افزودن 30 هزار مگاوات برق به ظرفیت کشور در چهار سال

انتهای پیام
مدیرعامل شرکت مادر حرارتی ایران با اشاره به اینکه با راه اندازی چهار نیروگاه سیکل ترکیبی شاهد صرفه جویی سالانه یک میلیارد متر مکعب گاز سوخت در کشور خواهیم بود، گفت: با توجه به اینکه امروز در کشور به شدت محدود شده ایم. در منابع سوخت فسیلی، صرفه جویی در این زمینه می تواند بسیار قابل توجه باشد. بنابراین می توان گفت مهمترین ویژگی این نیروگاه ها عدم مصرف سوخت است.
وی با یادآوری اینکه در سال اول موفق شدیم 6 هزار مگاوات برق به ظرفیت کشور اضافه کنیم و این نعمت را برای مردم به ارمغان بیاوریم، گفت: در حال حاضر دو نیروگاه گازی و چهار نیروگاه سیکل ترکیبی در شهرهای مشهد، حارث، جهرم وجود دارد. و ارومیه که اکنون به ظرفیت تولید برق کشور می افزاید.
ای بی اس نیوز/زنجان مدیرعامل شرکت برق حرارتی کشور از اضافه شدن 30 هزار مگاوات برق به ظرفیت کشور طی چهار سال آینده خبر داد.
این مقام مسئول با بیان اینکه برای اولین بار در کشور است که با اعتباری بالغ بر 23 هزار میلیارد تومان ظرفیت برق کشور بیش از 1000 مگاوات افزایش یافته است.- ادامه داد: بی شک تلاش نقاط قوت و ظرفیت بنگاه های دانش بنیان به این هدف دست خواهند یافت.
عبدالرسول پشاهنگ صبح امروز (14 آبان) در مراسم افتتاح رسمی پنج نیروگاه حرارتی با ظرفیت 1026 مگاوات در استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان رضوی و فارس که در قالب یک نیروگاه حرارتی برگزار شد، گفت: ویدئو کنفرانس و مدیریت زنجان با حضور رئیس جمهور و هیئت همراه بر اساس برنامه ریزی های انجام شده مقرر شد ظرف مدت چهار سال 30 هزار مگاوات برق به ظرفیت کشور اضافه شود.
در ادامه این مراسم پیشهنگ خاطرنشان کرد: امروز به برکت توان داخلی و کار جهادی 95 درصد تجهیزات در حوزه نیروگاهی توسط نیروهای ذیصلاح در داخل کشور طراحی و ساخته شده است و به جرأت می توان گفت نیمی از از نیروگاه ها در داخل کشور تجهیز و راه اندازی شده است و در عین حال خدمات فنی و مهندسی در این راستا به تمامی کشورهای همسایه ارائه می شود.
پشهنگ افزود: خوشبختانه امروز شاهد افتتاح پروژه هایی هستیم که 1026 مگاوات برق به ظرفیت کشور اضافه می کند.