ضرورت راه اندازی ساختار مدیریت بحران در استان سیستان و بلوچستان
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس یازدهم تاکید کرد: مهم این است که قبل از وقوع حادثه اصلاح شود. در صورت ایجاد لایه های حفاظتی رودخانه یا اجرای طرح های کنترل فرسایش خاک در طرح های آبخیزداری، سیل به استان آسیبی نمی رساند. هر یک از وزارتخانه ها برای رسیدگی به هر بحرانی قبل از رویداد وظایفی دارند که اگر به درستی انجام شود، ملودی به موهبت تبدیل می شود. در همین منطقه اگر بر روی رودخانه باهوکلات سد می زدیم از هدر رفت بیش از یک میلیارد متر مکعب آب جلوگیری می کردیم.
این نماینده مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان از لزوم ایجاد ساختار مدیریت بحران در این استاد خبر داد و گفت: توالی بحران ها مصداق بارز این ضرورت است. در عین حال باید نکات مثبت را هم گفت. تاکنون روند نجات بهتر از حوادث مشابه بوده است.
انتهای پیام/
نماینده مردم چابهار در مجلس پس از گذشت حدود ۴۰ روز از وقوع سیل در منطقه کنارک، روند امدادرسانی را کافی توصیف کرد و از ایجاد ساختار مدیریت بحران و «درمان حادثه قبل از وقوع» خبر داد.
نماینده مردم چابهار، کنارک و ساکنان مورد نظر در مجلس از توزیع لوازم خانگی معادل 36 میلیارد تومان بین مشتریان خبر داد و گفت: قرار بود 160 میلیارد اعتبار برای این امر ارسال شود که همچنان منتظر آن هستیم.
معین الدین سعیدی در گفت وگو با ای بی اس نیوز درباره سیل 40 روز پیش در منطقه کنارک و روند امدادرسانی اظهار کرد: نماینده ویژه رئیس جمهور از این منطقه بازدید کرد و مصوبات خوبی را تدوین کرد. اعتباری بیش از 300 میلیارد تومان به استان ابلاغ شده است. علاوه بر این، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و کمیته امداد نیز درگیر بحران بودند.