سایر موضوعات

ضرورت عدالت مالیاتی در استان های ضعیف



ای بی اس نیوز/ خراسان شمالی عضو هیئت مدیره اتاق شرکت های کشور بر لزوم برقراری عدالت مالیاتی در استان های ضعیف تاکید کرد.

مهدی امید در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به اینکه برای اولین بار فردی از خراسان شمالی به عنوان عضو هیئت مدیره خانه اصناف کشور انتخاب شد، گفت: در واقع خانه اصناف رابط بین خصوصی است. و بخش های دولتی و تلاش های ما برای کاهش مشکلات شرکت ها حرکت خواهیم کرد.

به گفته وی یکی از مطالبات عمده اتحادیه ها اعمال تبصره 7 ماده 72 این قانون است.

وی گفت: همچنین یک سوم جرایم مربوط به اتاق اصناف است که باید یک هزارم مالیات اخذ شده از مودیان را به اتاق اصناف برگرداند تا صرف اموری مانند آموزش، بازرسی و … شود. .، اما این اعتبارات سالهاست که به سالن اصناف برنگشته و این یکی از مطالبات اصناف است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر خواستار برقراری عدالت مالیاتی برای استان های ضعیف هستیم. اصناف در استان های ضعیف تر و محروم تر نیز هزینه های زیادی می پردازند، بنابراین این عدالت باید برقرار شود.

این مسئول بیان کرد: فکر می کنیم در بحث گرانی کالاها بی انصافی زیادی با اصناف شده است چرا که همه فکر می کنند اصناف گران می فروشند در حالی که گران می خرند و گران می فروشند.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر بازرسی ها بر روی حلقه آخر که بنگاه ها هستند متمرکز است اما کنترل چندانی بر تولیدکنندگان، عمده فروشان و شرکت های پخش سمعی و بصری وجود ندارد.

عضو هیئت مدیره انجمن صنفی کشور ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات فعلی اصناف این است که کالاها بدون فاکتور به آنها فروخته می شود که از نظر کنترلی برای آنها مشکل ساز شده است.

وی با اشاره به خراسان شمالی گفت: تلاش می کنیم عمده فروشان و واردکنندگان بزرگ را شناسایی و با اصناف استان ارتباط دهیم. از طرفی برای فروش محصولاتی مانند داروهای گیاهی، شیرینی جات و … نیاز به ارتباط با اتحادیه های کشوری نیز داریم.

وی ثبات پولی را یکی از مهمترین خواسته های اصناف دانست و افزود: در واقع با ثبات پولی آرامش به بازار باز می گردد و در صورت عدم تحقق این امر مصرف کنندگان و فروشندگان متضرر می شوند.

عضو هیأت مدیره اتاق شرکت های کشور با اشاره به اجرای طرح اخذ مالیات شفاف از واحدهای تجاری گفت: اولین گام برای اجرای این طرح، فراهم کردن زیرساخت های آن است.

وی با بیان اینکه قرار است طرح مذکور از ابتدای مهرماه اجرا شود، گفت: بهتر است این طرح به صورت پایلوت اجرا شود و پیش از راه اندازی سامانه، مشکلات آن ارزیابی شود و سپس طرح به صورت جامع در کشور اجرا شود. . .

لازم به ذکر است 3 میلیون و 500 هزار اتحادیه، 461 اتاق صنایع دستی و 7 هزار و 300 اتحادیه در کشور وجود دارد. خراسان شمالی نیز 35 هزار اتحادیه دارد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا