ضرورت ساماندهی دانش آموختگان محیط زیست و صنایع غذایی

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ظرفیت فعالیت این سازمان را فراتر از اختیارات فعلی خواند و خواستار گسترش آن شد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، حجت الله علی محمدی در برنامه سلام صبح یکشنبه خبرنگار شبکه خبر با بیان اینکه فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با کشاورزی از جمله محیط زیست و صنایع غذایی سازمانی منسجم و نظام مند برای یکپارچه سازی فعالیت ها ندارند، گفت: و خدمات ارائه دهند. سیاست گذاران و رهبران ارشد کشور خواستار واگذاری مسئولیت ها و مأموریت های مرتبط بیشتر به مهندسان در این زمینه ها شده اند.
در ابتدای این برنامه رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با اشاره به سالروز تاسیس این سازمان در 12 تیرماه 87 گفت: دلیل ایجاد این سازمان این بوده است که وظایف و مسئولیت های بخش کشاورزی و منابع طبیعی از دولت به مهندسان و دانشجویان این سازمان منتقل شد. مناطق باید واگذار شود و قانون نیز ارائه خدمات فنی در زمینه های کشاورزی، باغداری، آبزی پروری و گلخانه را به این سازمان محول کند. ، دام و طیور.
وی افزود: از بدو تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی علاوه بر ارائه خدمات فنی به فعالان این حوزه ها، این سازمان وظیفه صدور پروانه کسب را نیز بر عهده داشت و هم اکنون بیش از 80 درصد مجوزهای متضرر توسط این سازمان صادر می شود. خواهد بود.
علی محمدی انتقال دانش در حوزه تولید و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی را رسالت اصلی این سازمان عنوان کرد و گفت: دومین ماموریت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ارتقای مهارتی است. فارغ التحصیلان این رشته ها قبل از ورود به عرصه تولید باید کاستی های علمی و عملی آنها برطرف شود.
وی گفت: متأسفانه در معاونت های محیط زیست و صنایع غذایی که فعالان و فارغ التحصیلان زیادی در آن حضور دارند، چنین ساختار نظام مندی وجود ندارد و تلاش می کنیم با گسترش دامنه فعالیت سازمان، این خلاء را پر کنیم.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی توانمندی های این سازمان را فراتر از فعالیت های فعلی آن دانست و گفت: انتظار و خواسته ما از وزارت جهاد کشاورزی این است که زودتر وظایف این حوزه ها واگذار شود.