13:24 – 05 اوت 1403
علی ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: طبق آمار از مجموع 147 میلیون و 500 هزار قطعه جوجه در تیرماه حداقل 250 تا 260 هزار تن گوشت مرغ تولید شده که 10 درصد بیشتر از مصرف است. .
به گفته وی در حال حاضر مرغ به بازارهای هدف صادر می شود اما مقدار آن زیاد نیست. بنابراین صادرات مرغ مستلزم بازاریابی است و مهمترین عامل در فرآیند صادرات، رقابت پذیری محصول است زیرا امکان صادرات با قیمت ثابت وجود ندارد.
ابراهیمی ادامه داد: با ارائه قیمت مناسب و کیفیت بالا می توان صادرات به بازارهای هدف را توسعه داد بنابراین باید به سمتی برویم که تولید صادرات محور در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران بر خرید مرغ مازاد با حمایت امور دام تاکید کرد و افزود: با توجه به حجم مازاد تولید، باید بین 500 تا 1000 تن مرغ با حمایت امور دام از سطح بازار جمع آوری شود. تا زمانی که بازار به تعادل برسد. همچنین برای تعادل قیمت باید بتوانیم فضای صادرات بیشتری را فراهم کنیم.
وی درباره تاثیر افزایش عوارض واردات بر نهاده های دامی افزود: طبق آمار ۷۰ درصد قیمت کل مربوط به نهاده ها و خوراک دام است که منجر به افزایش قیمت مرغ زنده و مرغ آماده طبخ می شود.
ابراهیمی گفت: بر اساس آمار اعلام شده طی 5 تا 6 ماه آینده مشکلی برای ثبت درخواست نهاده های دامی نداریم اما با افزایش تعرفه واردات قطعا قیمت ها تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
خبرنگار: آزاده محبی