صرفه جویی 300 میلیون یورویی در تهیه مواد اولیه صنعت کفش
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفش دست دوز استان تهران از صرفه جویی حدود 300 میلیون یورویی در تامین مواد اولیه صنعت کفش خبر داد و گفت: از این پس بخش قابل توجهی از مواد اولیه واحدهای تولیدی را تشکیل می دهد. داخلی عرضه می شود.
وی ظرفیت تولید 450 میلیون جفت کفش در کشور را برشمرد و افزود: سرانه مصرف کفش 2.5 تا 3 جفت است و در صورت تولید با ظرفیت کامل، بخشی از تولید قابل صادرات است. .
شجری با اشاره به فعالیت 12 هزار اتحادیه کفش دست دوز در کشور گفت: واحدهای تولیدی در شهرهای تهران، اصفهان، تبریز و مشهد فعال هستند و اتحادیه ها نیز کیف در کفش دست دوز پلاس تولید می کنند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در خصوص وضعیت تولید در کارخانه های کفش ورزشی که اخیرا تبلیغات زیادی شده است، گفت: تولید کفش ورزشی کارخانجات کفش ورزشی در شرایط آسان و به لطف ماشین آلات و تکنولوژی های مدرن در 10 سال گذشته به صورت عمده و با قیمت مناسب.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان کفش دست دوز ادامه داد: در تولیدات ورزشی هدف این است که ابتدا به زیبایی و کیفیت کار توجه شود و سپس روی قیمت محصول تمرکز شود تا بتواند با تولیدات خارجی رقابت کند و حفظ شود. صنعت.
وی مصرف حدود 400 تا 500 میلیون یورو مواد اولیه برای راه اندازی کارخانه های تولیدی را برشمرد و افزود: امروز با تلاش واحدهای تولیدی این هزینه به 200 میلیون یورو کاهش یافته است و واحدهای صنعتی بسیاری از خام های وارداتی را تولید می کنند. مواد. مواد در سطح ملی
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان کفش دست دوز در پاسخ به سوالی در مورد مواد وارداتی که اکنون ظرفیت تولید داخل وجود ندارد، گفت: برای ایجاد کارخانه های تولیدی به برخی مواد اولیه مانند چسب نیاز است. ، ورق تکسون و حدود 20 خودکار. سایر تجهیزات مورد استفاده برای حمایت از این کارخانه ها ضروری است اما در تولید پلی یورتان ها از طریق پتروشیمی ها به خودکفایی رسیده ایم که واردات آن بسیار گران بود.
صادرات ماشین آلات صنعت کفش
وی ساخت نیمه صنعتی و صنعتی دستگاه های کفش دست دوز در کشور را برشمرد و افزود: دستگاه های بزرگ این صنعت به کشورهای دیگر صادر می شود مانند دستگاه های تزریق بزرگ.
وی در پاسخ به این سوال که آیا ماشین آلات را با وجود ساخت داخل باید وارد کنیم؟ وی گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید ماشین آلات برای صنعت کفش وجود دارد اما برای صرفه جویی اقتصادی ماشین آلات وارد می کنیم که این نشان از تعامل در صنعت کفش دارد.
صادرات محصول نهایی؛ چالش سازندگان کفش دست ساز
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفش دست دوز تهران چالش صادرات در این صنعت را برشمرد و گفت: صادرات به خودی خود یک صنعت است و از آنجایی که تولیدکننده نمی تواند تنها اقدامات صادراتی انجام دهد نیازمند فعالیت و همکاری سفارتخانه های ایران است. روی زمین، در خارج از کشور است.
وی روسیه را یکی از قطب های مصرف کفش برشمرد و گفت: بیش از 90 درصد کفش های روسی توسط کشورهای دیگر تامین می شود و طی دو سال گذشته اقدامات صادراتی در زمینه ایجاد مرکز تجاری در این کشور انجام شده است. امیدواریم که موفق باشد، اما زمان می برد، هرچند در گذشته اقداماتی انجام شده است، اما به دلیل تحریم ها ثمره خود را نداشته است.
شجری بر لزوم توجه ویژه دولت به صادرات محصولات نهایی این صنعت تاکید کرد و گفت: عراق مصرف کننده کفش است اما به دلیل قوانین دست و پاگیر نمی توانیم با کشورهای منطقه مانند ترکیه رقابت کنیم.
به گفته رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفش دست دوز تهران: با وجود رکود داخلی می توانیم با صادرات محصول نهایی بنگاه های تولیدی را فعال نگه داریم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان صادرات محصول نهایی گفت: در حال حاضر صادرات محصول بین 90 تا 120 میلیون دلار است که بسیار کم است و پیش بینی می شود برای تامین هر دو نیاز به یک میلیارد دلار برسد. واحدهای تولیدی در مواد اولیه و اینکه با مازاد فعالیت، قیمت تمام شده محصولات کاهش می یابد.
اعمال ضعیف مالیات بر ارزش افزوده؛ یک مشکل برای تولید کنندگان
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفش دست دوز تهران، مالیات بر ارزش افزوده را از دیگر چالش های این صنعت برشمرد و گفت: مالیات بر ارزش افزوده از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید محاسبه می شود اما در انتها. از محصول نهایی، آنها می خواهند کل مالیات یکباره توسط تولیدکننده پرداخت شود و آن را برای این چرخه بسیار سنگین می دانند.
وی با توجه به اینکه مالیات بر ارزش افزوده هزینه ای است که مردم می پردازند، افزود: آنچه در دنیا مرسوم است مالیات بر مصرف است و شاید ارزش افزوده استفاده شده در ایران واژه مناسبی نباشد و ما از دولت می خواهیم این را حذف کند. مالیات. مالیات بر مصرف و مانند سایر کشورها مالیات بر مصرف به چرخه تولید باز می گردد، اما متاسفانه در کشور ما این مشکل به وجود نمی آید.
