صالحی امیری با تاکید بر آخرین وضعیت تجمیع بودجه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: موضع رسمی کمیته ملی المپیک مخالفت و دلایل محکم این ادعا به صورت شفاهی و کتبی به مجلس، به فرهنگ، اعضای کمیته ادغام و بدنه برنامه ریزی بودجه. سوال اصلی ما این است که با یکپارچگی چه مشکلی در ورزش حل می شود که هنوز کسی به آن پاسخ نداده است. ما به عنوان کمیته ملی المپیک تاکید داریم که نه تنها مشکلی حل نمی شود، بلکه مشکلی اضافه می شود.
به گزارش ” ای بی اس نیوز ورزشی” از ایسنا، نشست خبری رضا صالحی امیری در آکادمی ملی المپیک برگزار شد. صالحی امیری در ابتدا گفت: فکر می کنم مثل روز اول کارم است و یک مدیر باید یک چهارم وقتش را صرف رسانه کند. بازی های کشور اسلامی برای ما بسیار مهم است و نقطه اتصال ما با جهان اسلام بعد از حج و عتبات عالیات است.
وی ادامه داد: برای المپیک پکن نیز برنامه ریزی انجام شده است. این اولین دیدار با رئیس کمیته ملی المپیک کره جنوبی بود. ما با این کشور خیلی کار داریم و از نظر بورسیه و مواد می تواند به ما کمک کند. کره ای ها نیز علاقه مند به همکاری با ما هستند. با سه معاون ارشد (مدیر اجرایی، مدیر همبستگی و مدیر روابط بینالملل کمیته بینالمللی) ملاقات کردیم. بحث های دوجانبه خوبی بود و شناخت آقای سجادی مهم بود. در این دیدار به این نکته اشاره شد که وزیر ورزش ایران یک قهرمان ملی است و سال ها در رویدادهای مختلف از جمله المپیک شرکت کرده است، بنابراین سازوکار و منشور المپیک را می شناسد و ابراز خوشحالی کردند که صحبت کنند. به کسی که زبان مشترکی دارد از تکلیف فدراسیون های بلاتکلیف مانند ژیمناستیک، دوچرخه سواری، وزنه برداری، تیراندازی و بسکتبال پرسیدند. آقای سجادی به صراحت پاسخ داد که فدراسیون ها تعیین تکلیف می کنند و نشان دادند که تعهد رعایت شده و امروز انتخابات برگزار شد و به زودی برای سایر فدراسیون ها تعیین تکلیف خواهد شد. یکی از دلایل تاخیر، بلاتکلیفی فدراسیون های المپیک بود. طبق قرار قبلی مان در افتتاحیه شرکت کردیم، روز بعد به کمپ رفتیم و با کاروان اسکی دیدار کردیم و شب دیر برگشتیم. یکشنبه برنامه های دیگری داشتیم و دوشنبه قرار بود توماس باخ را ببینیم. ملاقات کننده داشت و یکشنبه ها امکان ملاقات وجود نداشت. آقای سجادی نگران حضور در جلسه کابینه بود و سفر باخ را برای حمایت از بودجه به تعویق انداخت. وقتی به مسئولان کمیته بین المللی المپیک اطلاع دادیم، واکنش منفی نشان ندادند و قرار بود جلسه در لوزان برگزار شود.
وی کمک های مالی به فدراسیون ناشنوایان را برای اعزام به المپیک های ناشنوایان برزیل تصریح کرد: این فدراسیون جزو گروه 50 فدراسیون ما است. در کمیته، ما تعهد اخلاقی داریم که زبان بستگان ناشنوا در ورزش باشیم. همه از دولت، وزارتخانه، کمیته المپیک و پارالمپیک برای کمک به ناشنوایان انگیزه دارند. ما دائماً با همکاران خود در فدراسیون در ارتباط هستیم. مهم ترین رویداد آنها المپیک برزیل است و بودجه آنها 17 میلیارد تومان برآورد شده است و همه ارگان های دست اندرکار قرار است به اعزام این کاروان به برزیل کمک کنند. تفاوت بین ناشنواها و دیگران چیست؟ ما تبعیض قائل نیستیم و اگر قرار است تمایزی وجود داشته باشد باید به نفع ناشنوایان باشد.
او درباره تصمیم خود برای کاندیداتوری گفت: تا امروز تصمیمی برای ثبت نام نداشتم.
وی ادامه داد: اگر بحث کنترل مالی به میان می آید، نهادهای کنترلی یعنی دیوان محاسبات و بازرسی کل کشور سال ها به صورت دائم و تمام وقت در کمیته ملی المپیک حضور دارند و به وظایف خود عمل می کنند. ” کمیته ملی المپیک یک نهاد غیردولتی و مستقل است و سپردن بودجه آن به وزارت ورزش آثار بین المللی دارد. از سوی دیگر، بر اساس اساسنامه مصوب، مسئولیت هدایت، سرپرستی و هدایت و اعزام کلیه تیم های المپیک و آسیایی بر عهده کمیته ملی المپیک است و ما در کمیته یک مرکز نظارت بر تیم ملی داریم.
بحث انگیزه و پیگیری و دریافت بودجه است. همه از جمله طراحان طرح می دانند که فرآیند دریافت بودجه از طریق تصویب و تخصیص بیت المال و توزیع آن فرآیند سختی است و نیازمند نظارت دستگاهی است که کمیته انگیزه را از پیگیری محروم می کند. ارزیابی ما این است که مجلس رای نمیدهد، اما در نهایت اگر مجلس این تصمیم را بگیرد، قانون است، همه نهادها از جمله کمیتهشان ملزم به قانون هستند.
صالحی امیری امضای تفاهم نامه با عراق را بیشتر به نفع ایران دانست و گفت: عراق روابط راهبردی با ایران دارد و منافع هر دو ملت بسیار بالاست. علاقه ایرانیان به عتبات عالیات و همچنین حضور باشکوه در اربعین زیاد است. به همین دلیل دو ملت از همبستگی فرهنگی و تاریخی برخوردارند. نکته دیگر اینکه وضعیت عراق در 40 سال گذشته مانع از رشد و توسعه ورزش شده و ورزش این کشور رو به افول گذاشته است. 2 ماه پیش از ما دعوت کردند و ما نیازها را بررسی کردیم. عراق اعلام کرده بود که آماده است با یک هیئت بلندپایه به ایران بیاید. این دیدار در سطح وسیعی صورت گرفت و زمینه توسعه روابط ورزشی دو کشور را فراهم کرد که ثمره آن را در آینده خواهید دید.
وی افزود: من با آقای تیشه گران صحبت کردم و قرار شد از طریق سایر ادارات نیز کمک مالی و کمک بگیریم. این کمک دائمی و مستمر خواهد بود. تخصیص بودجه مستقل به این بستگان موضوعی اساسی است و در لایحه سال آینده دیده خواهد شد. این اقوام هم از نظر زیرساختی مشکل دارند و همه باید کمک کنند.
صالحی امیری در خصوص برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک گفت: برگزاری هر چه سریعتر انتخابات به نفع رئیس کمیته، کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش و ورزش قهرمانی است. ثبات مدیریتی یک ضرورت برای رویدادهای آینده است. بعد از سه رویداد سال آینده، مسابقات کسب سهمیه المپیک را پیش رو داریم. نیاز قطعی به ثبات مدیریتی در کمیته ملی المپیک واضح است و نیازی به توضیح بیشتر ندارد. مصمم هستم با حمایت وزیر ورزش و هیات اجرایی انتخابات را در اسرع وقت و در بهار برگزار کنم. انتخابات باید در چارچوب قانون اساسی و قانون برگزار شود و تاکنون نیز در چارچوب قانون اساسی و قانون برگزار شده است. رئیس کمیته ملی المپیک بیش از هرکسی از منشور المپیک دفاع خواهد کرد. انشاالله در بهار شاهد انتخابات آبرومندانه باشیم.
کد خبر: 1811499 |
30 جولای 1400 ساعت 16:44 |
38 بازدید |
0نظرات