ضرغامی افزود: ناآگاهی برخی مدیران با روحیه کارکردهای خود و نگاه کلیشه ای و ناتوانی، بلای جان مدیریت کشور شده است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: مدیران این وزارتخانه باید سطح دانش و اطلاعات خود را در حوزه های ماموریتی ارتقا دهند.
کمیسیون های فنی به اختلافات و پرونده های میراث فرهنگی رسیدگی خواهند کرد
وزیر میراث، فرهنگ، گردشگری و صنایع دستی بوروکراسی را کشنده و تضعیف سیستم مدیریتی خواند و افزود: ساده سازی، ایجاد فروشگاه تک مرحله ای و رفع موانع با پذیرش درصد خطای طبیعی مورد تاکید این اداره کل است.
وی ادامه داد: مدیریت در جمهوری اسلامی این است که بدون تردید به مردم خدمت کند و راه را برای فضایل و ارزش های الهی و انسانی باز کند.
وی گفت: «وزارت میراث، فرهنگ، گردشگری و صنایع دستی آنچنان که باید مورد توجه قرار نگرفته است». اعتلا و ارتقای جایگاه وزارت وظیفه همه ماست.
سید عزت الله ضرغامی معیارهای جدیدی را برای ارزیابی مدیران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تعیین کرد و گفت: دوران روش های محافظه کارانه، ایستا و غیرشخصی به پایان رسیده است.
به گزارش روابط عمومی این وزارتخانه، ضرغامی همچنین از پرداخت تسهیلات تبصره 18 مجلس شورای اسلامی (که مربوط به ایجاد و توسعه، تولید، اشتغال و کارآفرینی با اولویت استانهای با نرخ بیکاری بالاتر است) تشکر کرد و افزود: با برگزاری مشترک مدعیان شروع به رسیدگی به پرونده های مدعیان کردند.
وی ارباب رجوع از بازدیدکنندگان موزه ها و مراکز گردشگری گرفته تا مددجویان اداری در بخش خصوصی را شاخصی مهم برای ارزیابی مدیران ستادی و استانی دانست و با بیان اینکه تمامی ماموریت های جدید باید پیوست فرهنگی و رسانه ای داشته باشند، گفت: نظارت بر هتل ها. ، مراکز اقامتی، بوم گردی و … باید با دقت و حساسیت بیشتری دنبال شود. اینها ویژگی های ارزیابی عملکرد همکاران خواهد بود.
انتهای پیام/
وی با اشاره به اهمیت فضای مجازی در حوزه های مرتبط با این دستگاه گفت: فضای مجازی و انعکاس دیدگاه های مردمی در موضوعات مربوط به ماموریت های وزارتخانه تهدید نیست، بلکه فرصت است.
به گزارش ای بی اس نیوز، ضرغامی که حدود سه ماه است در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فعالیت می کند، در اولین همایش خود با معاونان، مشاوران و مدیران کل ستادی این وزارتخانه و استان ها گفت: دوره تحول در وزارتخانه آغاز شده است. این در عین حال تغییر فکر و نگاه و نحوه عمل است. ما در هر دو حوزه نیازمند ساختارشکنی هستیم. خط قرمز خیالی حذف خواهد شد. ما مدیران خلاق و شجاع می خواهیم و دوران روش های محافظه کارانه، ایستا و غیرشخصی به پایان رسیده است.
وی همچنین تاکید کرد: دیدار مدیران با سرمایه گذاران و کارآفرینان باید در اولویت برنامه ها باشد، به ویژه آنهایی که نیاز به تسهیلات بانکی ندارند.
ضرغامی حفظ میراث فرهنگی و آثار تاریخی و معرفی آن به نسل های آینده را از مهمترین رسالت های این وزارتخانه دانست و تاکید کرد: تصمیم گیری کارشناسی در امور باز. .
وزیر میراث، فرهنگ، گردشگری و صنایع دستی همچنین اعلام کرد: در این وزارتخانه نیروهای تحصیل کرده و واجد شرایطی وجود دارد که می توانند نیازهای آتی در نیروی انسانی برای توسعه و ماموریت های جدید در ایجاد دستگاه ویژه را تامین کنند.