رئیس سازمان تامین اجتماعی از انتقال تجربیات موفق انسانی به عنوان اقدامات خوب و خواسته های این سازمان یاد کرد و گفت: “ما رویکرد دینی خود را بر اساس امنیت اجتماعی ، یعنی اصول عدالت و حمایت اجتماعی و همچنین به عنوان صلح ما همچنین این تجربیات موفق انسانی و کارهایی را که در سایر کشورها در زمینه تامین اجتماعی انجام می شود ، مطالعه می کنیم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی ، ابراهیم جواهری ، معاون حقوقی ، امور مجلس ، دولت و بین الملل سازمان تامین اجتماعی نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در این زمینه ارائه کرد و گفت: بر اساس بررسی و ارزیابی توسط شورای اسلامی پارلمان انجام شده است. بیش از 10 درصد برنامه ها و لوایح در دستور کار مجلس مستقیماً مربوط به سازمان تامین اجتماعی است و در همه طرح ها و لوایح پیشنهادی ، توصیه های کارشناسی سازمان تامین اجتماعی به نمایندگان و کمیسیون های تخصصی مجلس ارائه می شود.
وی تصحیح برخی برداشتها از تامین اجتماعی را از دیگر موارد مهم عنوان کرد و گفت: بسیاری از افراد تجزیه و تحلیل خوبی از فعالیتهای سازمان ندارند. درک صحیح از سازمان تامین اجتماعی ، اگر در جامعه شکل بگیرد ، امکان تصمیم گیری صحیح در مورد مسائل مهم سازمان تامین اجتماعی را ممکن می سازد.
وی ارتباط مناسب و م effectiveثر با پارلمان ، دولت و نهادهای بین المللی را اساس کار معاونت حقوقی ، پارلمان و امور بین الملل دانست و افزود: البته وظیفه این معاونت بسیار بیشتر از ارتباطات است و انتظار می رود که سازمان و دولت و همچنین انتقال مناسب و پیگیری درخواستها و دیدگاههای این مقامات در سازمان توسط معاون حقوقی ، پارلمان دولت و امور بین الملل.
موسوی ادامه داد: “نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد تعامل مثبت و سازنده است که باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد و تعاملات سازمانی شرایطی را برای ما فراهم می کند که در مورد مسائل مهم سازمانی با همکاری تصمیمات قوی و درستی بگیریم. مقامات مختلف.” خوب
رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: سیاست های کلی تامین اجتماعی که به تصویب شورای فرصت رسیده و در دستور کار قرار گرفته بسیار مهم است و باید در همه قوای دولتی به طور جدی دنبال شود.
به گزارش ای بی اس نیوز ، میرهاشم موسوی در دیدار با مدیران بخش حقوقی ، مجلس ، دولت و امور بین الملل این سازمان گفت: برنامه هفتم توسعه و قانون بودجه سال 1401 از اهمیت بالایی برخوردار است که در همه این موارد موارد باید با دقت و جدیت دنبال شوند تا نظرات سازمان منتقل شود.
موسوی گفت: “پیش بینی آینده به معنای نقاشی آینده نیست ، بلکه هدف نهایی ما ساختن آینده و تأثیرگذاری بر تحولاتی است که در آینده رخ خواهد داد.
رئیس سازمان تامین اجتماعی افزود: اولین نکته ای که در حوزه مجلس و دولت باید مورد توجه قرار گیرد ، تغییر دیدگاه و نگرش مراجع تصمیم گیرنده نسبت به تامین اجتماعی است. برای دستیابی به این هدف ، نظرات و نظرات متخصصان و متخصصان باید در جای مناسب دنبال شوند.
وی به تمرکز این برنامه بر یکی از مهمترین مسائل این سازمان اشاره کرد و گفت: “در زمینه حقوق ، مجلس ، دولت و امور بین الملل ، برنامه ریزی اهمیت دو چندانی دارد و باید اساس کار باشد. و همه چیز طبق برنامه انجام می شود. شما همچنین باید شرایط احتمالی آینده را پیش بینی کنید.
انتهای پیام
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز