سایر موضوعات

طرح جامع احیای نخیلات خوزستان به کجا رسید؟



ای بی اس نیوز/خوزستان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از اجرای طرح جامع احیا و توسعه نخیلات در اراضی آبادان، خرمشهر و شادگان خبر داد و گفت: تاکنون 700 هکتار نخیلات جدید در سال جاری ایجاد شده است. استان.

تورج نوروزی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به اجرای کامل طرح احیا و توسعه نخیلات اظهار کرد: بیش از 41 هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت نخیلات است و بیشترین سطح زیر کشت در شهرستان های شادگان آبادان است. کارون، اهواز، خرمشهر، ماهشهر، رامشیر، باوی و بهبهان و در سایر شهرهای استان پراکنده است.

وی وجود نخیلات را برای استان و کشور بسیار مهم و نقش مهمی در صادرات و اشتغالزایی دارد و گفت: از 41 هزار هکتار نخیلات استان، 36 هزار هکتار نخل بارور است و در حال حاضر تولید در آنجا انجام می شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد خوزستان با اشاره به صادرات خرمای استان گفت: هر ساله بخشی از خرمای تولیدی استان به سایر کشورها صادر می شود و سایر کشورها به عنوان محصول صادراتی و ارزآوری وارد می شود. برای کشور

نوروزی با اشاره به طرح جامع احیا و توسعه نخیلات در استان گفت: در دولت سیزدهم گام های بسیار خوبی در این راستا برداشته شده است و خوزستان نیز این طرح را در شهرهای آبادان، خرمشهر و شادگان راه اندازی کرده است. . با توجه به اهمیت نخیلات در آن.

وی افزود: تاکنون بیش از 700 هکتار نخلکاری جدید در این مناطق انجام شده است که بخشی از آن خود اجرایی و بخشی دیگر در قالب طرح های عمرانی اجرا شده است.حذف، جایگزینی و توسعه باغات و انتظار داریم این میزان به 1400 هکتار افزایش یابد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان خرما را محصولی استراتژیک و بسیار مهم دانست و گفت: نخیلات منبع درآمد بیش از 22 هزار خانوار خوزستانی است و با توجه به بسته بندی خانه ها و صنایع تکمیلی، این محصول را به خود اختصاص داده است. اشتغال خوبی در استان ایجاد کرد.

نوروزی در پایان خاطرنشان کرد: استان خوزستان از نظر آلودگی پژوش یکی از پاک ترین استان های کشور است و از این رو از کشاورزان می خواهیم خرمای پاجوش را از استان های دیگر وارد نکنند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا