سایر موضوعات

صدور 19 گواهینامه حلال استاندارد در خوزستان

علی داودی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: حلال به عنوان یک استاندارد جهانی معیاری برای سنجش کیفیت غذای سالم و بهداشتی و عاملی برای توسعه تجارت محصولات و صنایع غذایی بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است.

ای بی اس نیوز/خوزستان مدیرکل استاندارد خوزستان از صدور 19 گواهینامه استاندارد حلال محصولات غذایی در این استان خبر داد.

داودی ادامه داد: وظیفه دولت های اسلامی است که با تدوین استانداردهای لازم، توسعه این نوع کسب و کار را تسهیل کنند و این موضوع نیازمند تدوین دستورالعمل ها، مقررات و آیین نامه های مشخصی است.

وی افزود: رعایت استانداردهای حلال به ویژه برای واردات محصولات به کشورهای اسلامی و مصرف جوامع مسلمان در کشورهای غیراسلامی ضروری است و از این رو صدور گواهی استاندارد حلال برای محصولات غذایی اهمیت زیادی دارد.

مدیرکل استاندارد خوزستان از صدور 19 گواهینامه استاندارد حلال برای فرآورده های غذایی در استان خبر داد و گفت: این گواهینامه ها برای انواع فرآورده های غذایی صادر شده است که در این میان محصولات قندی با دریافت 4 مورد، بیشترین تعداد را در بین تمامی محصولات دارای نشان حلال دارند. نشانه ها

وی افزود: تاکنون چندین استاندارد ملی و بین المللی در زمینه غذای حلال تدوین شده است که در این راستا می توان به راهنمای کلی غذای حلال در سال 1389، اجرای قانون کنترل شرعی ذبح و صید اشاره کرد. “. در سال 2007 و راهنمای کلی غذای حلال. حلال توسط سازمان ملی استاندارد ایران در سال 1387 پرچم گذاری شد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا