زارع پور در خاتمه از راه اندازی طرح گسترده ملی واگذاری بنادر فیبر نوری کشور در هفته آینده خبر داد و ابراز امیدواری کرد تا پایان دولت سیزدهم 20 میلیون پورت فیبر نوری آماده تحویل شود. ، افزایش کیفیت، سرعت و پایداری شبکه.
در فاز اول، 700 سایت از بهمن 1400 تا اردیبهشت 1401 و در فاز دوم، 1109 سایت از تیر 1401 تا آبان 1401 به باند فرکانسی جدید 2300 مگاهرتز متصل خواهند شد. همچنین پروژه توسعه سایت سوئیچ ایرانسل شرکت ایرانسل به منظور افزایش ظرفیت و بهبود خدمات ارتباطی در مرکز کشور با سرمایه گذاری 6.5 تریلیون ریال راه اندازی شد. این سایت در فضایی به مساحت 1260 متر مربع با ظرفیت 80 رک تهیه شده است.
زارع پور گفت: مردم نسبت به نصب دکل های تلفن همراه حساس هستند که این خود نوعی معضل فرهنگی اجتماعی است. برای رفع این مشکل باید با اطلاع رسانی های مکرر بر امنیت این دکل ها پافشاری کرد تا این فضای روانی مانع توسعه شبکه ارتباط سیار در کشور نشود.
ایرانسل باند فرکانسی جدید 2300 مگاهرتز با فناوری 4G را با سرمایه گذاری 18200 میلیارد ریال راه اندازی کرد. راه اندازی این لایه منجر به ارتقای تجربه مشترکان به میزان 5 مگابیت در ثانیه در شبکه ایرانسل، افزایش ظرفیت رادیویی شبکه ایرانسل به میزان 1000 ترابایت در روز، ارتقای کیفیت شبکه ایرانسل در مراکز استان ها به ویژه در تهران می شود. کرج، مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز، قم و اهواز.
بر اساس گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، واگذاری باند فرکانسی 2300 مگاهرتز بر اساس مصوبه شماره 316 اسفندماه 1388 کمیسیون تنظیم مقررات و بر اساس مزایده مرداد 1400 به ایرانیان انجام شد. شرکت های مخابراتی و خدمات ارتباطی ایرانسل.
وی خاطرنشان کرد: برای توسعه ظرفیت «شبکه» اپراتورها، توسعه باندهای فرکانسی از دیگر اقدامات مهمی است که از سال گذشته آغاز شده اما از امسال اجرایی شده است. ابتدا انتقال فرکانس 2300 تکمیل و در اختیار اپراتورها قرار گرفت و امروز متوجه می شویم که شرکت ایرانسل اولین اپراتوری است که از این محدوده فرکانسی استفاده می کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، عیسی زارع پور امروز در مراسم افتتاح پروژه های ارتباطی ایرانسل به مناسبت دهه مبارک فجر از جمله راه اندازی طرح توسعه مرکز سوئیچینگ اصفهان و لایه جدید فرکانس پهنای باند 2300 مگاهرتز با فناوری 4G گفت: وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم دو موضوع ارتقای کیفی و توسعه ظرفیت ارتباطات و همچنین تکمیل شبکه ملی اطلاعات به طور ویژه دنبال می شود و یکی از مهمترین بخش ها برای دستیابی به این اهداف، توسعه لایه دسترسی
این افزایش پهنای باند فرکانسی با هدف توسعه خدمات پهن باند کشور، پاسخگویی به تقاضای فزاینده برای ظرفیت انتقال داده و اینترنت در شبکههای تلفن همراه در شرایط اپیدمی کرونا و همچنین دستیابی به اهداف عملیاتی شبکه ملی اطلاعات صورت گرفت. و استفاده بهینه از منابع طیف فرکانس محدود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: امیدواریم به زودی سایر اپراتورها نیز از این محدوده فرکانسی استفاده کنند و ایرانسل تجهیز سایت های خود را برای بهره برداری از این محدوده فرکانسی و تلاش اعضای خانواده فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی در سراسر کشور تسریع کند. کشور در نهایت رهبری خواهد کرد. » افزایش رضایتمندی مردم از استفاده از خدمات ارتباطی.
وی افزود: بنابراین برای افزایش لایه دسترسی، علاوه بر اینکه توسعه زیرساخت های ارتباطی ثابت در کشور به عنوان راهکار اصلی و اساسی در دستور کار قرار می گیرد، به دنبال افزایش ظرفیت شبکه ارتباطی سیار کشور نیز هستیم. ” به همین منظور سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به طور مرتب بر کیفیت شبکه ارتباطی کشور نظارت دارد و موانع موجود در تعامل با سایر حوزه ها را برطرف می کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن ابراز امیدواری از بهره برداری ایرانسل از لایه فرکانس پهن باند جدید 2300 مگاهرتز، موجب افزایش کیفیت، سرعت و پایداری شبکه و در پایان رضایت مردم شود، به سایر اپراتورها نیز اشاره کرد. که آنها همچنین از Move به سرعت از این محدوده فرکانس استفاده خواهند کرد.
absnews
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: اپراتورها برای توسعه شبکه های ارتباطی از جمله نصب سایت های ارتباطی با مشکل مواجه هستند. بخشی از این مشکل به شهرداری ها مربوط می شود که با رایزنی هایی که در این مدت با برخی شهرداران به ویژه شهردار تهران انجام دادیم، سعی داریم آن را به حداقل برسانیم.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز