رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای یادآور شد: در همین راستا این سازمان نتایج اصلاحات اعلام شده از سوی شورا را اعلام و نتایج را به معاونت امور اقتصادی وزارت اقتصاد و دارایی اعلام کرد و در ماه های اخیر کارشناسان دفاتر تخصصی به همراه وزارت امور اقتصادی و دارایی اصلاحات برگه های ارائه شده توسط مرکز ملی مطالعات، نظارت و بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد و دارایی را اجرا کرده اند.
وی با اشاره به فرآیند صدور پروانه بهره برداری گفت: بر اساس این قانون به منظور تسهیل در سرمایه گذاری مراجع صدور پروانه بهره برداری، دستگاه های اجرایی موظفند شرایط و مراحل صدور یا تمدید پروانه بهره برداری را ساده سازی کنند تا هر متقاضی مجوز بتواند در صورت ارائه مدارک تایید شده در پایگاه اطلاع رسانی جواز کسب در کمترین زمان ممکن مجوز مورد نظر را اخذ نماید.
وی همچنین به تشریح سابقه صدور مجوز پرداخت و گفت: از سال 1377 عنوان مجوز و شناسنامه سازمان در پرتال ملی صدور مجوز کشور پر شده و تمامی مدارک سامانه دانلود و مورد تایید نماینده قرار گرفته است. با توجه به فرآیندی که پس از کارشناسی تعریف شد، شناسنامه پروانه های تکمیل شده و تایید شده به منظور طراحی و تایید در هیات مقررات زدایی و تسهیل در صدور پروانه کسب، توسط فرآیند قضایی مورد بررسی قرار گرفته است.
absnews
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، داریوش امانی گفت: در راستای رعایت اصل 7 اصل 44 قانون اساسی، از 18 اسفندماه کلیه مراجع صدور پروانه کسب موظف شده اند مدارک مورد نیاز برای اعطای مجوز را در کشور ثبت کنند. پورتال صدور مجوز کردی: در چارچوب اعمال این قانون به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، 15 مجوز در حوزه حمل و نقل جاده ای به صورت غیر حضوری صادر می شود.
امانی افزود: بر اساس این قانون ممنوعیت صدور مجوزهای غیرالکترونیکی از 18 اسفندماه به ستاد و ادارات کل استان ها ابلاغ شده است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز