم، منگنز، منیزیم و فسفر است. گل کلم سالم و تازه باید کاملا سفید باشد و لکه های سیاه روی گل کلم نشانه کهولت سن آن است. سطح گل کلم باید کاملا ترد و تازه باشد و له نشود. همچنین برگ های تازه گل کلم باید سبز روشن باشد. می توانید گل کلم را بدون شستن به مدت 5 روز در یخچال در کیسه ای کاملا خشک با سر باز نگهداری کنید.
طرز تهیه گل کلم سرخ شده
1- برای شروع ابتدا گل کلم را خرد کرده و خوب بشویید. سپس یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. گل کلم را در آب جوش بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید و کمی نرم کنید. سپس آبکش کنید.
2- تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و آرد و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید. همه مواد را با چنگال خوب مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس به تدریج آب یخ را به آبگوشت اضافه کنید، تا زمانی که آب گوشت خیلی شل نباشد و غلظت پیدا کند.
3- روغن را در قابلمه عمیقی بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. گل کلم ها را یکی یکی در مخلوط آماده شده بریزید و بلافاصله داخل روغن داغ بریزید و بگذارید گل کلم ها کاملا سرخ شوند. توجه داشته باشید که روغن باید به اندازه ای باشد که گل کلم را زیر آب ببرد. گل کلم تفت داده شده را روی دستمال کاغذی رد کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس با هر نوع سسی که دوست دارید سرو کنید و از آن نان خوشمزه لذت ببرید.
اخبار خبرگزاری رکنا