مهدی رجبی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: طبق آمار 2 هزار و 700 واحد پرورش قارچ دارای مجوز هستند که تعدادی از آنها دارای مجوز از نظام صنفی و تعدادی از آنها از وزارت جهاد و مهندسی کشاورزی مجوز دارند که از این تعداد مجوز فعالیت دارند. بیش از 50 درصد واحدهای سنتی و کوچک هستند.
به گفته وی، امسال 10 تا 15 واحد پرورش قارچ مدرن به چرخه تولید اضافه می شود که 10 هزار تن افزایش تولید خواهد داشت. پیش بینی می شود تولید قارچ تا پایان سال به 210 تا 220 هزار تن برسد.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ از توزیع روزانه 50 تا 60 تن قارچ در تهران خبر داد و گفت: با فرا رسیدن فصل گرما تولید قارچ 10 تا 15 درصد کاهش می یابد.
خبرنگار: آزاده محبی