صنعت IT، یکی از پایه های اصلی مشاغل برای آینده است

به گفته وی، تلاش بر این است که در تمامی کارخانه های کشور که حداقل 50 کارگر دارند، چنین کارگاه هایی راه اندازی شود تا کارگران آموزش های حرفه ای ببینند و جویندگان کار در محیط کار حرفه آموزی کنند.
غلامحسین حسینی نیا در گفت وگو با ای بی اس نیوز، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای دو طرح کهاد و نخلستان را با محوریت آموزش مشاغل دانش بنیان و نوظهور اجرا می کند که در ارتقای مهارت دانش آموزان و دانشگاه ها موثر است. فارغ التحصیلان
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای افزود: مقام معظم رهبری همواره بر بحث حرفه آموزی و موضوع فارغ التحصیلان و بیکاران تاکید داشته اند. از این رو لازم است برخی رشته ها دروس تکمیلی را در قالب آموزش مهارت هایی مانند آموزش های صلاحیتی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان در نظر بگیرند که در حال اجراست.
انتهای پیام
حسینی نیا با بیان اینکه بیش از 1230 استاندارد آموزشی دانش بنیان بر اساس فناوری اطلاعات طراحی و تهیه شده است، ادامه داد: صنعت فناوری اطلاعات یکی از پایه های اصلی مشاغل آینده محسوب می شود. لذا برای تهیه این استانداردها از موضوعات روز و تجربیات کشورهای پیشرو در این زمینه استفاده شد.
معاون وزیر کار در عین حال صدور 13 هزار و 750 مجوز الکترونیکی جدید (سه روزه) و ایجاد 2700 کارگاه و کارگاه بین کارگاهی همجوار در کارخانه های کشور را از جمله برنامه های راه اندازی شده در دولت سیزدهم عنوان کرد.
وی افزود: طی 9 ماه گذشته بیش از 830 هزار نفر شامل 430 هزار نفر در مدارس آزاد و 400 هزار نفر در 5 هزار و 400 کارگاه و مرکز دولتی در این ماه در کشور آموزش دیده اند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صدور 13 هزار و 750 مجوز الکترونیکی جدید و ایجاد 2 هزار و 700 مرکز کارگاهی و بین کارگاهی مجاور در کارخانجات سراسر کشور را از مهمترین برنامه های در دست اجرا برشمرد و گفت: بیش از 1200 مورد. مهارت های مبتنی بر دانش استانداردهای آموزشی مبتنی بر کامپیوتر طراحی و آماده می شود.