شجری در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در خصوص روند اخذ مالیات بر ارزش افزوده از تولیدکننده و در پایان کار از مصرف کننده و چه تاثیری بر تولیدکننده دارد؟ وی گفت: در حال حاضر روند کار به این صورت است که تولیدکننده محصول را می سازد و به بانکدار تحویل می دهد تا به شهر عرضه کند و نظر ما این است که خرده فروش در نهایت این مالیات را در مصرف از مصرف کننده دریافت کند و دوباره به تولید تزریق کند. چرخه.” که این وظیفه دولت است، اما این مشکل در بخش بانکی متوقف می شود و همه آسیب ها به قیمت تمام شده کالاها برمی گردد که ما را از رقابت باز می دارد. وقتی قیمت تمام شده افزایش می یابد، نمی توانیم با ترکیه و سایر کشورهای منطقه رقابت کنیم. به عنوان مثال چرم در کشور ما با توجه به این موانع قانونی گرانتر از ترکیه است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان کفش دست دوز افزود: ما مخالف قانون نیستیم، اما قانون باید به گونه ای اعمال شود که کمکی به صنعت باشد و مانعی برای صنعتگران نباشد.
وی با بیان اینکه باید از سود کالا مالیات بر ارزش افزوده گرفته شود، گفت: به عنوان مثال بنکدار کالایی را به قیمت یک میلیون تومان از تولیدکننده خریداری کرده و می خواهد طبق قانون این کالا را یک میلیون و 50 هزار تومان بفروشد. مسیر مالیات محصول قبل از پرداخت آن به بانکدار و مالیات بر ارزش افزوده به 50 هزار تومانی که نشان دهنده سود بانکی بود اضافه می شود، نه اینکه دولت اکنون در مجموع یک میلیون و 50 هزار تومان مالیات بر ارزش افزوده دریافت کند که باعث می شود. افزایش فوق العاده قیمت کالاها
به گفته رئیس اتحادیه تولیدکنندگان کفش دست دوز تهران: برخی از تولیدکنندگان با مخالفت با این روند، وزارت صلح، مجلس و اتحادیهها برای ساماندهی زنجیره تولید و بانکداری این موضوع را بررسی کردند.
وی با بیان اینکه درخواست ما از دولت اجرای صحیح قانون مصوب سال 1386 مجلس است، گفت: این موضوع را در گذشته با نمایندگان مجلس مطرح کرده ایم چرا که ادامه این روند لطمه زیادی به صنعت و رقابت پذیری صنعت وارد می کند. واحدهای تولیدی
ایجاد مجموعه صادراتی برای تولید کفش
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفش دست دوز استان تهران با اشاره به برنامه های آتی این اتحادیه گفت: در تلاش هستیم تا مجموعه صادراتی محصولات تولیدی ایجاد کنیم و دولت به عنوان متولی صنعت; تقاضای کمک فکری و ارائه تسهیلات لازم برای صادرات محصولات داریم.
شجری ادامه می دهد: با وجود اینکه در نمایشگاه های زیادی با فعالان اقتصادی کشورهای خارجی بحث و تبادل نظر داشته ایم اما پاسخی دریافت نکرده ایم، هرچند در ابتدای انقلاب کفش به آفریقا، فرانسه و انگلیس کفش صادر می کردیم و مجبور شدیم با ایران تماس بگیریم. سفارتخانه ها در کشورهای دیگر برای ارائه آنها. محصولات دارای تجارت پرباری هستند که در نهایت به نفع تولیدکنندگان و کشور است.
وی بیان کرد: امیدوارم شرایط اقتصادی به گونه ای باشد که واحدهای اقتصادی بتوانند با حداکثر ظرفیت تولید کنند و پس از آن شاهد افزایش اشتغالزایی باشیم و همچنین از دولت تقاضا داریم مسیرهای حمل و نقل را تسهیل کند. راه آهن سمت راست برای این مسیر
نظارت موثر وزارت حریم خصوصی برای جلوگیری از واردات پوشاک و کفش
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفش دست دوز تهران در خصوص واردات کفش گفت: متأسفانه به دلیل مشکلاتی که خودمان با افزایش هزینه های تولید برای صنعت ایجاد کرده ایم و پس از آن افزایش قیمت برای مصرف کننده، واردات را انجام می دهیم. محصول نهایی زنده شد که باید اگر این فرآوری شود یعنی در وهله اول باید با ایجاد تسهیلات برای تولید کالای مرغوب، افزایش و قیمت تمام شده اصالت کالای ایرانی ایجاد شود. باید از اجناس کاسته شود و از مرحله بعد اجازه ندهیم تعدادی از افراد سودجو که به دنبال منافع شخصی خود هستند وارد کنند.
وی با بیان اینکه وزارت امنیت با حساسیت پیگیر ممنوعیت واردات پوشاک و کفش به کشور است، گفت: امیدواریم با این تلاش ها، کالاهای مصرفی هموطنان از تولیدات ملی تامین و مازاد بر آن شود. صادر می شود.
شجری با بیان اینکه در حال حاضر استاندارد اجباری برای محصولات صنعت کفش دست دوز وجود ندارد، گفت: از استاندارد اجباری صنعت کفش دست دوز استقبال می کنیم و مورد تایید اتحادیه است چرا که بی کیفیتی نه تنها به مصرف کننده داخلی آسیب می رساند، بلکه به ضرر مصرف کننده داخلی نیز می باشد. مصرف کنندگان داخلی همچنین صادرات.