پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

ضرورت ایجاد واحدهای جدید پتروشیمی در خوزستان / مطالعات ایجاد 3 شهر اقتصادی

وی با اشاره به مسئله آب در خوزستان تصریح کرد: شرکت های فولاد ، پتروشیمی و سایر شرکتها نباید نیاز خود را از رودخانه کارون بگیرند و باید دارای آب شیرین کن باشند. باید زمان بندی برای این شرکت ها تعیین شود تا آب مورد نیاز خود را از خلیج فارس تأمین کنند و کارون را تحت فشار قرار ندهد تا آب کارون را برای شرب و کشاورزی آزاد کند.

رضایی افزود: “تا زمانی که حادثه ای رخ ندهد نمی توان به استان خوزستان شتافت و متوجه شد که مردم از ابتدایی ترین امکانات مانند معیشت ، راه ، راه ، تولید و اشتغال برخوردار نیستند. چرا باید وضعیت مردم این گونه باشد؟

ای بی اس نیوز / خوزستان معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: برنامه ای برای ایجاد سه شهر کشاورزی ، صنعتی و تجاری داریم که مطالعات آنها توسط دانشگاه شهید چمران اهواز انجام شده است.

وی ادامه داد: برنامه ای برای ایجاد سه شهر کشاورزی ، صنعتی و تجاری داریم که مطالعات آن توسط دانشگاه شهید چمران اهواز انجام شده است.

معاون امور اقتصادی رئیس جمهور گفت: استاندار خوزستان باید با شجاعت و با تمام وجود برای این شرکت ها به وظایف و تعهدات قانونی خود عمل کند. در این دولت ، ما سعی می کنیم تعهدات قانونی این شرکت های بزرگ را انجام دهیم.

معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: مشکل دیگری که در استان خوزستان مطرح می شود این است که فعالیت هایی که در این استان انجام می شود ناتمام می ماند. 250،000 هکتار از اراضی استان یکپارچه ، بهبود یافته ، زهکشی و کشت شده است ، اما صنایع تبدیلی ، تهویه و فرآوری تاسیس نشده است. هیچ ملت ، ایالت یا کشوری همه این مقدمات را انجام نمی دهد و آن را ناقص می گذارد.

وی با اشاره به فعالیت 20 واحد پتروشیمی در منطقه گفت: با هزینه مسئولیت اجتماعی امکان ساخت از سواحل استان خوزستان تا شمال استان وجود دارد. به فرماندار گفتم شهر دیگری را برای پتروشیمی ها در نظر بگیرید و 20 تا 30 واحد دیگر داشته باشید. این ظرفیت ها بسیار زیاد است.

وی با اشاره به ضرورت همگام شدن با تغییر مقررات اقتصادی ادامه داد: سبد کشاورزی نیز باید مشخص شود تا ببینیم به هر محصول چقدر نیاز داریم. به عنوان مثال ، اگر نیشکر بیش از حد توسعه یافته باشد ، باید محدود شود تا آلودگی زیادی از زهکش ها نداشته باشیم. همچنین باید حد کشت برنج در آبگیری و کم آبی در خوزستان روشن شود.

رضایی ادامه داد: “یکی از دلایل عدم انجام تعهدات توسط شرکت های بزرگ منطقه است. این شرکت ها از نیروی کار ، آب و هوا و همه چیز در استان خوزستان استفاده می کنند ، اما به تعهدات خود در قبال این استان عمل نمی کنند. البته ، ما از شرکت ملی نفت تشکر می کنیم که پیشگام هزینه مسئولیت اجتماعی بود. شرکت های دیگر مانند پتروشیمی و حتی سازمان آب و برق نیز باید همین کار را انجام دهند.

وی گفت: بخشی از این امر به مدیران این استان باز می گردد. مدیر در خوزستان باید به وظیفه شرعی و قانونی خود عمل کند. مدیران این استان باید حقوق مردم را بگیرند ، چرا آنها شکست می خورند؟

انتهای پیام

رضایی با بیان اینکه آثار زلزله مسجدسلیمان همچنان ادامه دارد و کار در حال انجام است ، گفت: در پی زلزله فعلی ، 125 میلیارد تومان برای موارد غیر مسکونی و با احتساب سایر موارد محاسبه شده است. حدود 500 میلیارد تومان نیاز است. ، که باید فوراً محاسبه شود. “سرانجام. گرم شدن جامعه ما برای یک حادثه بیش از یک تا دو هفته نیست ، و پس از آن حتی می توان فراموش کرد که لرزه ای از زمین در خوزستان رخ داده است ، بنابراین ارزیابی ها باید فوراً تکمیل شود و یک لیست باید برای تصویب کابینه ارائه شود.

به گزارش ای بی اس نیوز ، وی با اشاره به مشکلات و نارسایی های مناطق زلزله زده افزود: در استان خوزستان به هر سو که نگاه کنیم دو دسته محرومیت و عقب ماندگی دردناک را مشاهده می کنیم. چرا باید در استان که ثروتمندترین استان کشور است مشکل و عقب ماندگی وجود داشته باشد؟

معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: پاشنه زاگرس بین چهار استان واقع شده و کاملاً متروک شده است و قسمت قابل توجهی از آن در خوزستان است که باید برای آن برنامه داشته باشیم. مردم در این منطقه زندگی نمی کنند و عشایر هستند. زمین لرزه ای بین این منطقه و چهارمحال و بختیاری رخ داد که باعث تخریب 1000 واحد مسکونی و 1900 واحد نیاز به تعمیر شد و ارزیابی ها باید فوراً تکمیل شود.

رضایی با تأکید بر حل مشکل برداشت بیش از حد آب ، گفت: “بخش بزرگی از آب رودخانه برای صنایع مجاور آب استفاده می شود ، در حالی که می توانند به راحتی از آب رودخانه استفاده کنند. در این شرایط ، کشاورزی استان خوزستان به شدت تحت فشار قرار می گیرد ، بنابراین باید شرایطی برای برداشت آب صنعتی از خلیج فارس وجود داشته باشد تا دیگر در فصل های رشد نگران آب نباشیم.

معاون امور اقتصادی رئیس جمهور با بیان اینکه باید زنجیره ارزش سرمایه گذاری تکمیل شود ، گفت: در صورت اتمام کار ، می توانیم 10 برابر این سرمایه گذاری سیستم که توسط مدیریت نیز هدایت می شد ، استفاده کنیم.

وی افزود: در شرایطی که بودجه عمرانی کشور نزدیک به صفر است ، در خوزستان فوق العاده بوده است ، بنابراین پروژه هایی با زنجیره ارزش ناتمام باید محاسبه و حداکثر استفاده از سرمایه گذاری ها محاسبه شود. انجام شود.

محسن رضایی در جلسه اردوگاه بازسازی زلزله خوزستان که عصر جمعه (23 مهر) در استانداری خوزستان برگزار شد ، گفت: «هر حادثه ای مانند اندیکا اتفاق می افتد.

وی با بیان اینکه زاگرس میانی منطقه ای زلزله خیز است ، افزود: بیش از یک ماه و نیم فرصت نداریم تا موضوع اسکان موقت زلزله زدگان را برطرف کنیم و انتظار می رود از فردا فعالیت هایی در این زمینه انجام شود. اضطراری. بنابراین ما باید اقامت دائمی ارائه دهیم.

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *