با شروع فصل سرما نگرانی برای گازرسانی به حدی رسید که معاون وزیر نفت در امور گاز از همه نمایندگان مجلس و کسانی که در این زمینه درس گاز گرفتند درخواست کمک کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، به گفته کارشناسان، بر اساس پیش بینی ها به دلیل پدیده «ال نینو» نسبت به زمستان سال گذشته شرایط سخت تری را می توانستیم تجربه کنیم، اما با این وجود صنعت گاز در همه بخش ها به ویژه بخش عملیاتی در وضعیت مطلوبی قرار دارد. اورژانس 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته در حالت آماده باش می باشد.
همانطور که از سوی مدیران صنعت گاز اعلام شده است، حفظ جریان پایدار گاز در کشور اولویت اول است و اقدامات مختلفی برای حفظ جریان پایدار گاز در کشور در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت ملی گاز تاکید کرد: همه باید تلاش کنیم تا تمهیدات لازم را انجام دهیم تا بتوانیم زمستان آینده را نیز مانند سال های گذشته به خوبی و آرامش سپری کنیم.
به گفته چگانی، باید هماهنگی های لازم انجام شود. برای این منظور باید تمام درسهایی که در سال گذشته بهویژه استانهایی که درگیر آن هستند، در اختیار همگان قرار گیرد تا بتوان از این تجربیات به خوبی استفاده کرد.
وی با بیان اینکه مدیران عامل شرکت های گاز استانی به دلیل ماهیت فعالیت خود با تمامی بخش ها در ارتباط هستند و با تاکید مجدد بر تقویت زیرساخت ها که اجرای پروژه های گازی را تسریع می کند، گفت: از همه نمایندگان مجلس تقاضا دارم همکاری و همکاری لازم را داشته باشند. با شرکت های گاز استانی همدلی بیشتری داشته باشیم تا کل کشور از نتایج مثبت آن بهره مند شوند.
امروزه و با توجه به شرایط موجود، بهینه سازی مصرف گاز بهترین گزینه برای رویارویی با چالش نارضایتی است، زیرا بهینه سازی مقوله ای کوتاه مدت نیست و نیازمند همفکری و همکاری بلندمدت چند سازمانی است.
بدون شک سرمایه گذاری در بخش بهینه سازی انرژی مقرون به صرفه تر از سرمایه گذاری در بخش تولید است. با سرمایه گذاری هم در بخش بهینه سازی و هم در بخش هوشمندسازی، می توان مصرف انرژی را مدیریت کرد. رویکرد بسیار مهمی که برای تغییر و تحولات جهانی باید اجرا شود.
طرح تعویض رادیاتور فرسوده یکی از پروژه های مهمی است که در آن تعویض 4 میلیون رادیاتور در دستور کار قرار گرفته است.
بررسی های کارشناسی نیز نشان داده است که بهترین گزینه برای مقابله با این وضعیت، بهینه سازی مصرف در تمام ابعاد آن است. بنابراین جایگزینی تجهیزات فرسوده و هوشمندسازی دو موضوع جدی در بهینه سازی مصرف است که در دستور کار شرکت ملی گاز ایران قرار دارد.
ذخیره سازی گاز در مخازن Rosminy نیز یک روش اساسی برای مدیریت عرضه و تقاضا و یک روش رایج در سایر کشورها است. در نتیجه شرکت ملی گاز ایران از صنایع بزرگ خواست تا در ذخیره سازی گاز طبیعی در روزمینی در قالب CNG، SNG و مینی مخازن سرمایه گذاری کنند. -LNG تا صنایع با ایجاد ظرفیت ذخیره سازی روزانه گاز برای تامین گاز پایدار در زمستان فعالیت کنند.
اولویت شرکت ملی گاز ایران ساخت مینی واحدهای LNG است، این واحدها خودشان می توانند تامین کننده واحدهای LPG شرکت های استانی باشند. این در حالی است که منبع اصلی درآمد گاز صادرات mini-LNG است.
تنها راه کاهش عدم تعادل گاز، مصرف بهینه این کالای گرانبها است.
بدون شک اجرای این اقدامات کمک موثری به رفع عدم تعادل گاز در کشور خواهد کرد که با مدیریت مصرف، تقویت زیرساخت ها و سایر اقدامات ذکر شده، نه تنها می توانید زمستان پیش رو را به خوبی سپری کنید، بلکه این انرژی پاک را نیز حفظ خواهید کرد. نسل های آینده. .
انتهای پیام