سایر موضوعات

اعمال محدودیت گارانتی شرکت های لوازم خانگی خارجی



رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با اشاره به اینکه 99 درصد لوازم خانگی خارجی قاچاق است، گفت: شرکت های خارجی مانند ال جی و سامسونگ اردیبهشت ماه امسال طی نامه ای اعلام کردند که دیگر 5 سال گارانتی برای محصولات وارداتی ارائه نمی کنند. حتی اگر دارای گارانتی شرکتی باشد. بدین ترتیب اگر محصول به مدت پنج سال در انبار فروشنده باقی بماند، مفقود خواهد شد.

اکبر پازوکی در گفت وگو با ای بی اس نیوز از خریداران خواست قبل از خرید در سطح عرضه کالا را شناسایی کنند تا قاچاق یا تقلبی نباشد.

به گفته وی، خریداران می توانند با ارسال شناسه محصول و کد رهگیری به شماره *7777*4# از اصالت دستگاه اطمینان حاصل کنند. همچنین اطلاعات مربوط به تاریخ تولید شرکت و … در دسترس خواهد بود. راه دوم استفاده از سیستم معاملاتی کامل و سیستم گارانتی کامل است. در سیستم گارانتی می توانید ببینید گارانتی ارائه شده توسط فروشنده معتبر است یا خیر. همچنین می توانید لیست گارانتی های نامعتبر در سیستم را مشاهده کنید.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی همچنین به مردم هشدار داد که از خرید کالاهای تقلبی و غیرقانونی به ویژه اینترنتی خودداری کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا هنوز کالای خارجی با گارانتی معتبر در بازار وجود دارد، تصریح کرد: ممکن است فردی چند سال پیش کالای خارجی را بابت جهیزیه خریداری کرده باشد و حالا با افزایش قیمت تصمیم به فروش داشته باشد. و با این پول چند سنت خرج کنید و اجناس مربوط به جهیزیه را بخرید.

البته به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، شرکت های خارجی مانند ال جی و سامسونگ در اردیبهشت ماه امسال طی نامه ای اعلام کردند که حتی اگر شرکتی داشته باشند تا پنج سال دیگر گارانتی برای محصولات وارداتی ارائه نمی کنند. ضمانت. چون کمپرسور پنج سال گارانتی دارد. بدین ترتیب اگر محصول به مدت پنج سال در انبار فروشنده باقی بماند، مفقود خواهد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: 99 درصد لوازم خانگی را کالاهای خارجی در سطح کالای قاچاق تشکیل می دهند.

پازوکی با بیان اینکه در شرایطی که کالاهایی در فضای مجازی به مردم فروخته می شود که اصلا وجود ندارد باید به مردم اطلاع رسانی شود، تصریح کرد: در برخی موارد هنوز نتوانسته ایم سلیقه مردم را برای خرید کالای ایرانی تغییر دهیم.

وی همچنین با بیان اینکه زمانی که واردات لوازم خانگی در سال 1395 ممنوع شد، همه کالاها تولید نمی شد، گفت: در این چند سال سرمایه گذاری های زیادی انجام شده و فعلاً کمبود تولید فقط برای برخی کالاها وجود ندارد. اما واردات خط تولید هزینه های زیادی دارد و تحریم ها این هزینه ها را بیشتر کرده است.

لازم به ذکر است که واردات لوازم خانگی از سال 1396 ممنوع شده و در حال حاضر اکثر محصولات خارجی موجود در بازار به صورت قاچاق و با ضمانت های غلط به فروش می رسد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا