صدور 19 گواهینامه حلال استاندارد در خوزستان
علی داودی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: حلال به عنوان یک استاندارد جهانی معیاری برای سنجش کیفیت غذای سالم و بهداشتی و عاملی برای توسعه تجارت محصولات و صنایع غذایی بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است.
ای بی اس نیوز/خوزستان مدیرکل استاندارد خوزستان از صدور 19 گواهینامه استاندارد حلال محصولات غذایی در این استان خبر داد.
داودی ادامه داد: وظیفه دولت های اسلامی است که با تدوین استانداردهای لازم، توسعه این نوع کسب و کار را تسهیل کنند و این موضوع نیازمند تدوین دستورالعمل ها، مقررات و آیین نامه های مشخصی است.
وی افزود: رعایت استانداردهای حلال به ویژه برای واردات محصولات به کشورهای اسلامی و مصرف جوامع مسلمان در کشورهای غیراسلامی ضروری است و از این رو صدور گواهی استاندارد حلال برای محصولات غذایی اهمیت زیادی دارد.
مدیرکل استاندارد خوزستان از صدور 19 گواهینامه استاندارد حلال برای فرآورده های غذایی در استان خبر داد و گفت: این گواهینامه ها برای انواع فرآورده های غذایی صادر شده است که در این میان محصولات قندی با دریافت 4 مورد، بیشترین تعداد را در بین تمامی محصولات دارای نشان حلال دارند. نشانه ها
وی افزود: تاکنون چندین استاندارد ملی و بین المللی در زمینه غذای حلال تدوین شده است که در این راستا می توان به راهنمای کلی غذای حلال در سال 1389، اجرای قانون کنترل شرعی ذبح و صید اشاره کرد. “. در سال 2007 و راهنمای کلی غذای حلال. حلال توسط سازمان ملی استاندارد ایران در سال 1387 پرچم گذاری شد.
انتهای پیام