ضرورت تعیین وضعیت بالگردها در ساختمان های بلندمرتبه پایتخت

معاون شهردار تهران ادامه داد: دلیل این مشکل این است که برخی نهادهای ذیربط و همچنین سازمان هواپیمایی به دلیل مسائل فنی و سایر موارد مجوز استفاده از این بالگردها را صادر نمی کنند. با توجه به لزوم ساخت بالگرد برای استفاده در مواقع بحران و همچنین موانع مطرح شده از سوی برخی نهادها و سازمان ها، هنوز نتوانسته ایم به نتیجه ای در این زمینه برسیم.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران خواستار تعیین بالگرد در ساختمان های بلندمرتبه توسط نهادهای ذیربط شد.
پایان پامبام
به گزارش ای بی اس نیوز، حمیدرضا صارمی در خصوص استقرار بالگرد در ساختمان های بلندمرتبه گفت: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران در سال 1384 ساختمان های بالای 45 متر ملزم به احداث بالگرد یا فرودگاه برای بالگرد در پشت بام ساختمان شدند. از آن زمان تاکنون بیش از 100 ساختمان در مناطق 1، 2، 3 و 22 به بالگرد مجهز شده اند.
وی گفت: بر اساس اعلام مرکز اورژانس تهران، ایجاد بالگرد در ساختمان های مرتفع برای نجات جان انسان ها در هنگام تصادف یا اعزام بیماران اورژانسی از اهمیت بالایی برخوردار است اما مشکلی که با آن مواجه هستیم بلااستفاده ماندن آن است.
به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، وی افزود: با توجه به اینکه در قوانین و مقررات شهرداری مقررات خاصی در خصوص ساخت بالگرد وجود ندارد، ضوابط ساختمان و همچنین به عنوان 23 موضوع مقررات ملی ساختمان، مدیریت شهری در تلاش است تا در اسرع وقت در تعامل با نهادهای ذیصلاح وضعیت ساختمان های دارای بالگرد در تهران را مشخص کند.